Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maxio to prawdziwy łobuz.Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Bardzo lubi się bawic piłką.Ma taką piłeczkę z piszczkiem.Jak chce żeby mu ją rzucac to pierze ją w pyszczek i zaczyna naciskac tak że piszczy.Przychodzi i kładzie pod nogi.Jednym słowem daje dużo radości.Najlepsze są jego przywitania.Jak wprowadzam samochód do podwórka i otwieram drzwi to prawie cały wskakuje do samochodu na kolana i się wita......o dziwno nie robi tego jak jest brzydka pogoda jak by wiedział że ubrudzi mi ciuchy.Kożystając z okazji bardzo serdecznie chciałem podziękowac Pani Ani za wszystko co dla maluchów zrobiła i za to że Maxio może mieszkac u mnie.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

:BIG: Hej wszystkim !
Dzis urodzinki naszych szkrabow!!!
:BIG::BIG::laola:
Ania Tygrysiczka pisala " Zycze im zeby byly szczesliwe radosne a ich wlascicieli sciskam goraco!!!!"

• 2 weeks later...
Posted

Dzis mija dokładnie rok,jak paniusia zza płotu chciala pozbyc sie mamusi i szczeniaczkow.Pamiętam to dokladnie,przyjechali panowie ze schroniska,Aza broniła dzieci ale w koncu uciekla a oni powyciągali z pod desek male skomlące kreciki...
moje serce podpowiedzialo mi natychmiast-"ratuj ich-jesli tego nie zrobisz-umrą!" no i malce wylądowaly u mnie w suszarni...Azulka dołączyla do dzieci 2 dni pozniej...

A teraz-wszystkie psiaki szczesliwe :loveu:

Posted

Mam tragiczna wiadomosc.Paula czyli Skarabeusz37 a ostatnio pod nickiem boruta umarla dzis nad ranem-we snie.Przed chwila dzwonila do mnie Jej mama.Jestem w strasznym szoku i nie moge w to uwierzyc.Jeszcze kilka dni temu rozmawialysmy przez telefon.Prawdopodobnie zawał...Paulina miala tylko 28 lat

Paula zostala pochowana na krakowskim cmentarzu Batowice
(*)

Posted

Po drodze z pogrzebu Pauli widzialam sie z Magdą od Saby a potem pojechalam do Marzenki i Miki.Myslalam ze wycaluje Mikowy pysio a tu bylo wrrr :cool3: :lol: Mika bardzo urosla,dostala wlasnie pierwsza cieczke wczoraj i byla troszke rozdrazniona.Ale jest taka sliczna :loveu: :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęcia Azy obiecuję w najbliższym czasie. U Azulki, zwanej Zulą, Zupką, Zibinkiem wszytsko cudnie. Sąsiedzi, którzy ją pamietają jak ją przywiozłam a widzą codziennie, mówią: jaka ona szczęśliwa, jak radosna, a była taka zalękniona. Myślę, że trafiłyśmy na siebie. Ona - moja Zula i ja. Jest piękna, błyszcząca, ładnie okrągła (ale nie zanadto). Ma cudny apetycik, uwilbia nagródki. Ma swoje zabaweczki i chyba...jest szczęśliwym psem.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Zdjęcia Azy obiecuję w najbliższym czasie. U Azulki, zwanej Zulą, Zupką, Zibinkiem wszytsko cudnie. Sąsiedzi, którzy ją pamietają jak ją przywiozłam a widzą codziennie, mówią: jaka ona szczęśliwa, jak radosna, a była taka zalękniona. Myślę, że trafiłyśmy na siebie. Ona - moja Zula i ja. Jest piękna, błyszcząca, ładnie okrągła (ale nie zanadto). Ma cudny apetycik, uwilbia nagródki. Ma swoje zabaweczki i chyba...jest szczęśliwym psem.

zawsze sie pobecze jak czytam ze u "moich psiaczkow" wszystko w porządku,ze są szczęsliwe.A Azulka to juz w ogole jest moje Kochanie.Dzięki Tobie Mariolko jest szczesliwym psem :buzi:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

:Rose: Aniu,

Jest mi niezmiernie milo ze Cie poznalam, ze moglysmy pogadac.
Pamietaj ze jestem calym sercem z Toba i podziwiam za wytrwalosc i upor.

Czlowiek jest tyle wart co zrobi dla innych....

Piekna, dobra i kochana osoba! Ciesze sie ze ja znam.

:sweetCyb:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...