Alicja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Maga100']Alu, jeszcze tylko jakiś fajny włochaty strój i będziesz najbardziej sexi w Rybniku :evil_lol: :evil_lol: Ta Debe to ma jednak świetny gust :evil_lol: :evil_lol: :pMaga te ciciate są dla Pysi ...moje sa tye sexowne:cool3: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Maga100']Alu, jeszcze tylko jakiś fajny włochaty strój i będziesz najbardziej sexi w Rybniku :evil_lol: :evil_lol: Ta Debe to ma jednak świetny gust :evil_lol: :evil_lol: Świetny :diabloti: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Uciokam już ....papa do juterka:p Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Alu nie nawidze nowej wersji gg :shake: dlatego jestem przy starszej :razz: Debe ty i te twoje buty ...buahahhahahahha Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A my tak lajtowo ;-) wpadlismy troszku postraszyc po pólnocy ;-) buuuuuuuuuuu siedzac w wnetrznosciach szafy ;-)..heheeeeeeee Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 dbsst - czy Ty przypadkiem nie handlujesz tymi butkami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='bigos']dbsst - czy Ty przypadkiem nie handlujesz tymi butkami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też masz takie wrażenie?:) Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mamusiu , HALO gdzie jesteś :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):Mamusiu , HALO gdzie jesteś :placz: :placz: :placz: mamusia cie juz nie koooocha :diabloti: mamusia cie juz nie kooooocha :diabloti: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a):mamusia cie juz nie koooocha :diabloti: mamusia cie juz nie kooooocha :diabloti: zobaczysz doigrasz się :mad: :mad: powiem Twojej matce :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):zobaczysz doigrasz się :mad: :mad: powiem Twojej matce :eviltong: :evil_lol::evil_lol: skarżypyta:eviltong: skarżypyta:eviltong: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='zuzolandia']A my tak lajtowo ;-) wpadlismy troszku postraszyc po pólnocy ;-) buuuuuuuuuuu siedzac w wnetrznosciach szafy ;-)..heheeeeeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a my kiedyś na dogo robiłyśmy z Aggą i z Dbsst impre w szafie:evil_lol: [quote name='Vectra']Mamusiu , HALO gdzie jesteś :placz: :placz: :placz:mamusia w pracy córciu była:razz: a potem z braciszkiem na siq [quote name='evaxon']mamusia cie juz nie koooocha :diabloti: mamusia cie juz nie kooooocha :diabloti:Ewcia ....ładnie to tak:mad:, bo dam po doopalonie [quote name='Vectra']zobaczysz doigrasz się :mad: :mad: powiem Twojej matce :eviltong: :evil_lol::evil_lol:córcia postawimy ją do kąta :evil_lol: [quote name='evaxon']skarżypyta:eviltong: skarżypyta:eviltong:no patrzaj jaka pyskata mała:cool3: Cześć kochaniutkie ...u nas pogoda cud miód orzeszki:angryy:...buty mi przemokły bo przeca w guminiaczach do pracy nie pójdę :oops:. Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A ja musze sobie kupić gumofilce :diabloti: bo jak wylazłam na pole z Teso - wariato - suczo - wynalazkiem to mi adidaski się rozmoczyły :placz: :placz: :placz: błoto po pachy :shake: koszmarna pogoda :angryy: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ja nie chce do konta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ja powiem mamie ze wy chcecie mnie po doopalu klapsac:placz: :placz: :placz: :placz: u mnie tez pogoda feee:shake: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a):ja nie chce do konta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ja powiem mamie ze wy chcecie mnie po doopalu klapsac:placz: :placz: :placz: :placz: u mnie tez pogoda feee:shake: matka sama ci doopalona sklapsa :mad: :mad: już ja się o to postaram :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='evaxon']ja nie chce do konta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ja powiem mamie ze wy chcecie mnie po doopalu klapsac:placz: :placz: :placz: :placz: u mnie tez pogoda feee:shake: :cool3:ty siem lepiej matce nie skarż bo ci jeszcze klapiszonów dołozy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 syscy pseciwko mnie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a):syscy pseciwko mnie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: beksa :eviltong::eviltong::eviltong: :roflt: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):beksa :eviltong::eviltong::eviltong: :roflt: :placz: nie smiej sie ze mnie:placz: juz sie nie bedziesz ze mna bawic w baze:placz: :placz: aniw piaskownicy :placz: nie lubie cie juz:placz: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a)::placz: nie smiej sie ze mnie:placz: juz sie nie bedziesz ze mna bawic w baze:placz: :placz: aniw piaskownicy :placz: nie lubie cie juz:placz: to zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :obrazic: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):to zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :obrazic: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: a idz nikt nie bedzie tu po tobie płakac:obrazic:ty sypiesz dziecia piachem w łocy :obrazic: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Vectra']to zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :obrazic: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :eviltong: [quote name='evaxon']a idz nikt nie bedzie tu po tobie płakac:obrazic:ty sypiesz dziecia piachem w łocy :obrazic: :mad:spokój mi tu ...człowiek tylko idzie cos zjeść a one sie tu piachem sypią ....juz mi sie tu pogodzić i łapiszona na zgode dać ..... Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:spokój mi tu ...człowiek tylko idzie cos zjeść a one sie tu piachem sypią ....juz mi sie tu pogodzić i łapiszona na zgode dać ..... to ona zaceła:obrazic: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć Aluś... :multi: :multi: :multi: :multi: Czy ja już wspominałam, że Cię kocham i Ozzyego też... :p :p Quote
Recommended Posts