Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czesc Aluś :multi: Czy Wam tez nic sie nie chce w taką paskudną pogodę :roll: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 :pWitam .......nasze samopoczucie najtrafniej ujęła Daga;)właśnie wyszłam spod koca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po obiadku dałam sobie receptę na 2 godzinki leżenia:p Na podwórku ..ochyda:angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Coś czuję, że nie tylko ja nie miałam dzisiaj ochoty wysunąć nosa spod koca :cool3: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dzień mokry :evil_lol::evil_lol: jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Vectra']dzień mokry :evil_lol::evil_lol: jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz::cool3:noo wieczorkiem na psacerku Ozzy robił kulaczki w śniegu a rano go szukał:shake: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Vectra napisał(a):dzień mokry :evil_lol::evil_lol: jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz: A u nas śniegu po pachy! :evil_lol: Dobrywieczór Alicjo! :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A Gizmo robi protest deszczowy, na spacerze chodzi ze stulonymi uszami i omija kałuże jak baletnica, nie śmie wejść na trawę(bo jak ja zamoczę łapki w takim świństwie?) i obsikuje tylko kosze na śmieci, latarnie, płoty i ostatecznie koła samochodów :p Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 HELLO BLIŹNIACZKO :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Vectra napisał(a):dzień mokry :evil_lol::evil_lol: jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz: Ja już zupełnie nic nie rozumiem :shake: Śnieg - źle...Deszcz - źle...No to co ma być ? :cool3: Żabami ma rzucać ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Alu - Ozzy szukal kuleczek rano? A gdzie one sa? Co Wyscie mu zrobili? Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Ja już zupełnie nic nie rozumiem :shake: Śnieg - źle...Deszcz - źle...No to co ma być ? :cool3: Żabami ma rzucać ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej to słoncem :roll: :lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Magda-Amir napisał(a):najlepiej to słoncem :roll: :lol: Nic nie może przecież wiecznie trwać....;) Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Nic nie może przecież wiecznie trwać....;) fakt... ale lepsze sloneczko niz żaby :evil_lol: :lol: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Ja już zupełnie nic nie rozumiem :shake: Śnieg - źle...Deszcz - źle...No to co ma być ? :cool3: Żabami ma rzucać ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Latającym żabom mówie stanowczo nie :diabloti: Deszcz mi nie przeszkadzał jak mieszkałam w betonowej stolycy :p teraz jakie kolwiek mokrzydło zamienia się w błoto :angryy: i musze sobie gumniaki zakupić :cool3: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dobry wieczór, ja już wróciłam... Piękne wieczorrne zimowe fotki. Nie wierzę, ze wszędzie jest śnieg a u mnie jest deszcz...:placz: :placz: ja chcę śnieg... Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Cerber']Dobry wieczór, ja już wróciłam... Piękne wieczorrne zimowe fotki. Nie wierzę, ze wszędzie jest śnieg a u mnie jest deszcz...:placz: :placz: ja chcę śnieg... w tesco dziś widziałam śnieg w sprayu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Vectra napisał(a):w tesco dziś widziałam śnieg w sprayu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: hehehehe chyba sobię kupię i na osiedlu rozsypię, tylko, ze na to to trzeba byłoby chyba z 1000 takich butelak z takim śniegiem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ja to wogole chce zauwazyc ze juz sa bombi:razz: łancuchy ... choinki:roll: to jakas paranoja :razz: przeciez swieta za 2 miechy a on na mnie presje wywieraja tym ze niebawem bede musiala wydac kase na prezenty:placz: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 evaxon napisał(a):ja to wogole chce zauwazyc ze juz sa bombi:razz: łancuchy ... choinki:roll: to jakas paranoja :razz: przeciez swieta za 2 miechy a on na mnie presje wywieraja tym ze niebawem bede musiala wydac kase na prezenty:placz: ja w tym roku nikomu nie zrobię prezentu... a oddałabym wszystkie pieniadze wiata gdybym jednak ten prezent mogła zrobić... :-( Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Cerber']ja w tym roku nikomu nie zrobię prezentu... a oddałabym wszystkie pieniadze wiata gdybym jednak ten prezent mogła zrobić... :-( mozesz zrobic mi:D:D ale ja tam ni emarudze inni maja gozej :evil_lol: (np. moj TZ 4 dni po gwiazdce mam urodzinki a a 3 dni po urodzinkach jest sylwek :evil_lol: ) Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 :razz:o rany dopadłam neta ...ale nagadane:cool3:i nikt mi fot nie wstawił:placz: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='evaxon']mozesz zrobic mi:D:D ale ja tam ni emarudze inni maja gozej :evil_lol: (np. moj TZ 4 dni po gwiazdce mam urodzinki a a 3 dni po urodzinkach jest sylwek :evil_lol: ) heh spoko, zrobię Ci, tylko powiedz na jaki adres mam przesłać... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i powiedz co byś chciała... :D Quote
Recommended Posts