Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O ja wszyscy o szkole gadają, nie mogę uwierzyć, że zaczęła się szkoła :( Przede mną ostatni rok nauki w liceum :/ kurcze i za 8 miechów matura aż się płakać chce :-( :-(

Posted

:shake:oj nie jest miły powrót do pracy , szkoły po wakacjach .....a jak sie to jeszcze wiąże z jakimś przełomem w życiu to już rzeczywiście uczucia są mieszane:cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Jak ja się ciesze ,że nie musze już chodzić do szkoły :multi::multi::multi::multi:
kto by mnie rano z łóżka wyjoł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala, bo już do Ciebie jedziemy, w końcu nas zapraszałaś:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Jak ja się ciesze ,że nie musze już chodzić do szkoły :multi::multi::multi::multi:
kto by mnie rano z łóżka wyjoł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No ja niestey musze sama się budzić :(

Posted

A czy wiecie obywatelko Rydzewska, ile ja tu musiałam stron przekopać, żeby Twego postawnego piecha obejrzeć. Mniodzio Ozzulec :loveu: .
Ale co siem uśmiałam zapodawszy sobie tę lekturkę, to moje:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']A czy wiecie obywatelko Rydzewska, ile ja tu musiałam stron przekopać, żeby Twego postawnego piecha obejrzeć. Mniodzio Ozzulec :loveu: .
Ale co siem uśmiałam zapodawszy sobie tę lekturkę, to moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to lektura na długie zimowe wieczory;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to lektura na długie zimowe wieczory;)
ja chce tylko dodac ze to najdluższa lektura w moim zyciu :lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:Pana Tadeusza nie czytałaś :razz:;)

:lol: jedyna lekturą jaka w calosci przeczytalam to "pies ktory jezdzil kojelą":oops: :lol: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ja chce tylko dodac ze to najdluższa lektura w moim zyciu :lol: :evil_lol:

i to nieobowiązkowa :evil_lol:

evaxon napisał(a):
:lol: jedyna lekturą jaka w calosci przeczytalam to "pies ktory jezdzil kojelą":oops: :lol: :evil_lol:

a Łysek z pokladu Idy? :mad: :evil_lol:
cześc Alus :multi:

Posted

PIKA napisał(a):

a Łysek z pokladu Idy? :mad: :evil_lol:
cześc Alus :multi:

hahaha dzisiaj kumpel sie o to samo mnie zapytal :grin: o co chodzi z tym Łyskiem :niewiem:
:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Przy "Panu Tadeuszu" człowiek może coś zjeść , napić się bez obawy że się zapluje czy udławi ;)

I na bezsenność pomaga :p

Witaj zapracowana Alu ;)

Posted

[quote name='beria']I na bezsenność pomaga :p

Witaj zapracowana Alu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy forum bibliofilskie;)
Cześć Gosiu i PIKA :multi:kurcze nie dość ze w pracy pracuje to jeszcze w domu nikt mnie nie oszczędza:mad:TZ też sobie poszedł do swojej pracy

Posted

evaxon napisał(a):
hahaha dzisiaj kumpel sie o to samo mnie zapytal :grin: o co chodzi z tym Łyskiem :niewiem:
:evil_lol:

:mad:nie czytałaś :crazyeye:
Łysek to qń pracujący w kopalni:cool3:

Posted

piekna ksiazka ja pamiętam, ze sie poplakalam na koniec :oops:

Posted

a to nie byla nasza szkapa??:hmmmm:

Paula nie nie podobala mi sie ta ksiazka :evil_lol:
ale czytalam dywizjon 303 :razz:

cholera cos z tym koniem kojaze :hmmmm:

Posted

[quote name='PIKA']piekna ksiazka ja pamiętam, ze sie poplakalam na koniec :oops:
:cool3:no to ja sie przyznam ze też ...i przy psie który jeździł koleją tez :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no to ja sie przyznam ze też ...i przy psie który jeździł koleją tez :oops:
ja przy psie zalewalam sie łzami:shake: nie powinny dzieci takich ksiazek czytac:shake:

Posted

:cool3:Dzis już uciokam , jutro idę na 7 ....dobrze ,że TZ ma na południe bo pójdzie z Ozzym na siq a ja wracam po 12 to z kolei on o 13 wychodzi:cool3:

Dogobranoc:loveu: