Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Ivan8888']Jak nie powoduja to dobrze, są różne opinie na temat szelek, teraz to tylko trzeba poszukac niezniszczalnej piłki np z tytanu:evil_lol::evil_lol:jak masz takową to przyjmiemy w ramach prezentu urodzinowego:p Quote
Ivan8888 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jak masz takową to przyjmiemy w ramach prezentu urodzinowego:p Niestety nie mam:shake: miałem żeliwną ale kot poniósł:lol: Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']bo zimą nie założe mu metalu na karczycho:razz: Wlasnie, przypomnialas mi, musimy kupic obrozke na zime, bo w zeszla mial przeziebione gardlo od lancuszka :oops: Quote
Ivan8888 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ozzul na pewno i tak by nie podniósł jej tylko kot jest na tyle silny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ale piękne jesienne wrzosy :loveu: u nas też już są :placz: Quote
Patka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Wlasnie, przypomnialas mi, musimy kupic obrozke na zime, bo w zeszla mial przeziebione gardlo od lancuszka :oops: oj maxiu ma taką ładną szyjkę jak Ozzy to można z obróżką zaszaleć :) na allegro sa super u janusza :cool3: Piłeczki zawsze sie znajdą :) co co szelek to zabobon :) Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='paula_z']Wlasnie, przypomnialas mi, musimy kupic obrozke na zime, bo w zeszla mial przeziebione gardlo od lancuszka :oops::razz:Maxiu ma piękną szyjkę wiec ładnie mu będzie nawet w szerszej obróżce .Ozzy ma ciutek szyjke za krótka i na dodatek jest masywny i jakos tak smiesznie wyglądał ....a poza tym ostatnio wszystkie obroze po Harleyu i Ozzym Cezary wywiózł do schroniska . Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Patka']oj maxiu ma taką ładną szyjkę jak Ozzy to można z obróżką zaszaleć :) na allegro sa super u janusza :cool3: Piłeczki zawsze sie znajdą :) co co szelek to zabobon :):multi:o Patka się zjawiła . Patko jakie obróżki :razz: Wprawdzie ja już kupuję te szelki ale zobaczyć nie grzech;) Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Mamy taka zimowa obroze, gruba, z kolcami, Maksiu wyglada w niej jak bandyta :evil_lol: Kiedys, jak biegal z suczka, wlecial mi w nogi i tego kolca wbil w kolano :shake: :mdleje: Quote
Ivan8888 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 paula_z napisał(a):Mamy taka zimowa obroze, gruba, z kolcami, Maksiu wyglada w niej jak bandyta :evil_lol: Kiedys, jak biegal z suczka, wlecial mi w nogi i tego kolca wbil w kolano :shake: :mdleje: musiało boleć :/ kup mu lepiej skórzana obroże bez kolców:p Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='paula_z']Mamy taka zimowa obroze, gruba, z kolcami, Maksiu wyglada w niej jak bandyta :evil_lol: Kiedys, jak biegal z suczka, wlecial mi w nogi i tego kolca wbil w kolano :shake: :mdleje:ja raczej nie lubię wystających ozdób , a poza tym denerwją mnie właściciele którzy na czas zabawy odwracają psu kolczatki do góry kolcami:mad:Ozzy raz się nabił opuszkiem .Ja staram się aby miał na zmianę łańcuszek albo bywa że rozbieram :razz:tyle że Ozzulkowi półkolce sie nie przekręcają bo sa szerokie Quote
Patka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Wogole kolczatka jest fuj Lilith raz zebem w zabawie sie zachaczyła ale miałam serce w gardle ... ta obroza jest świetna poza tym z tym Panem zawsze można wzór indywidualnie ustalić :) http://www.allegro.pl/item124379743_obroza_ozdobna_szer_40_mm.html Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Janusz ma super wyroby:loveu: tez planuje kupno nowej obrozy chcialam segmetowa (taka co Ozzy ma):loveu: strasznie mi sie podobaja no ale faktycznie zima sie zbliza:razz: a jak bedziemy chodzic na jakies biegania zimowe to musi miec cos co nie ma ćwiekow 9aczkolwiek teraz w takiej czasami biega:razz: ) no bo szeleczki to jak bedzie zimno to beda odstawione bo pewnie ubranko bedzie potrzebne jakies zeby futro ni emarzlo :roll: i mam dylemat teraz:evil_lol: Patka ta obroza co dalas linka jest super :D (chyba kupie Tigrze kolejna skóre:evil_lol: :diabloti: ) Alu mi sie Ozzy strasznie podoba w tej metalowej segmetowej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='evaxon']Janusz ma super wyroby:loveu: tez planuje kupno nowej obrozy chcialam segmetowa (taka co Ozzy ma):loveu: strasznie mi sie podobaja no ale faktycznie zima sie zbliza:razz: a jak bedziemy chodzic na jakies biegania zimowe to musi miec cos co nie ma ćwiekow 9aczkolwiek teraz w takiej czasami biega:razz: ) no bo szeleczki to jak bedzie zimno to beda odstawione bo pewnie ubranko bedzie potrzebne jakies zeby futro ni emarzlo :roll: i mam dylemat teraz:evil_lol: Patka ta obroza co dalas linka jest super :D (chyba kupie Tigrze kolejna skóre:evil_lol: :diabloti: ) Alu mi sie Ozzy strasznie podoba w tej metalowej segmetowej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::oops:Ozzy skromny , Ozzy styda ;) Ta obroża jest jeszcze w spadku po Harley'u , szanował chłopak dla bratka ;) Ewuś a Ozzy chodził zimą w szelkach na ubranku:p Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:Ozzy skromny , Ozzy styda ;) Ta obroża jest jeszcze w spadku po Harley'u , szanował chłopak dla bratka ;) Ewuś a Ozzy chodził zimą w szelkach na ubranku:p Ozzy niech nie styda :loveu: :hmmmm: tylko ja sie obawiam ze Tigrze bedzie nie wygodnie bo tej diablicy wszystko przeszkadza:razz: Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ja raczej nie lubię wystających ozdób , a poza tym denerwją mnie właściciele którzy na czas zabawy odwracają psu kolczatki do góry kolcami:mad:Ozzy raz się nabił opuszkiem .Ja staram się aby miał na zmianę łańcuszek albo bywa że rozbieram :razz:tyle że Ozzulkowi półkolce sie nie przekręcają bo sa szerokie :-o Nienormalni? :mad: Ja nie przepadam za ta obroza, nie podoba mi sie w niej :roll: rzadko mu ja zakladam, do zabawy tez zdejmuje, ale jak go pit pogryzl to zalowalam, ze jej nie mial na sobie, wtedy by nie bial blizny :roll: Quote
Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Mój Lal jak był mały to miał taką obroże z kolcami :p:p uratowała jej życie :hmmmm: ehhh ONkowata suka ją dopadła i gdyby nie ta obroża to niewiem co by się staneło :shake::shake: Lal była jesio majutka ,a to suczydło bezwzględne :angryy: i jeszcze miała durnych właścicieli którzy jej opanowac nie mogli .:mad: Patka fajne te obroże chyba zamówie dla zwierzów :p bo tanie ja płaciłam za Lalową czerwoną obróże z ćwiekami dwa razy tyle :cool1: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Vectra napisał(a):Mój Lal jak był mały to miał taką obroże z kolcami :p:p uratowała jej życie :hmmmm: ehhh ONkowata suka ją dopadła i gdyby nie ta obroża to niewiem co by się staneło :shake::shake: Lal była jesio majutka ,a to suczydło bezwzględne :angryy: i jeszcze miała durnych właścicieli którzy jej opanowac nie mogli .:mad: biedna Lal moja Tigra tez mila juz spotkanie z Onkowa suka:angryy: Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Fajne, ale ja bym chciala zaciskowa bez kolcow, ni ma takiej :shake: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 paula_z napisał(a):Fajne, ale ja bym chciala zaciskowa bez kolcow, ni ma takiej :shake: u Janusza mozesz zamowic :) Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 evaxon napisał(a):u Janusza mozesz zamowic :) Ale u niego byla tylko z kolcami, a ja chce BEZ ;) Zmierzylam mu szyjke, ma 52cm :lol: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 paula_z napisał(a):Ale u niego byla tylko z kolcami, a ja chce BEZ ;) Zmierzylam mu szyjke, ma 52cm :lol: hehe ale Janusz robi tez bez kolcy :) :) sama skora tez jest albo z takimi "dżecikami" co Patka przeslala linka Quote
Cerber Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Sylwia506'] Piękny psiak :) Alępięknie Twój psiak wygląda w szeleczkach, jak jakiś gangster:evil_lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts