Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Alu, jeszcze tylko jakiś fajny włochaty strój i będziesz najbardziej sexi w Rybniku :evil_lol: :evil_lol:
Ta Debe to ma jednak świetny gust :evil_lol: :evil_lol: :pMaga te ciciate są dla Pysi ...moje sa tye sexowne:cool3:

Posted

[quote name='Maga100']Alu, jeszcze tylko jakiś fajny włochaty strój i będziesz najbardziej sexi w Rybniku :evil_lol: :evil_lol:
Ta Debe to ma jednak świetny gust :evil_lol: :evil_lol:
Świetny :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
mamusia cie juz nie koooocha :diabloti: mamusia cie juz nie kooooocha :diabloti:

zobaczysz doigrasz się :mad: :mad: powiem Twojej matce :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']A my tak lajtowo ;-) wpadlismy troszku postraszyc po pólnocy ;-) buuuuuuuuuuu siedzac w wnetrznosciach szafy ;-)..heheeeeeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a my kiedyś na dogo robiłyśmy z Aggą i z Dbsst impre w szafie:evil_lol:

[quote name='Vectra']Mamusiu , HALO gdzie jesteś :placz: :placz: :placz:mamusia w pracy córciu była:razz: a potem z braciszkiem na siq

[quote name='evaxon']mamusia cie juz nie koooocha :diabloti: mamusia cie juz nie kooooocha :diabloti:Ewcia ....ładnie to tak:mad:, bo dam po doopalonie

[quote name='Vectra']zobaczysz doigrasz się :mad: :mad: powiem Twojej matce :eviltong: :evil_lol::evil_lol:córcia postawimy ją do kąta :evil_lol:

[quote name='evaxon']skarżypyta:eviltong: skarżypyta:eviltong:no patrzaj jaka pyskata mała:cool3:

Cześć kochaniutkie ...u nas pogoda cud miód orzeszki:angryy:...buty mi przemokły bo przeca w guminiaczach do pracy nie pójdę :oops:.

Posted

A ja musze sobie kupić gumofilce :diabloti: bo jak wylazłam na pole z Teso - wariato - suczo - wynalazkiem to mi adidaski się rozmoczyły :placz: :placz: :placz:
błoto po pachy :shake: koszmarna pogoda :angryy:

Posted

ja nie chce do konta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ja powiem mamie ze wy chcecie mnie po doopalu klapsac:placz: :placz: :placz: :placz:

u mnie tez pogoda feee:shake:

Posted

evaxon napisał(a):
ja nie chce do konta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ja powiem mamie ze wy chcecie mnie po doopalu klapsac:placz: :placz: :placz: :placz:

matka sama ci doopalona sklapsa :mad: :mad: już ja się o to postaram :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']ja nie chce do konta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:cool3:ty siem lepiej matce nie skarż bo ci jeszcze klapiszonów dołozy:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
beksa :eviltong::eviltong::eviltong: :roflt:

:placz: nie smiej sie ze mnie:placz: juz sie nie bedziesz ze mna bawic w baze:placz: :placz: aniw piaskownicy :placz: nie lubie cie juz:placz:

Posted

evaxon napisał(a):
:placz: nie smiej sie ze mnie:placz: juz sie nie bedziesz ze mna bawic w baze:placz: :placz: aniw piaskownicy :placz: nie lubie cie juz:placz:

to zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :obrazic:

:eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
to zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :obrazic:

:eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong:

a idz nikt nie bedzie tu po tobie płakac:obrazic:ty sypiesz dziecia piachem w łocy :obrazic:

Posted

[quote name='Vectra']to zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :obrazic:

[quote name='evaxon']a idz nikt nie bedzie tu po tobie płakac:obrazic:ty sypiesz dziecia piachem w łocy :obrazic:
:mad:spokój mi tu ...człowiek tylko idzie cos zjeść a one sie tu piachem sypią ....juz mi sie tu pogodzić i łapiszona na zgode dać .....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:spokój mi tu ...człowiek tylko idzie cos zjeść a one sie tu piachem sypią ....juz mi sie tu pogodzić i łapiszona na zgode dać .....
to ona zaceła:obrazic: