Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']Cześć Aluś... :multi: :multi: :multi: :multi: Czy ja już wspominałam, że Cię kocham i Ozzyego też... :p :p;)jeszcze nie

[quote name='zuzolandia']OOOOOOOOOOOOO no tak ..albo pija ;-) albo sie bija ;-)
Strach sie bac co jeszcze bedzie ;-) ;-)
Pozdrowionka i zmykam bo jeszcze piachem po oczach dostane ;-) albo mnie upija ;-) heeeeeee
no wiesz tako frelka i mo boja...:razz:

[quote name='PIKA']Cześć Aluś z zapiaszczonej galerii :multi:witaj PIKO z S-N-S;)

[quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczor Alu!Bry Goniaczku:multi:

Posted

[quote name='dbsst']czesc Bliźniaczka jak sie spacerowało w nowych gustownych czułenkach :cool3: (tak wiem to kozaki ale czułenka lepiej brzmią :evil_lol: ):placz::placz::placz:przemokły mi na tym paskudnym deszczu i zmieniły kolor:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:przemokły mi na tym paskudnym deszczu i zmieniły kolor:placz:
EEEEEEEE TO SZMIRA stadionowa :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
EEEEEEEE TO SZMIRA stadionowa :shake:

jakby mamuśka miałą LAKERKY to by jej nie przemokły :cool3: najfajniejsze są takie pod kolanko z flicem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']EEEEEEEE TO SZMIRA stadionowa :shake::cool3:myślisz ...................no to na te parapetówe nie mam po co przyjeżdżać bo butków nie mam:placz:

Posted

[quote name='Vectra']jakby mamuśka miałą LAKERKY to by jej nie przemokły :cool3: najfajniejsze są takie pod kolanko z flicem :evil_lol: :evil_lol:Mamuśka ma lakerki czerwoniawe :pda potem fotkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Mamuśka ma lakerki czerwoniawe :pda potem fotkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a mówisz że nie masz butów na parapetówe :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:myślisz ...................no to na te parapetówe nie mam po co przyjeżdżać bo butków nie mam:placz:

pożycze Ci swoje :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:kolor mnie nie odpowiadowywuje;)
tak dobrze poszukam Ci jakis delikatny i subtelny róz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Majorka jaką kasę dostała przeciez te trzewiczki w prezencie od swojego stylisty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

O przepraszam jakaś niedoinformowana jestem:lol: Jeszcze po pracy nie nadrobiłam braków na dgm, a u Alicji 30 postów na godzinę, jak nie lepiej.Alicja to Ty może w tych trzewiczkach do mnie przyjedź, narty doczepimy i heje na Gierczyn na stodołę:evil_lol:

Posted

majoka napisał(a):
O przepraszam jakaś niedoinformowana jestem:lol: Jeszcze po pracy nie nadrobiłam braków na dgm, a u Alicji 30 postów na godzinę, jak nie lepiej.Alicja to Ty może w tych trzewiczkach do mnie przyjedź, narty doczepimy i heje na Gierczyn na stodołę:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zrobiłabym furorę ;)

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc ala:buzi:

pokaż trzewiczki :lol:
:pspójrz wstecz

Agga napisał(a):
ALu chciałąm tylko powiedzieć, że już wróciłam i mam zamiar tu czesto zaglądać i dopominać się o foty.
tak jest pani Moderator:p

Posted

tygra napisał(a):
piękny banerek ma Ozzy - dawno mnie nie było a tu zaraz zmiany i jak ja mam nadrobić

tygra ma racje.........kilka dni nieobecności i doopa nie mozna nadrobić z czytaniem postów, i wystrój ślicny.........

Jest jednak rada.....po prostu trza tu bywać na bierząco.....i nie ma zmiłuj się.:eviltong::evil_lol:

Alicjo , jedziesz do Poznania.......:cool1:

Wyściskaj mi Ozziego,..........:multi: :multi: :loveu: :loveu:

No i dawaj foty.....
Ciekawe jak wypadnie fotka OZZULCA w konkursie :lol: :lol: :cool3: