aga1215 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:uciokam spać ...bo muszę TZta o 5 wykopać z wyra :razz:..... a tak wogóle to miałam dzionek pełen wrażeń ...najpierw rano mi wypadło szkiełko z okularów ..dobrze ze plastik:cool3:, potem w pracy urwałam suwak od botka:cool3:potem pobłądziłam w rodzinnym mieście bo robia wykopaliska :angryy:potem nie zdażyłam na mój wsiowy autobus i dzwoniłam do TZta żeby po mnie przyjechał ...a teraz ide spać , lulu .....dobranoc:p No tak,a ja dopiero tu dotarłam :oops: Alu - wietrzysz Oziego??????:crazyeye: Dobranoc :buzi: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:na dogo zapatrzył się chłopaczyna .....tam w temacie o takim jednym Cassanowie co ma bab na pęczki :cool3:...Leon mu było.....:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:pjakby nie odwrócił ...j...zawsze na wierzchu:evil_lol:chyba ze wstanie na nózie już nic nie powiem bo mi damie nie przystoi :shake: :oops: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']już nic nie powiem bo mi damie nie przystoi :shake: :oops: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dama - moja droga - to nawet myśli nieprzyzwoitych nie ma :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']Dama - moja droga - to nawet myśli nieprzyzwoitych nie ma :diabloti: toż przeciez ja nie mam ja sie tylko zaczerwieniłam bo dama się rumieni ot tak :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']toż przeciez ja nie mam ja sie tylko zaczerwieniłam bo dama się rumieni ot tak :diabloti: dama to się rumieni tak: :oops: a tak: :diabloti: , to się rumieni NIEDAMA Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']dama to się rumieni tak: :oops: a tak: :diabloti: , to się rumieni NIEDAMA dobra powiem to odwarcie TOFFAM CIE KWINTESENCJO KOBIECOŚCI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TAKA CHWILA SŁABOŚCI Quote
Pysia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjakby nie odwrócił ...j...zawsze na wierzchu:evil_lol:chyba ze wstanie na nózie Powiedz mi lepiej dlaczego ja muszę moim dziewczynkom zakrywać oczy zawsze jak do Ciebie wchodzę do galerii? :mad: Witaj Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :roll: eeeeeeeeeee Maga to TY :roll: :razz: Quote
Vectra Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a potem ja się dziwe że Kano cały dzień niezadowolony łazi :shake: :evil_lol: Mamciu ,a babcia Hanka chce mi ojca poderwać :razz: :placz: :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ala - to skandal- co tu zagladam do Was to Ozzulec z... na wierzchu - a fe! Quote
leemonca Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 wczoraj tu byłam, wszystko widziałam i zostawiłam posta, którego nie ma :niewiem: śliczne te jajka :Cool!: , i księżyc też :cool3: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']ale to TZ wstaje, nie ty :shake: patrz, a mi dzisiaj rano soczewka wlazła pod górną powiekę :angryy: ile się namęczyłam, zeby ją stamtąd wygarnąć :angryy: ale jak go z wyra nie wykopię to sam z własnej nieprzymuszonej woli nie wylezie :razz: o rany ale Ci fajnie z tą soczewką musiało być ...a ja nie mogę mieć soczewek bo nie dam sobie nic do oka włożyć:placz:u mnie trudno nawet ciśnienie w oku tym szpikulcem zbadać wiec mus w szpitalu jakieś badania robić żeby wiedzieć czy ok:cool3: [quote name='aga1215']No tak,a ja dopiero tu dotarłam :oops: Alu - wietrzysz Oziego??????:crazyeye: Dobranoc :buzi:wietrzę bo się smarkacz nie myję ;) [quote name='Pysia']Powiedz mi lepiej dlaczego ja muszę moim dziewczynkom zakrywać oczy zawsze jak do Ciebie wchodzę do galerii? :mad: Witaj Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake:koffana Pysiu nie musisz ..no chyba ze dziewczynki zachciewne są ..... [quote name='Vectra'] a potem ja się dziwe że Kano cały dzień niezadowolony łazi :shake: :evil_lol: Mamciu ,a babcia Hanka chce mi ojca poderwać :razz: :placz: :evil_lol:nie daj Kano oglądać galerii to pi 1. a po 2. z Babcią Hanią zrobimy porządek:mad: [quote name='sota36']Ala - to skandal- co tu zagladam do Was to Ozzulec z... na wierzchu - a fe!Joluś jak przyjadę to ci przywiozę moherowy berecik:p [quote name='leemonca']wczoraj tu byłam, wszystko widziałam i zostawiłam posta, którego nie ma :niewiem: śliczne te jajka :Cool!: , i księżyc też :cool3:nareszcie ktoś docenił artyzm owego organu:p [quote name='Tina.Sara']genialna fota... buhahah:p [quote name='Cerber']DzieM dobry Kochana Alu... :):multi:dzień doberek Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='dbsst']już nic nie powiem bo mi damie nie przystoi :shake: :oops: :shake: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Maga100']Dama - moja droga - to nawet myśli nieprzyzwoitych nie ma :diabloti: [quote name='dbsst']toż przeciez ja nie mam ja sie tylko zaczerwieniłam bo dama się rumieni ot tak :diabloti: [quote name='Maga100']dama to się rumieni tak: :oops: a tak: :diabloti: , to się rumieni NIEDAMA [quote name='dbsst']dobra powiem to odwarcie TOFFAM CIE KWINTESENCJO KOBIECOŚCI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TAKA CHWILA SŁABOŚCI [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dbsst'][quote name='Maga100'] :roll: eeeeeeeeeee Maga to TY :roll: :razz:koffane DAMY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja już lepiej nic nie napiszę :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jak tam mój synek ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy dałaś mu rano berecik i rękawiczki ??? :sg168: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany ale Ci fajnie z tą soczewką musiało być ...a ja nie mogę mieć soczewek bo nie dam sobie nic do oka włożyć:placz:u mnie trudno nawet ciśnienie w oku tym szpikulcem zbadać wiec mus w szpitalu jakieś badania robić żeby wiedzieć czy ok:cool3: e, ja soczewki noszę od 13 lat... :roll: a więc oko mam juz niewrażliwe i mogę sobie w nim grzebać :grins: ale wygarnąć soczewkę przyklejoną do oka pod górną powieką nie było łatwo :evil_lol: w dodatku powinnam patrzeć w dół, ale jak wtedy patrzeć w lusterko? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100'] ale wygarnąć soczewkę przyklejoną do oka pod górną powieką nie było łatwo :evil_lol: w dodatku powinnam patrzeć w dół, ale jak wtedy patrzeć w lusterko? :evil_lol: Czy ty nawet w tak dramatycznej chwili musisz uzyskiwać potwierdzenie własnej atrakcyjności ??? :cool3: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Tina.Sara']ale Ci sie chciało cytować :Ddziękuję za pochwałe :evil_lol::evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Jak tam mój synek ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy dałaś mu rano berecik i rękawiczki ??? :sg168:tak kochana ...moherowy:diabloti: [quote name='Maga100']e, ja soczewki noszę od 13 lat... :roll: a więc oko mam juz niewrażliwe i mogę sobie w nim grzebać :grins: ale wygarnąć soczewkę przyklejoną do oka pod górną powieką nie było łatwo :evil_lol: w dodatku powinnam patrzeć w dół, ale jak wtedy patrzeć w lusterko? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak lusterko ...koniecznie [quote name='HankaRupczewska']Czy ty nawet w tak dramatycznej chwili musisz uzyskiwać potwierdzenie własnej atrakcyjności ??? :cool3:no cóż Haniu ...kobieta zawsze musi być atrakcyjna bo podobno nie znasz dnia ani godziny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy ty nawet w tak dramatycznej chwili musisz uzyskiwać potwierdzenie własnej atrakcyjności ??? :cool3: oczywiście. Ja mam już na stałe zamontowane lusterko przed twarzą na takim długim patyku. Żebym mogła wciąż się podziwiać. I trzepotać rzęsami. Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']oczywiście. Ja mam już na stałe zamontowane lusterko przed twarzą na takim długim patyku. Żebym mogła wciąż się podziwiać. I trzepotać rzęsami. No :multi: :multi: :multi: Nie zawiodłaś mnie :multi: TURBOBLONDYNA ! :p Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A ja juz na drucikach robie dl aOzzuulca monerowe oslonki na jajeczka jak mnie berecikiem chcesz uraczyc! Quote
zuzolandia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witanko ;-) uuuuu alez tu wietrznie he i okulistycznie ;-) Cos niecos wiem jak to bywa z tymi soczewkami ;-)bo sama je nosze ;-) super sprawa zasnac z nimi ,rano po przebudzeniu swiat taki wyraznyyy... no problem trafic do łazienki ;-)...tylko wyjac problem bo normalnie sie przyklejaja do oka takie wysuszone heheeh ... Kusiolki dla ekshibicjonisty Ozulka hehe ;-) Quote
Recommended Posts