Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

myszsza, dziękuję za odwiedzenie wątku z Hariskiem. poniżej skopiuję wypowiedź , którą tam również umieściłam dla Ciebie:
Grita jest cudna! i taka szczęśliwa, bradzo się cieszę że tak się fajnie zaklimatyzowała i ma tak wspaniałą rodzinę, którą kocha, niestety kurki też:evil_lol: ... To nie minie, i tak Grita będzie mieć. Miałam kiedyś Onka (miał 13lat jak odszedł), ale przez całe swoje życie polował na kury sąsiada. To było już lata temu, jak byłam dzieckiem, ale nie można go było tego odzwyczaić. Pamiętam jak mój Tata musiał zapłacic za 20 kur :-o . "

Grunt to rodzinka!

• 1 month later...
Posted

Ona jest identyczna jak mój Migacz [']
Jak w końcu będę miała zdjęcia, to zobaczycie, tez taki nietoperz wielkouchy :loveu:
Myszsza, jesteś wielka! To, co udało Wam się zrobić to wpisu w księdze rekordów wymaga! A teraz będzie już tylko lepiej!

Posted

Czarne psy są super. Śmierdzuchy dalej wyjada, ja to sobie tłumaczę tak: jeśli pies przez półtora roku przeżył jedząc cokolwiek znalazł, to żadne tam, że ma miskę i w ogóle, tego nie zmieni. Wlazło w psychikę i już. Trzeba pilnować.
Dla ciotek i Theriona mały prezencik, parę fotek czarnej księżniczki:
skoczna jest!

zaraz wyslę jeszcze parę, ale im.ageshach mi się znów wywala, dlatego w kolejnych postach

Posted

oczywiście imageshack, czemu tak mi się napisało?
dalej:
żeńska część rodziny pozdrawia

trochę zamazane, ale tak szybko biegała!

A tu rodzina w komplecie, po zbudowaniu fortu z piasku, w czym Grita dzielnie nam pomagała, nie za bardzo rozumiejąc, na czym ta zabawa polega, ale jest fajna - czyli właziła do fosy i kradła kamienie z umocnień murów obronnych

za minut parę ciąg dalszy

Posted

brazowa1 napisał(a):
ciotki sliczne,sunia boska,tylko ta kolczata :mad:
SZELKI sie sprawdzaja-obiecuje.

Grita nosiła tę kolczatkę dokładnie jednego dnia, a właściwie to parę godzin. Była tak zdezorientowana nową sytuacją, że miotała się na smyczy i trudno było ją utrzymać, a w Rowach nie ma sklepu dla zwierząt. Szybko się okazało, że to nic nie daje i kolczatka została unicestwiona. Jak popatrzysz, to ma czerwoną obróżkę, z której, szelma, potrafi się wywinąć. Choć rzadko już próbuje.

Posted

myszsza napisał(a):
Grita nosiła tę kolczatkę dokładnie jednego dnia, a właściwie to parę godzin. Była tak zdezorientowana nową sytuacją, że miotała się na smyczy i trudno było ją utrzymać, a w Rowach nie ma sklepu dla zwierząt. Szybko się okazało, że to nic nie daje i kolczatka została unicestwiona. Jak popatrzysz, to ma czerwoną obróżkę, z której, szelma, potrafi się wywinąć. Choć rzadko już próbuje.

Brawo,brawo,brawo :multi: :multi: :multi:

Posted

myszsza nie mogę oglądać tych zdjęć :shake: Ale dawaj jak najwięcej
Za jakieś 2-3 dni będę miała zdjęcia mojego "malucha", zobaczysz wtedy, o co mi chodzi.
Ona jest taka śliczna :loveu:

Posted

Przedstawiam brata bliźniaka [']

Migacz w ogrodzie, a może raczej Piłkarz...

A to jest jego ostatnie zdjęcie, zanim odszedł, staruszek już...
Znajomi mówili, że on tak jak S. Connery, im starszy tym przystojniejszy :p

Teraz juz powinnaś wiedzieć, o co mi chodziło z tym, że nie mogę oglądać Twojej małej...

Przepraszam za off.