e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nochala mi prosze szybciutko wycalowac:loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 malawaszka napisał(a):cześć Alu :cool1: śliczne cząstki Ozzulca - a czółko to na pierwszy rzut oka myślałam że doopka :evil_lol::angryy: zuzolandia napisał(a):Własnie to czółko tak cosik bardzo tyłeczek przypomina ;-) gdyby nie podpis to...... ;-):angryy::angryy: leemonca napisał(a): ja też tak to czółko widziałam :sweetCyb::angryy::angryy::angryy: :eviltong::eviltong: Vectra napisał(a):Cześć mamuś :loveu: nocio słodki wprost do całowania :loveu: :loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a):nochala mi prosze szybciutko wycalowac:loveu::loveu::loveu: Ucałowany:loveu: Wariacje w temacie SKARPETKA :loveu: Quote
Pysia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witaj Alu :loveu: Przeczytałam i obejrzałam ostatnie 3 strony ;) Reszta musi zaczekać :razz: Nochalek fafluniasty fajniasto :loveu: Quote
Vectra Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no nie moge jakie on robi minki słodkie :loveu: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witam:lol: Strasznie tu fajnie, a Ozzy jest przesłodki:loveu: Oczka, uszko, pycholek, po prostu... wszystko takie do całowania:cool3::loveu: Ale przejżałam tylko 7 ostatnich stron:oops: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Dobcia napisał(a):Witam:lol: Strasznie tu fajnie, a Ozzy jest przesłodki:loveu: Oczka, uszko, pycholek, po prostu... wszystko takie do całowania:cool3::loveu: Ale przejżałam tylko 7 ostatnich stron:oops: witam i bardzo mi miło :multi::multi::multi: :crazyeye:tylko 7 stron a reszta kiedy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 OJ ALu Ozzy na jedynym ze zdjęć tak łypie wzrokiem, że az strach się bać. To spojrzenie mówi tylko tyle: CHCE NOWY WYGODNY FOTEL Z MASAŻEM:cool3: Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ojej jaki ten ozzzy jest słodziutki, nio nie mogę... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hej hej, Alicjo wraz z rodziną :) Alicjarydzewska napisał(a):czółko a co to czółko takie zmartwione, że aż na nim zmarszczka wykwitła :mad: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):witam i bardzo mi miło :multi::multi::multi: :crazyeye:tylko 7 stron a reszta kiedy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Yyyyy.... no.... cóż:oops::oops::oops: zblizają się długie, zimowe wieczory, to się nadrobi:cool3: A patrząc na ilość stron, zajmie mi to ze dwie zimy:evil_lol::cool3: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Teklunia napisał(a):hej hej, Alicjo wraz z rodziną :) a co to czółko takie zmartwione, że aż na nim zmarszczka wykwitła :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie tak Kasiu .....czółko od myślenia :evil_lol:się zapadło Dobcia napisał(a):Yyyyy.... no.... cóż:oops::oops::oops: zblizają się długie, zimowe wieczory, to się nadrobi:cool3: A patrząc na ilość stron, zajmie mi to ze dwie zimy:evil_lol::cool3:nie no ...jakie 2 zimy .....ty masz tylko czytanie a popatrz ile nas tu pisało , jakoby mnichowie w średniowieczu;) Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Alu bez butów :lol::pmam pepegi Agga napisał(a):OJ ALu Ozzy na jedynym ze zdjęć tak łypie wzrokiem, że az strach się bać. To spojrzenie mówi tylko tyle: CHCE NOWY WYGODNY FOTEL Z MASAŻEM:cool3:z masazem Ozzy ma u babci Cerber napisał(a):ojej jaki ten ozzzy jest słodziutki, nio nie mogę... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:;)zaręczam ze w naturze jeszcze słodszy:loveu: Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie tak Kasiu .....czółko od myślenia :evil_lol:się zapadłono tak... już wcześniej podejrzewałam, że myślenie w nadmiarze szkodzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Teklunia napisał(a):no tak... już wcześniej podejrzewałam, że myślenie w nadmiarze szkodzi :evil_lol::cool3:a ja myślałam że on to ma z niedoboru:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): z masazem Ozzy ma u babci Ale on u babci rzadko bywa. On chce mieć taki w domu. Alu masz pozdro od Tomusia. Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Agga napisał(a):Ale on u babci rzadko bywa. On chce mieć taki w domu. Alu masz pozdro od Tomusia.:cool1:o nie nie ....wtedy wizyty u babci nie byłyby atrakcją ;) Dziękuje Tomusiowi z pamięc;) Quote
Honey Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A ja studiuje poczatki :razz: Dojscie do konca zajmie mi czas do sylwestra :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Agga napisał(a):Ale ma siusiolka:lol: :hmmmm: heh.. taki nie Ozzulkowy:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dobry wieczór Alicjo . :p Ja bardzo współczuję wszystkim tym, którzy chcą się przerdrzeć przez ozinkową galerię od początku . Ona jest NIE DO PRZEDARCIA :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Alicjo . :p Ja bardzo współczuję wszystkim tym, którzy chcą się przerdrzeć przez ozinkową galerię od początku . Ona jest NIE DO PRZEDARCIA :lol: :lol: :lol: masz racje!! to syzyfowa praca:lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 evaxon napisał(a):masz racje!! to syzyfowa praca:lol: :evil_lol: Ewa, ONA SAMA JEST SOBIE WINNA :evil_lol: ( ta Alicja :cool3: ) Quote
e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ewa, ONA SAMA JEST SOBIE WINNA :evil_lol: ( ta Alicja :cool3: ) :lol: ty tak nie mow ona(ta Alicja) przyjdzie i bedzie pisac ze to my tu gadamy i gadamy i ze jej nie bylo raptem godziny i juz 3 strony do przodu:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy: :angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy: :eviltong::eviltong: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Ucałowany:loveu: Wariacje w temacie SKARPETKA :loveu: Ciekawe ile dzionków maja te skarpetki hehe ze Ozulec tak namietnie je mietoli hehheeh ;-):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts