Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja oglądałam w nocy powtórkę i mało rodzinki nie pobudziłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ryłam jak dzika hahahaha i jeszcze potem ta chwila konsternacji na twarzy pana K. hahah i ten tekst o zarysie konia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja oglądałam w nocy powtórkę i mało rodzinki nie pobudziłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ryłam jak dzika hahahaha i jeszcze potem ta chwila konsternacji na twarzy pana K. hahah i ten tekst o zarysie konia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
konsternacje to ten pan ma za każdym razem jak mu ktos pytanie zada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:pozazdrościlam Vectrze i Madze i tysz mam ............pudelka :p

hahaha ale fajny Ozzy pudel:evil_lol:
dziendoberek Alu:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:pozazdrościlam Vectrze i Madze i tysz mam ............pudelka :p

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Mamuśka ,a ty chcesz się mnie pozbyć :razz: piłam kawe ,weszłam do Twojej galerii i jak zobaczyłam to zdjęcie to mało sie nie udusiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Niemoge jak on wygląda super :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak by się w tym urodził ;)

Daj go na konkurs wrześniowy

Posted

dbsst napisał(a):
no a jak teraz czuje, że żyje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja jak coś czuje to wącham kogo zagonic do kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']

Młodszy majtek Dulcynea pyta,czy komandor Ozzy jest gotowy do wyjścia z portu dzisiaj między 16.00 a 17.00????Jeśli majtek Dulcynea ma ochotę to komandor Ozzy może ją zabrać na pokład swojego tankowca;) , bo o 17 wypływa z portu w rejs na Bezludzie;)
Czekamy na info:p

Posted

Alu normalnie Ozulec ma super twarzowe włosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z moich to powinnam grzywce łyse zrobic :diabloti: I pewnie je ogole w końcu na grzywca :razz:

Posted

ooo Maryśa z "poszukiwany poszukiwana " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']dziendobery Alu :DWITAM :multi::multi::multi:zaraz lece sprawdzić co mi zakosili z Galerii.
Jak cóś zniknęło to do Trybunału w Strassburgu sprawe oddam:angryy:

Posted

Witaj mamusia :multi::multi::multi:
mamy kradzieja forumowego :mad::mad::mad: posty wykrada :mad::mad::mad::mad:

moje róziowe ,ćliczne podusiećki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć Aluś :lol:
Nie sposób nadrobić tylu zaległości, dlatego zacznę śledzić topic Ozzulka od dziś na nowo :lol:
Swoją drogą w tej peruce wygląda bosko!:razz: