Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Witam ....serwer nie busy ale mnie męczą te nieszczęsne zatoki:placz:i mi kapa z nosa i czerep mi pęka i poszłam spać i Ozzy w nocy pawiował wiórkami z patyka a o 5 byliśmy na spacerku:angryy:bo puszczał bączucha i go pognało a teraz jeszcze śpi :cool1:i ani myśli wstawać ......aha a ja mam na 12 do pracy:placz::placz::placz: Quote
Alka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś, czytalam ze mialyscie super spotkanko wczora, juz sie nie moge doczekac zdjec, mam nadzieje ze Alka je szybko wstawi :loveu: Daga, fotorelacje robiła Alicja R. :pDzięki jej uprzejmości weszłam w posiadanie kilkudziesięciu. I te mam zamiar pokazać w galerii Tuffciowej.:p A Alicja ma fot od groma...:multi: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Vectra']Dobranoc mamciu :loveu: mam nadzieje że jutro będzie dzień bez przygód i bez serwera busy :angryy:serwer nie busy ale mamcia sie zbusiła a na dodatek do pracy ide:placz: [quote name='evaxon']dobranoc Alu :)dzień doberek [quote name='beria']Sponiewierali Tuffiego :shake:sam ściał :evil_lol: [quote name='asher']:megagrin: :megagrin: :megagrin: Dopisz mnie do listy :lol: Obecnie w portfelu mam... długi :evil_lol: Alu, dogo już nie muli, wraaacaj!wróciłam i wychodze A może załozymy Kase zapomogowo Pozyczkowa na Dogo:cool3: [quote name='aga1215']a czemu Alu go nie masz?????? Przecież to darmowy program, do ściągnięcia z sieci:multi:co mi da jak ściagnę jak ja sie go nie naucze:oops: [quote name='paula_z']Fotek niet :placz: Tylko jakies zwloki :evil_lol:fotka zwłok:p [quote name='Cerber']Dzień dobry :) Ozzy protestuje, nie będzie pozował :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:chyba masz rację ;) [quote name='LAZY']Alu serwer nie jest teraz wcale busy...dasz fotki?:cool3:wracam po 16 i dam fotki [quote name='Alka']jak miałam odebrać jak komp był zajęty :cool3:, a Ty zaraz z kijem na mnie :cool3::evil_lol: moja poczta jest już ok, bez sensacji :evil_lol: Melduję ,że wszystkie foteczki zapisane i niedługo będziemy zapodawać.Dzięki!!!masz wybaczone [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś, czytalam ze mialyscie super spotkanko wczora, juz sie nie moge doczekac zdjec, mam nadzieje ze Alka je szybko wstawi :loveu:do mnie możesz wpaść później Quote
Teklunia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cerber napisał(a):Dzień dobry :) rany, Cerber, a co to za pora na wstawanie :crazyeye: Jestem pełna podziwu :evil_lol: czesc Alicjo :bye: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alka']Daga, fotorelacje robiła Alicja R. :pDzięki jej uprzejmości weszłam w posiadanie kilkudziesięciu. I te mam zamiar pokazać w galerii Tuffciowej.:p A Alicja ma fot od groma...:multi::cool3:Alicja ma 55 ale łacznie z fotami Kronosika :loveu:...najwięcej ma DULKA:p PApapapapapapapapapapapapapa spadam do pracy:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
aga1215 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']co mi da jak ściagnę jak ja sie go nie naucze:oops: Ala - on jest bardzo prosty w obsłudze, jest w polskiej wersji:multi: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ojjojojjj biedna Ala :shake: a po co dałaś Ozziemu drewno do jedxenia?? :cool1: co robi ten program co go nie masz ALu>?? i jak najbradziej jestem za nieoprocentowaną KZP :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześć zapracowana mamusiu :loveu::loveu::loveu: Nodziś zerwer nie jest busy :multi::multi: za to mój net chwilowo zaprzestał współpracy :angryy::angryy: Oj Ty biedna moja :shake: niewyspałaś się.Kurde i niepowiecie mi że nie było jakiegoś fatum :-(:-( Quote
Paula Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam ....serwer nie busy ale mnie męczą te nieszczęsne zatoki:placz:i mi kapa z nosa i czerep mi pęka i poszłam spać i Ozzy w nocy pawiował wiórkami z patyka a o 5 byliśmy na spacerku:angryy:bo puszczał bączucha i go pognało a teraz jeszcze śpi :cool1:i ani myśli wstawać ......aha a ja mam na 12 do pracy:placz::placz::placz: Biedna, chora, zapracowana Ala :glaszcze: Quote
e.v.a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 a mi dogo muli:placz: dziendoberek Alu :razz: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='evaxon']a mi dogo muli:placz: dziendoberek Alu :razz: [quote name='paula_z']Biedna, chora, zapracowana Ala :glaszcze: [quote name='Vectra']Cześć zapracowana mamusiu :loveu::loveu::loveu: Nodziś zerwer nie jest busy :multi: za to mój net chwilowo zaprzestał współpracy :angryy: Oj Ty biedna moja :shake: niewyspałaś się.Kurde i niepowiecie mi że nie było jakiegoś fatum :-( [quote name='malawaszka']ojjojojjj biedna Ala :shake: a po co dałaś Ozziemu drewno do jedxenia?? :cool1: co robi ten program co go nie masz ALu>?? i jak najbradziej jestem za nieoprocentowaną KZP :evil_lol: [quote name='aga1215']Ala - on jest bardzo prosty w obsłudze, jest w polskiej wersji:multi: [quote name='Teklunia']rany, Cerber, a co to za pora na wstawanie :crazyeye: Jestem pełna podziwu :evil_lol: czesc Alicjo :bye: :placz::placz::placz::placz:miałam napisane wszystkie odpowiedzi to mi sie serwer zbusiał i doooopa :placz::placz::placz::placz: miałam 5 fotek i nic nie widze :placz::placz::placz: Odpowiem hurtem ..... drewienka Ozzy jadł z własnej woli tak jestem zapracowana kasa KZP konieczna i mile widziana Waszko nie wiem co to za program ...Aga wie Aga ja nawet nie wiem o co w tym programie biega Cerberek ranny ptaszek cześć Kasiu taktaktak nie wyspałam sie foty dam za chwile:placz: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol: Alu jakaż piękna odpowiedź :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: Alu jakaż piękna odpowiedź :evil_lol: no, i jaka wyczerpująca:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: Alu jakaż piękna odpowiedź :evil_lol: [quote name='aga1215']no, i jaka wyczerpująca:evil_lol::pwiedziałam ze ktos to doceni ....można na was liczyć ;) Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwiedziałam ze ktos to doceni ....można na was liczyć ;) i o dziwo nie czuję sie potraktowana hurtowo :lol: Quote
BBeta Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Obraził się i pokazał Ci język :diabloti: Quote
Cerber Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz::placz:miałam napisane wszystkie odpowiedzi to mi sie serwer zbusiał i doooopa :placz::placz::placz::placz: miałam 5 fotek i nic nie widze :placz::placz::placz: Odpowiem hurtem ..... drewienka Ozzy jadł z własnej woli tak jestem zapracowana kasa KZP konieczna i mile widziana Waszko nie wiem co to za program ...Aga wie Aga ja nawet nie wiem o co w tym programie biega Cerberek ranny ptaszek cześć Kasiu taktaktak nie wyspałam sie foty dam za chwile:placz: Normalnie jaka poezja, super. Mnie się podoba :):) Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka']i o dziwo nie czuję sie potraktowana hurtowo :lol: :buzi:już mi lepiej;) Ogonki 3 Mamy człowieka do zabawy Quote
Teklunia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Odpowiem hurtem ..... drewienka Ozzy jadł z własnej woli tak jestem zapracowana kasa KZP konieczna i mile widziana Waszko nie wiem co to za program ...Aga wie Aga ja nawet nie wiem o co w tym programie biega Cerberek ranny ptaszek cześć Kasiu taktaktak nie wyspałam sie foty dam za chwile:placz: Alu, ale nas hurtowo potraktowałaś :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol: :evil_lol: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu był dym WIELKI dym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, ale nas hurtowo potraktowałaś :evil_lol::razz:Kasiu czy ty aby nie marudzisz :p Quote
e.v.a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:buzi:już mi lepiej;) Ogonki 3 ale dupolki :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 :pide na psacer .....zostało mi jakieś 36 fotek ;) Najwięcej miała Dulka :cool3: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześć Ala :multi: [quote name='Alicjarydzewska'] A może załozymy Kase zapomogowo Pozyczkowa na Dogo:cool3: j [quote name='malawaszka'] i jak najbradziej jestem za nieoprocentowaną KZP :evil_lol: Co Wy? :shake: a kto tam bedzie pieniądze wpłacał? :evil_lol: Quote
Recommended Posts