Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Jaki pomarszczony fafulec :D :loveu: [quote name='evaxon']przygarniecie biedna mała sierotke:grins: Jaką sierotke, przeciez masz matke :mad: a ciotka bedzie robic forum, to Cie wpuści Hehe, dogobranoc - dobre :roflt: Papa Alu :bye: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dogobanitobranoc :diabloti: znowu mi posta pozarło :angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='paula_z'] Jaką sierotke, przeciez masz matke :mad: a ciotka bedzie robic forum, to Cie wpuści :oops: cholera lanie sie szykuje:evil_lol: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 evaxon napisał(a)::oops: cholera lanie sie szykuje:evil_lol: O kurcze :crazyeye: Ale się narobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Vectra napisał(a):znowu mi posta pozarło :angryy::angryy::angryy: Kiedy? Teraz :crazyeye: Caly czas kradnie posty? :hmmmm: Quote
Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 evaxon napisał(a)::oops: cholera lanie sie szykuje:evil_lol: :D Nie boj zaby, nie bedzie przemocy w rodzinie ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 paula_z napisał(a)::D Nie boj zaby, nie bedzie przemocy w rodzinie ;) :evil_lol: tak tak to sie okaze w sobote po tym jak przyjdzie mama po kawie:scared: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ala !!!!! I Ty chcesz do Forum Banitów ??? No co Ty .... NIE NAPISZĘ CI CO STRACISZ ... a JAK JUZ KONIECZNIE BĘDZIESZ CHCIAŁA - TO NA pw. :razz: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Vectra napisał(a):Dobra pomyśle nad tym w nocy ;) podpytam co i jak gdzie trzeba :evil_lol::evil_lol: forum bez regulaminu se zrobimy :evil_lol::evil_lol: jak szaleć to szaleć ;) dowiedz się koniecznie :razz: bedziemy mialy gdzie wstawiac "po kawowe" zdjęcia ktorych na to forum wstwic nie mozemy :evil_lol: Papa Alus :hand: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala !!!!! I Ty chcesz do Forum Banitów ??? No co Ty .... NIE NAPISZĘ CI CO STRACISZ ... a JAK JUZ KONIECZNIE BĘDZIESZ CHCIAŁA - TO NA pw. :razz:Haniu ale nie masz pojęcia co siedzieje na GG jak pada Dogo ....ja nie jestem taka biegła w pisaniu z 4-6 osobami naraz :evil_lol:...a jeszcze spójrz ...wstawiasz wieczorem foty a na drugi dzień ich nie ma :shake:to prawiie tak jak z moimi fotami z USC :evil_lol:fotograf robił a foty wetło i nie mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/dobrze że choć akt ślubu dali:evil_lol:bo by mi nikt nie uwierzył żem go miała;)/ Haniu napisz mi na pw co strace ;) Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Rydzewska Ty mialaś juz spać od godziny :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='PIKA']Rydzewska Ty mialaś juz spać od godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:byłam sie wypluskać i po drodze z łazienki zajrzałam na dogo;)teraz już umykam ....pa Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Patka']Alu do łożka :evil_lol::p Witam wszystkich:multi: , za godzinkę idę do pracy:angryy:wrócę po 16:placz: Quote
Vectra Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 a ja jus ne śpie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Vectra']a ja jus ne śpie :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo zauważyłam ....spałaś wogóle :razz: Quote
Vectra Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo zauważyłam ....spałaś wogóle :razz: oczywiście ,że jeszcze nie spałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i siakoś mi się nie kce spać ;) Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witaj Alu :loveu: A ja będę dopiero późnym wieczorkiem :razz: Mam sporo pracy..... Quote
MoniŚ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witaj Alu :) . Ja przed chwilką wróciłam z rozpoczęcia szkoły :eviltong: (dzieciuch jeszcze jestem ;)). Quote
Paula Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witaj Alu :lol: Jak male piranie w pracy? ;) :diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 :pCześć i czołem , jestem już w domciu od pół godzinki;).Teraz piję herbatkę i jem bułeczkę sojową :p Jakoś przeżyłam te dzisiejsze bliskie spotkania:razz:czas sie przyzwyczaić :razz:w końcu przede mną 10 miesięcy harówki:cool3: Quote
Vectra Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Cześć Mamuś ogromnie cieszkam że już jesteś i że zyjesz Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Mamuś ogromnie cieszkam że już jesteś i że zyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:żyję , nawet mnie już gardło chrypi od gadania:p Quote
BeaC Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witaj Alu... Ja też dzisiaj przeżyłam najazd hunów(pierszy dzień roku szkolnego), chociaż moje "dzieciaczki" to już po 20tce:cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts