Basia&Safi Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 w Tychach tez sypie :( wcale mi sie to nie podoba :( a Safi własnie wcina karme :):):) Quote
Patka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ale macie zimę u na spiekna jasień i +4 :) Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 u mnie na wsi pada jak głupie :angryy: raz śnieg raz deszcz , a dla urozmaicenia to i to naraz :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Patka']ale macie zimę u na spiekna jasień i +4 :):cool3:Patka zazdraszczam ....ja nie za bardzo gustuje w ciepłej odzieży [quote name='basiulka22tychy']w Tychach tez sypie :( wcale mi sie to nie podoba :( a Safi własnie wcina karme :):):)no u nas jest fatalnie:shake: [quote name='Vectra']u mnie na wsi pada jak głupie :angryy: raz śnieg raz deszcz , a dla urozmaicenia to i to naraz :angryy: :angryy:u nas jeszcze deszcz nie pada ale biało i bałwaniasto jest:cool3: Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tina.Sara napisał(a):ja nie tak daleko geanta na ursynowie :P ale dokładnie to na Dawidach i tak nie wiesz gdzie to :cool3:a wiem :p ale faktycznie daleko... kiedyś mieszkałm na Mokotowie, to już lepiej by było, ale to dawne czasy ;) Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 U mnie tez sypie. Mam dwa czarne ...a raczej teraz białe bałwanki... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pinczerka i Gizmo powracają by nie dawać spokoju Waszej galerii...:diabloti: Quote
leemonca Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a u mnie sypie i sypie i sypie i fot się nie da zrobić na śnieżku :cool3:a w domu Ozzy tylko szwęda się przy misce ...głodny czy cóś :crazyeye:i śpi ........ odkłada sobie tłuszczyk na zimę, widać srogie mrozy idą :cool3: Quote
barbara.h Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a u mnie sypie i sypie i sypie i fot się nie da zrobić na śnieżku :cool3:a w domu Ozzy tylko szwęda się przy misce ...głodny czy cóś :crazyeye:i śpi ........ ja dzisiaj narobiłam z 50 sztuk na spacerku,padał śnieżek,psy szalały a pstrykałam :multi: a jak wzięłam na kompa to kilka tylko może się nadaje :shake: wszystko prawie rozmazane albo same ogony :oops: troszku za mało światła było :razz: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):a wiem :p ale faktycznie daleko... kiedyś mieszkałm na Mokotowie, to już lepiej by było, ale to dawne czasy ;) oooo narmalnie wiesz gdzie to :cool3: wow pierwsza osoba która wie:cool3: Quote
00000 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dobry wiecór :loveu: Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego - gaduły przebrzydłe:eviltong: Ozzulca poklepać w dupeckę od cioci Pagaj proszę! :loveu: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']Maga - Ty też wpadłaś na ten genialny pomysł :crazyeye: Myślałam że jestem jedyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja wiedziałam, że jest nas więcej :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']:p Magda aż mnie zmroziło jak przeczytałam o tej soczewce przyklejonej do górnego oka :crazyeye: :shake: czemuż droga Weszko? nie takie rzeczy się z oka wyjmowało :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] moim marzeniem było miec soczewki ale mieć ich nie mogę więc męczę się ze szklarnią na nosie ... Cześć Aluś! A pociesz się, że nie ty jedna :shake: W zeszłym roku próbowałam. Początkowo wydawało się, że jest ok, nie miałam oporów przy zakładaniu, ale im dłużej je nosiłam tym bardziej je czułam. Uwierały mnie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']U mnie tez sypie. Mam dwa czarne ...a raczej teraz białe bałwanki...:crazyeye:wymieniłaś piesy [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pinczerka i Gizmo powracają by nie dawać spokoju Waszej galerii...:diabloti:o wróciła:evil_lol: [quote name='leemonca']odkłada sobie tłuszczyk na zimę, widać srogie mrozy idą :cool3::cool3:noooo [quote name='barbara.h']ja dzisiaj narobiłam z 50 sztuk na spacerku,padał śnieżek,psy szalały a pstrykałam :multi: a jak wzięłam na kompa to kilka tylko może się nadaje :shake: wszystko prawie rozmazane albo same ogony :oops: troszku za mało światła było :razz:ja zrobiłam ale potem wstawie .....niewiele wyszło bo to dopiero na ostatnim spacerku jak już nie padało [quote name='Pagaj']Dobry wiecór :loveu: Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego - gaduły przebrzydłe:eviltong: Ozzulca poklepać w dupeckę od cioci Pagaj proszę! :loveu::multi:o cioteczka Pagajkowa ....jak nereczki;) Ozzy wyklepany po doopalonie [quote name='Maga100']Ja wiedziałam, że jest nas więcej :evil_lol: :evil_lol: czemuż droga Weszko? nie takie rzeczy się z oka wyjmowało :evil_lol: :evil_lol: ;)a co jeszcze wyjmowałaś :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Cześć Aluś! A pociesz się, że nie ty jedna :shake: W zeszłym roku próbowałam. Początkowo wydawało się, że jest ok, nie miałam oporów przy zakładaniu, ale im dłużej je nosiłam tym bardziej je czułam. Uwierały mnie :diabloti::cool3:to witaj w klubie ....tyle ze ja wcale nie dałam rady założyć wiec przerąbane:shake: Quote
beria Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a u mnie sypie i sypie i sypie i fot się nie da zrobić na śnieżku :cool3:a w domu Ozzy tylko szwęda się przy misce ...głodny czy cóś :crazyeye:i śpi ........ Taa, już się Alu nie tłumacz, marznąć nie masz ochoty :razz: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wymieniłaś piesy nieee wyprała w perwolu :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 malawaszka napisał(a):nieee wyprała w perwolu :evil_lol: Mylisz się bo w Vanischu :eviltong: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Oooo Alicjo, napisałam u Ciebie posta nr 6000 !!!! :multi: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']Mylisz się bo w Vanischu :eviltong:właśnie o tym pomyślałam:evil_lol: Ozzy nocno śnieżny Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']właśnie o tym pomyślałam:evil_lol: Ozzy nocno śnieżny Ozulcowi do twarzy w sniegu i Twoje fotki nadal są kolorowe :loveu: A mnie aparat szwankuje.... Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja chciałabym się pożegnać :p :p :p na zawsze? :crazyeye: :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']na zawsze? :crazyeye: :crazyeye: Jako że mam " z górki " - to nigdy nic nie wiadomo :cool1: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooo Alicjo, napisałam u Ciebie posta nr 6000 !!!! :multi::multi::multi::multi:gratulacje [quote name='Pysia']Ozulcowi do twarzy w sniegu i Twoje fotki nadal są kolorowe :loveu: A mnie aparat szwankuje....:razz:Pysiu jeszcze masz kamerkę ;) Quote
Recommended Posts