Wiedźma Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ano, listopad nadciąga i szczególnie wspomina się tych po drugiej stronie. Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wiedźma napisał(a):Ano, listopad nadciąga i szczególnie wspomina się tych po drugiej stronie. Dokładnie tak jest............................ Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Ulka18']Pamietamy o Tobie Brunonku.... I nigdy nie zapomnimy.... Quote
Ulka18 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cytuje Panciową : zaduma młodego Brunciolka na widok palącego się znicza na łączce wprawiła nas w osłupienie. Przestał szaleć, wąchać, łowić - stał, patrzył i cichutko popiskiwał. Brunciolku spij spokojnie ['] Quote
Wiedźma Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Przy Wigilii wspominam nieobecnych- także tych najwierniejszych, czworonożnych. Bruno miał smutne życie z dobrym zakończeniem... I dla tylu osób jest symbolem najpiękniejszej przyjaźni... Quote
Wiedźma Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Wiosna... Pewnie na Brunciowej łączce kwitną jakieś piękności... Quote
Ulka18 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Moze Pancio cos napisze o nowym Brunonku i jak wyglada teraz grobik starego Brunonka. Quote
wisela1 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 To od Wiedźmy. Ma problemy z dogo.... Wklejam na Jej prośbę i zlecenie Znalazłam na dogo taki wiersz i pomyślałam o Brunusiu i jego Opiekunach: Jeżeli jest takie niebo, W co ja głęboko wierzę, Wspólne dla wszystkich ludzi I ich przyjaciół - zwierząt, To tam się spotkamy... Quote
Wiedźma Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Tak jest. Pamiętam o Brunusiu, nie tylko ja zresztą. Quote
tanitka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dziś w nocy dołączył do Bruna kolejny bezdomny wyżełek Grand ze schroniska Pani Wahl, nacieszył się nowym domem tez nie długo. Brunciu zaopiekuj sie Grandem, biegajcie sobie razem po niebieskich łąkach i trzymajcie tam miejsca dla nas obok siebie!:-( Quote
Redpit Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 (*) (*) - najważniejsze, że jednak miał domek - chociaż na sam koniec.... ile psiaków tego nie doświadczy :-(... Quote
asiaf1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tanitka napisał(a):dziś w nocy dołączył do Bruna kolejny bezdomny wyżełek Grand ze schroniska Pani Wahl, nacieszył się nowym domem tez nie długo. Brunciu zaopiekuj sie Grandem, biegajcie sobie razem po niebieskich łąkach i trzymajcie tam miejsca dla nas obok siebie!:-( :-(:-(:-( Czy to ten wyżełak, którego odbierałyście kiedyś z "hoteliku" tam gdzie ja miałam zawieźć 2 psiaki? Quote
Wiedźma Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Wczoraj minęły cztery lata. Pamiętam cały czas. Quote
Wiedźma Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Bruncio pewnie wyśpiewuje kolędy przy samym żłóbku... Quote
Wiedźma Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wyżełku, pamiętam. Twoim opiekunom życzę samego dobra. :tree1: Quote
Hanna R. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nie wiem dlaczego, ale .... Bruno biega za TM z moim Gesesem ... Dlaczego nasi przyjaciele żyją tak krotko ? Quote
Recommended Posts