Cerber Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 O ja wszyscy o szkole gadają, nie mogę uwierzyć, że zaczęła się szkoła :( Przede mną ostatni rok nauki w liceum :/ kurcze i za 8 miechów matura aż się płakać chce :-( :-( Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:żyję , nawet mnie już gardło chrypi od gadania:p Alu no to moze jakies zwolnienie male:cool3: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 :shake:oj nie jest miły powrót do pracy , szkoły po wakacjach .....a jak sie to jeszcze wiąże z jakimś przełomem w życiu to już rzeczywiście uczucia są mieszane:cool3: Quote
Vectra Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jak ja się ciesze ,że nie musze już chodzić do szkoły :multi::multi::multi::multi: kto by mnie rano z łóżka wyjoł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 evaxon napisał(a):Alu no to moze jakies zwolnienie male:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dowcipniś z ciebie;) Quote
Bila Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Vectra napisał(a):Jak ja się ciesze ,że nie musze już chodzić do szkoły :multi::multi::multi::multi: kto by mnie rano z łóżka wyjoł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, bo już do Ciebie jedziemy, w końcu nas zapraszałaś:evil_lol: Quote
Cerber Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Vectra napisał(a):Jak ja się ciesze ,że nie musze już chodzić do szkoły :multi::multi::multi::multi: kto by mnie rano z łóżka wyjoł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja niestey musze sama się budzić :( Quote
Bila Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A czy wiecie obywatelko Rydzewska, ile ja tu musiałam stron przekopać, żeby Twego postawnego piecha obejrzeć. Mniodzio Ozzulec :loveu: . Ale co siem uśmiałam zapodawszy sobie tę lekturkę, to moje:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Bila']A czy wiecie obywatelko Rydzewska, ile ja tu musiałam stron przekopać, żeby Twego postawnego piecha obejrzeć. Mniodzio Ozzulec :loveu: . Ale co siem uśmiałam zapodawszy sobie tę lekturkę, to moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to lektura na długie zimowe wieczory;) Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to lektura na długie zimowe wieczory;) ja chce tylko dodac ze to najdluższa lektura w moim zyciu :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 evaxon napisał(a):ja chce tylko dodac ze to najdluższa lektura w moim zyciu :lol: :evil_lol::crazyeye:Pana Tadeusza nie czytałaś :razz:;) Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:Pana Tadeusza nie czytałaś :razz:;) :lol: jedyna lekturą jaka w calosci przeczytalam to "pies ktory jezdzil kojelą":oops: :lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Przy "Panu Tadeuszu" człowiek może coś zjeść , napić się bez obawy że się zapluje czy udławi ;) Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 evaxon napisał(a):ja chce tylko dodac ze to najdluższa lektura w moim zyciu :lol: :evil_lol: i to nieobowiązkowa :evil_lol: evaxon napisał(a)::lol: jedyna lekturą jaka w calosci przeczytalam to "pies ktory jezdzil kojelą":oops: :lol: :evil_lol: a Łysek z pokladu Idy? :mad: :evil_lol: cześc Alus :multi: Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 PIKA napisał(a): a Łysek z pokladu Idy? :mad: :evil_lol: cześc Alus :multi: hahaha dzisiaj kumpel sie o to samo mnie zapytal :grin: o co chodzi z tym Łyskiem :niewiem: :evil_lol: Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Vectra napisał(a):Przy "Panu Tadeuszu" człowiek może coś zjeść , napić się bez obawy że się zapluje czy udławi ;) I na bezsenność pomaga :p Witaj zapracowana Alu ;) Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='beria']I na bezsenność pomaga :p Witaj zapracowana Alu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy forum bibliofilskie;) Cześć Gosiu i PIKA :multi:kurcze nie dość ze w pracy pracuje to jeszcze w domu nikt mnie nie oszczędza:mad:TZ też sobie poszedł do swojej pracy Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 evaxon napisał(a):hahaha dzisiaj kumpel sie o to samo mnie zapytal :grin: o co chodzi z tym Łyskiem :niewiem: :evil_lol: :mad:nie czytałaś :crazyeye: Łysek to qń pracujący w kopalni:cool3: Quote
Paula Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ewa, a "Kamieni Na Szaniec" tez nie czytalas? :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:nie czytałaś :crazyeye: Łysek to qń pracujący w kopalni:cool3: piekna ksiazka ja pamiętam, ze sie poplakalam na koniec :oops: Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:nie czytałaś :crazyeye: Łysek to qń pracujący w kopalni:cool3: a to nie byla nasza szkapa??:hmmmm: Paula nie nie podobala mi sie ta ksiazka :evil_lol: ale czytalam dywizjon 303 :razz: cholera cos z tym koniem kojaze :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='PIKA']piekna ksiazka ja pamiętam, ze sie poplakalam na koniec :oops: :cool3:no to ja sie przyznam ze też ...i przy psie który jeździł koleją tez :oops: Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no to ja sie przyznam ze też ...i przy psie który jeździł koleją tez :oops: ja przy psie zalewalam sie łzami:shake: nie powinny dzieci takich ksiazek czytac:shake: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 evaxon napisał(a):a to nie byla nasza szkapa??:hmmmm: Nasza szkapa byla wiejskim koniem a nie kopalnianym :razz: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 :cool3:Dzis już uciokam , jutro idę na 7 ....dobrze ,że TZ ma na południe bo pójdzie z Ozzym na siq a ja wracam po 12 to z kolei on o 13 wychodzi:cool3: Dogobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts