Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']ale macie zimę u na spiekna jasień i +4 :):cool3:Patka zazdraszczam ....ja nie za bardzo gustuje w ciepłej odzieży

[quote name='basiulka22tychy']w Tychach tez sypie :( wcale mi sie to nie podoba :( a Safi własnie wcina karme :):):)no u nas jest fatalnie:shake:

[quote name='Vectra']u mnie na wsi pada jak głupie :angryy: raz śnieg raz deszcz , a dla urozmaicenia to i to naraz :angryy: :angryy:u nas jeszcze deszcz nie pada ale biało i bałwaniasto jest:cool3:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ja nie tak daleko geanta na ursynowie :P ale dokładnie to na Dawidach i tak nie wiesz gdzie to :cool3:
a wiem :p ale faktycznie daleko...
kiedyś mieszkałm na Mokotowie, to już lepiej by było, ale to dawne czasy ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:a u mnie sypie i sypie i sypie i fot się nie da zrobić na śnieżku :cool3:a w domu Ozzy tylko szwęda się przy misce ...głodny czy cóś :crazyeye:i śpi ........

odkłada sobie tłuszczyk na zimę, widać srogie mrozy idą :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:a u mnie sypie i sypie i sypie i fot się nie da zrobić na śnieżku :cool3:a w domu Ozzy tylko szwęda się przy misce ...głodny czy cóś :crazyeye:i śpi ........

ja dzisiaj narobiłam z 50 sztuk na spacerku,padał śnieżek,psy szalały a pstrykałam :multi: a jak wzięłam na kompa to kilka tylko może się nadaje :shake:
wszystko prawie rozmazane albo same ogony :oops: troszku za mało światła było :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
a wiem :p ale faktycznie daleko...
kiedyś mieszkałm na Mokotowie, to już lepiej by było, ale to dawne czasy ;)

oooo narmalnie wiesz gdzie to :cool3: wow pierwsza osoba która wie:cool3:

Posted

Dobry wiecór :loveu:
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego - gaduły przebrzydłe:eviltong:

Ozzulca poklepać w dupeckę od cioci Pagaj proszę! :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Maga - Ty też wpadłaś na ten genialny pomysł :crazyeye: Myślałam że jestem jedyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja wiedziałam, że jest nas więcej :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']:p Magda aż mnie zmroziło jak przeczytałam o tej soczewce przyklejonej do górnego oka :crazyeye: :shake:

czemuż droga Weszko?
nie takie rzeczy się z oka wyjmowało :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

moim marzeniem było miec soczewki ale mieć ich nie mogę więc męczę się ze szklarnią na nosie ...

Cześć Aluś!
A pociesz się, że nie ty jedna :shake: W zeszłym roku próbowałam. Początkowo wydawało się, że jest ok, nie miałam oporów przy zakładaniu, ale im dłużej je nosiłam tym bardziej je czułam. Uwierały mnie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']U mnie tez sypie. Mam dwa czarne ...a raczej teraz białe bałwanki...:crazyeye:wymieniłaś piesy

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pinczerka i Gizmo powracają by nie dawać spokoju Waszej galerii...:diabloti:o wróciła:evil_lol:

[quote name='leemonca']odkłada sobie tłuszczyk na zimę, widać srogie mrozy idą :cool3::cool3:noooo

[quote name='barbara.h']ja dzisiaj narobiłam z 50 sztuk na spacerku,padał śnieżek,psy szalały a pstrykałam :multi: a jak wzięłam na kompa to kilka tylko może się nadaje :shake:
wszystko prawie rozmazane albo same ogony :oops: troszku za mało światła było :razz:ja zrobiłam ale potem wstawie .....niewiele wyszło bo to dopiero na ostatnim spacerku jak już nie padało

[quote name='Pagaj']Dobry wiecór :loveu:
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego - gaduły przebrzydłe:eviltong:

Ozzulca poklepać w dupeckę od cioci Pagaj proszę! :loveu::multi:o cioteczka Pagajkowa ....jak nereczki;)
Ozzy wyklepany po doopalonie

[quote name='Maga100']Ja wiedziałam, że jest nas więcej :evil_lol: :evil_lol:

czemuż droga Weszko?
nie takie rzeczy się z oka wyjmowało :evil_lol: :evil_lol: ;)a co jeszcze wyjmowałaś :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']Cześć Aluś!
A pociesz się, że nie ty jedna :shake: W zeszłym roku próbowałam. Początkowo wydawało się, że jest ok, nie miałam oporów przy zakładaniu, ale im dłużej je nosiłam tym bardziej je czułam. Uwierały mnie :diabloti::cool3:to witaj w klubie ....tyle ze ja wcale nie dałam rady założyć wiec przerąbane:shake:

Posted

Taa, już się Alu nie tłumacz, marznąć nie masz ochoty :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']właśnie o tym pomyślałam:evil_lol:

Ozzy nocno śnieżny

Ozulcowi do twarzy w sniegu i Twoje fotki nadal są kolorowe :loveu:
A mnie aparat szwankuje....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oooo Alicjo, napisałam u Ciebie posta nr 6000 !!!! :multi::multi::multi::multi:gratulacje

[quote name='Pysia']Ozulcowi do twarzy w sniegu i Twoje fotki nadal są kolorowe :loveu:
A mnie aparat szwankuje....:razz:Pysiu jeszcze masz kamerkę ;)