Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ivan8888']Jak nie powoduja to dobrze, są różne opinie na temat szelek, teraz to tylko trzeba poszukac niezniszczalnej piłki np z tytanu:evil_lol::evil_lol:jak masz takową to przyjmiemy w ramach prezentu urodzinowego:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']bo zimą nie założe mu metalu na karczycho:razz:
Wlasnie, przypomnialas mi, musimy kupic obrozke na zime, bo w zeszla mial przeziebione gardlo od lancuszka :oops:

Posted

Ozzul na pewno i tak by nie podniósł jej tylko kot jest na tyle silny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Wlasnie, przypomnialas mi, musimy kupic obrozke na zime, bo w zeszla mial przeziebione gardlo od lancuszka :oops:
oj maxiu ma taką ładną szyjkę jak Ozzy to można z obróżką zaszaleć :) na allegro sa super u janusza :cool3:
Piłeczki zawsze sie znajdą :)
co co szelek to zabobon :)

Posted

[quote name='paula_z']Wlasnie, przypomnialas mi, musimy kupic obrozke na zime, bo w zeszla mial przeziebione gardlo od lancuszka :oops::razz:Maxiu ma piękną szyjkę wiec ładnie mu będzie nawet w szerszej obróżce .Ozzy ma ciutek szyjke za krótka i na dodatek jest masywny i jakos tak smiesznie wyglądał ....a poza tym ostatnio wszystkie obroze po Harleyu i Ozzym Cezary wywiózł do schroniska .

Posted

[quote name='Patka']oj maxiu ma taką ładną szyjkę jak Ozzy to można z obróżką zaszaleć :) na allegro sa super u janusza :cool3:
Piłeczki zawsze sie znajdą :)
co co szelek to zabobon :):multi:o Patka się zjawiła .
Patko jakie obróżki :razz:
Wprawdzie ja już kupuję te szelki ale zobaczyć nie grzech;)

Posted

Mamy taka zimowa obroze, gruba, z kolcami, Maksiu wyglada w niej jak bandyta :evil_lol: Kiedys, jak biegal z suczka, wlecial mi w nogi i tego kolca wbil w kolano :shake: :mdleje:

Posted

paula_z napisał(a):
Mamy taka zimowa obroze, gruba, z kolcami, Maksiu wyglada w niej jak bandyta :evil_lol: Kiedys, jak biegal z suczka, wlecial mi w nogi i tego kolca wbil w kolano :shake: :mdleje:

musiało boleć :/ kup mu lepiej skórzana obroże bez kolców:p

Posted

[quote name='paula_z']Mamy taka zimowa obroze, gruba, z kolcami, Maksiu wyglada w niej jak bandyta :evil_lol: Kiedys, jak biegal z suczka, wlecial mi w nogi i tego kolca wbil w kolano :shake: :mdleje:ja raczej nie lubię wystających ozdób , a poza tym denerwją mnie właściciele którzy na czas zabawy odwracają psu kolczatki do góry kolcami:mad:Ozzy raz się nabił opuszkiem .Ja staram się aby miał na zmianę łańcuszek albo bywa że rozbieram :razz:tyle że Ozzulkowi półkolce sie nie przekręcają bo sa szerokie

Posted

Janusz ma super wyroby:loveu:
tez planuje kupno nowej obrozy chcialam segmetowa (taka co Ozzy ma):loveu: strasznie mi sie podobaja no ale faktycznie zima sie zbliza:razz: a jak bedziemy chodzic na jakies biegania zimowe to musi miec cos co nie ma ćwiekow 9aczkolwiek teraz w takiej czasami biega:razz: ) no bo szeleczki to jak bedzie zimno to beda odstawione bo pewnie ubranko bedzie potrzebne jakies zeby futro ni emarzlo :roll:
i mam dylemat teraz:evil_lol:

Patka ta obroza co dalas linka jest super :D (chyba kupie Tigrze kolejna skóre:evil_lol: :diabloti: )
Alu mi sie Ozzy strasznie podoba w tej metalowej segmetowej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']Janusz ma super wyroby:loveu:
tez planuje kupno nowej obrozy chcialam segmetowa (taka co Ozzy ma):loveu: strasznie mi sie podobaja no ale faktycznie zima sie zbliza:razz: a jak bedziemy chodzic na jakies biegania zimowe to musi miec cos co nie ma ćwiekow 9aczkolwiek teraz w takiej czasami biega:razz: ) no bo szeleczki to jak bedzie zimno to beda odstawione bo pewnie ubranko bedzie potrzebne jakies zeby futro ni emarzlo :roll:
i mam dylemat teraz:evil_lol:

Patka ta obroza co dalas linka jest super :D (chyba kupie Tigrze kolejna skóre:evil_lol: :diabloti: )
Alu mi sie Ozzy strasznie podoba w tej metalowej segmetowej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::oops:Ozzy skromny , Ozzy styda ;)

Ta obroża jest jeszcze w spadku po Harley'u , szanował chłopak dla bratka ;)

Ewuś a Ozzy chodził zimą w szelkach na ubranku:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:Ozzy skromny , Ozzy styda ;)

Ta obroża jest jeszcze w spadku po Harley'u , szanował chłopak dla bratka ;)

Ewuś a Ozzy chodził zimą w szelkach na ubranku:p

Ozzy niech nie styda :loveu:

:hmmmm: tylko ja sie obawiam ze Tigrze bedzie nie wygodnie bo tej diablicy wszystko przeszkadza:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja raczej nie lubię wystających ozdób , a poza tym denerwją mnie właściciele którzy na czas zabawy odwracają psu kolczatki do góry kolcami:mad:Ozzy raz się nabił opuszkiem .Ja staram się aby miał na zmianę łańcuszek albo bywa że rozbieram :razz:tyle że Ozzulkowi półkolce sie nie przekręcają bo sa szerokie
:-o Nienormalni? :mad:
Ja nie przepadam za ta obroza, nie podoba mi sie w niej :roll: rzadko mu ja zakladam, do zabawy tez zdejmuje, ale jak go pit pogryzl to zalowalam, ze jej nie mial na sobie, wtedy by nie bial blizny :roll:

Posted

Mój Lal jak był mały to miał taką obroże z kolcami :p:p uratowała jej życie :hmmmm: ehhh ONkowata suka ją dopadła i gdyby nie ta obroża to niewiem co by się staneło :shake::shake: Lal była jesio majutka ,a to suczydło bezwzględne :angryy: i jeszcze miała durnych właścicieli którzy jej opanowac nie mogli .:mad:

Patka fajne te obroże chyba zamówie dla zwierzów :p bo tanie ja płaciłam za Lalową czerwoną obróże z ćwiekami dwa razy tyle :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
Mój Lal jak był mały to miał taką obroże z kolcami :p:p uratowała jej życie :hmmmm: ehhh ONkowata suka ją dopadła i gdyby nie ta obroża to niewiem co by się staneło :shake::shake: Lal była jesio majutka ,a to suczydło bezwzględne :angryy: i jeszcze miała durnych właścicieli którzy jej opanowac nie mogli .:mad:

biedna Lal moja Tigra tez mila juz spotkanie z Onkowa suka:angryy:

Posted

paula_z napisał(a):
Ale u niego byla tylko z kolcami, a ja chce BEZ ;) Zmierzylam mu szyjke, ma 52cm :lol:

hehe ale Janusz robi tez bez kolcy :) :) sama skora tez jest albo z takimi "dżecikami" co Patka przeslala linka