madamaxx Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witam wszystkich Maxio czuje się dobrze i jak widac na załączonych przez Panią Anie fotkach pilnuje swojego podwórka. Pozdrawiam wszystkich:) Quote
Tigraa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Panie Marku serdecznie witam na forum dogomanii :loveu: madamaxx jest Panem Maxiunia,synka Azy. Quote
madamaxx Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Maxio to prawdziwy łobuz.Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Bardzo lubi się bawic piłką.Ma taką piłeczkę z piszczkiem.Jak chce żeby mu ją rzucac to pierze ją w pyszczek i zaczyna naciskac tak że piszczy.Przychodzi i kładzie pod nogi.Jednym słowem daje dużo radości.Najlepsze są jego przywitania.Jak wprowadzam samochód do podwórka i otwieram drzwi to prawie cały wskakuje do samochodu na kolana i się wita......o dziwno nie robi tego jak jest brzydka pogoda jak by wiedział że ubrudzi mi ciuchy.Kożystając z okazji bardzo serdecznie chciałem podziękowac Pani Ani za wszystko co dla maluchów zrobiła i za to że Maxio może mieszkac u mnie.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Quote
Tigraa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A tak wyglada teraz jedna z coreczek Azy-krakowianka Saba Quote
boruta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 :BIG: Hej wszystkim ! Dzis urodzinki naszych szkrabow!!! :BIG::BIG::laola: Ania Tygrysiczka pisala " Zycze im zeby byly szczesliwe radosne a ich wlascicieli sciskam goraco!!!!" Quote
boruta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Pisze boruta -byly "skarabeusz" wlascicielka Sarci z Krakowa Quote
Tigraa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dzis mija dokładnie rok,jak paniusia zza płotu chciala pozbyc sie mamusi i szczeniaczkow.Pamiętam to dokladnie,przyjechali panowie ze schroniska,Aza broniła dzieci ale w koncu uciekla a oni powyciągali z pod desek male skomlące kreciki... moje serce podpowiedzialo mi natychmiast-"ratuj ich-jesli tego nie zrobisz-umrą!" no i malce wylądowaly u mnie w suszarni...Azulka dołączyla do dzieci 2 dni pozniej... A teraz-wszystkie psiaki szczesliwe :loveu: Quote
iwonamaj Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja też pamiętam i nigdy nie zapomnę, jak ratowałaś maluchy i mamę i ile im poświęciłaś. Quote
Tigraa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Mam tragiczna wiadomosc.Paula czyli Skarabeusz37 a ostatnio pod nickiem boruta umarla dzis nad ranem-we snie.Przed chwila dzwonila do mnie Jej mama.Jestem w strasznym szoku i nie moge w to uwierzyc.Jeszcze kilka dni temu rozmawialysmy przez telefon.Prawdopodobnie zawał...Paulina miala tylko 28 lat Paula zostala pochowana na krakowskim cmentarzu Batowice (*) Quote
Tigraa Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Po drodze z pogrzebu Pauli widzialam sie z Magdą od Saby a potem pojechalam do Marzenki i Miki.Myslalam ze wycaluje Mikowy pysio a tu bylo wrrr :cool3: :lol: Mika bardzo urosla,dostala wlasnie pierwsza cieczke wczoraj i byla troszke rozdrazniona.Ale jest taka sliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar.gajko Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Zdjęcia Azy obiecuję w najbliższym czasie. U Azulki, zwanej Zulą, Zupką, Zibinkiem wszytsko cudnie. Sąsiedzi, którzy ją pamietają jak ją przywiozłam a widzą codziennie, mówią: jaka ona szczęśliwa, jak radosna, a była taka zalękniona. Myślę, że trafiłyśmy na siebie. Ona - moja Zula i ja. Jest piękna, błyszcząca, ładnie okrągła (ale nie zanadto). Ma cudny apetycik, uwilbia nagródki. Ma swoje zabaweczki i chyba...jest szczęśliwym psem. Quote
Tigraa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 mar.gajko napisał(a):Zdjęcia Azy obiecuję w najbliższym czasie. U Azulki, zwanej Zulą, Zupką, Zibinkiem wszytsko cudnie. Sąsiedzi, którzy ją pamietają jak ją przywiozłam a widzą codziennie, mówią: jaka ona szczęśliwa, jak radosna, a była taka zalękniona. Myślę, że trafiłyśmy na siebie. Ona - moja Zula i ja. Jest piękna, błyszcząca, ładnie okrągła (ale nie zanadto). Ma cudny apetycik, uwilbia nagródki. Ma swoje zabaweczki i chyba...jest szczęśliwym psem. zawsze sie pobecze jak czytam ze u "moich psiaczkow" wszystko w porządku,ze są szczęsliwe.A Azulka to juz w ogole jest moje Kochanie.Dzięki Tobie Mariolko jest szczesliwym psem :buzi: Quote
Tigraa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Sara-sunia Pauli zostala dzis wysterylizowana.Czuje sie dobrze. Mama Pauli zadbala o Sarunie i pozostale psiaczki Pauli. Quote
tibro Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :Rose: Aniu, Jest mi niezmiernie milo ze Cie poznalam, ze moglysmy pogadac. Pamietaj ze jestem calym sercem z Toba i podziwiam za wytrwalosc i upor. Czlowiek jest tyle wart co zrobi dla innych.... Piekna, dobra i kochana osoba! Ciesze sie ze ja znam. :sweetCyb: Quote
Tigraa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A a uszko mam klapniete zupelnie jak moja mamusia... Quote
mar.gajko Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Po mamusi to ma tylko piękny ogonek, a tak to chyba w tatusia (sic!) się wdała :). Quote
Tigraa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 mar.gajko a gdzie obiecane fotki Azulki? Quote
mar.gajko Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):mar.gajko a gdzie obiecane fotki Azulki? Aneczko, padł mi sprzęt. A drugiego dłuuuuugo nie kupię. Zdjęcia bezdomniaków robi nam Patia, albo kto może. Quote
Recommended Posts