Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:pWitam .......nasze samopoczucie najtrafniej ujęła Daga;)właśnie wyszłam spod koca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po obiadku dałam sobie receptę na 2 godzinki leżenia:p
Na podwórku ..ochyda:angryy:

Posted

[quote name='Vectra']dzień mokry :evil_lol::evil_lol:
jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz::cool3:noo wieczorkiem na psacerku Ozzy robił kulaczki w śniegu a rano go szukał:shake:

Posted

Vectra napisał(a):
dzień mokry :evil_lol::evil_lol:
jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz:

A u nas śniegu po pachy! :evil_lol:

Dobrywieczór Alicjo! :multi:

Posted

A Gizmo robi protest deszczowy, na spacerze chodzi ze stulonymi uszami i omija kałuże jak baletnica, nie śmie wejść na trawę(bo jak ja zamoczę łapki w takim świństwie?) i obsikuje tylko kosze na śmieci, latarnie, płoty i ostatecznie koła samochodów :p

Posted

Vectra napisał(a):
dzień mokry :evil_lol::evil_lol:
jak szłam spać to było ćlicznie biało ,a teraz błoto po pachy :placz: :placz: :placz:

Ja już zupełnie nic nie rozumiem :shake: Śnieg - źle...Deszcz - źle...No to co ma być ? :cool3: Żabami ma rzucać ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja już zupełnie nic nie rozumiem :shake: Śnieg - źle...Deszcz - źle...No to co ma być ? :cool3: Żabami ma rzucać ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

najlepiej to słoncem :roll: :lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Latającym żabom mówie stanowczo nie :diabloti:
Deszcz mi nie przeszkadzał jak mieszkałam w betonowej stolycy :p teraz jakie kolwiek mokrzydło zamienia się w błoto :angryy: i musze sobie gumniaki zakupić :cool3:

Posted

Dobry wieczór, ja już wróciłam...

Piękne wieczorrne zimowe fotki. Nie wierzę, ze wszędzie jest śnieg a u mnie jest deszcz...:placz: :placz: ja chcę śnieg...

Posted

[quote name='Cerber']Dobry wieczór, ja już wróciłam...

Piękne wieczorrne zimowe fotki. Nie wierzę, ze wszędzie jest śnieg a u mnie jest deszcz...:placz: :placz: ja chcę śnieg...
w tesco dziś widziałam śnieg w sprayu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
w tesco dziś widziałam śnieg w sprayu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

hehehehe chyba sobię kupię i na osiedlu rozsypię, tylko, ze na to to trzeba byłoby chyba z 1000 takich butelak z takim śniegiem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ja to wogole chce zauwazyc ze juz sa bombi:razz: łancuchy ... choinki:roll: to jakas paranoja :razz: przeciez swieta za 2 miechy a on na mnie presje wywieraja tym ze niebawem bede musiala wydac kase na prezenty:placz:

Posted

evaxon napisał(a):
ja to wogole chce zauwazyc ze juz sa bombi:razz: łancuchy ... choinki:roll: to jakas paranoja :razz: przeciez swieta za 2 miechy a on na mnie presje wywieraja tym ze niebawem bede musiala wydac kase na prezenty:placz:

ja w tym roku nikomu nie zrobię prezentu... a oddałabym wszystkie pieniadze wiata gdybym jednak ten prezent mogła zrobić... :-(

Posted

[quote name='Cerber']ja w tym roku nikomu nie zrobię prezentu... a oddałabym wszystkie pieniadze wiata gdybym jednak ten prezent mogła zrobić... :-(
mozesz zrobic mi:D:D
ale ja tam ni emarudze inni maja gozej :evil_lol: (np. moj TZ 4 dni po gwiazdce mam urodzinki a a 3 dni po urodzinkach jest sylwek :evil_lol: )

Posted

[quote name='evaxon']mozesz zrobic mi:D:D
ale ja tam ni emarudze inni maja gozej :evil_lol: (np. moj TZ 4 dni po gwiazdce mam urodzinki a a 3 dni po urodzinkach jest sylwek :evil_lol: )
heh spoko, zrobię Ci, tylko powiedz na jaki adres mam przesłać... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i powiedz co byś chciała... :D