Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :lol:
A ja chciałam bardzo polecic , na zimę , obróżką ze światełkami. Ogromnie mi się przydała, dla kremowej Sabuni na śniegu wieczorami. Zimą już od 16ej jest cimno i dla mnie było ogromną ulgą móc spuścić ją po ciemku. Punkciki migały i nie denerwowałam się, że nie widzę psa. Bardzo polecam. Oczywiście oprócz kolczatki.

Posted

Witam odwiedzających:p
Jakoś nie mogłam dojśc do Galerii Ozulka ;)
Sabinko z tą obroża to dobry pomysł , my Ozzulkowi czasem zakładaliśmy lampkę taką pulsującą na pasku , wyglądał jak dyskoteka:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Witaj mamuś :multi::multi::multi:
Jak dziś zdrówko :razz::razz::razz: i humorek po zebranku :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zyję , na zebranku było śmiesznie ...oczywiście jak zwykle problem z wyborem Trójki Klasowej:mad:
W poniedziałek na 11-16:razz:
Kurcze ta klawiatura w pracowni jest inna niż moja:crazyeye::crazyeye::crazyeye:inne ustawienia liter i wogóle śmieszna :evil_lol:

Posted

ta klawiatura to pewno ma tam gdzie Z to Y i odwrotnie :razz::razz::razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech się dzieci uczą ;) potem będą uczyć się od nowa na normalnej klawiaturce :p:p:p

Posted

[quote name='Vectra']ta klawiatura to pewno ma tam gdzie Z to Y i odwrotnie :razz::razz::razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech się dzieci uczą ;) potem będą uczyć się od nowa na normalnej klawiaturce :p:p:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo i wyobraź sobie jakie brednie dziś pisałam jak zachciało mi sie pisać z pamięci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a poza tym tam jest też ł , ą,ę i takie inne jajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bo to klawiatura nie dla idiotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie mam pojęcia po licho robią takie cudeńka :shake::shake::shake: chiba tylko by kasy wyrwać od naiwnych ;);)
Dla dzieci to może dobrze że są te literki z ogonkami oddzielnie - się dziatwa szybciej naumi pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo i wyobraź sobie jakie brednie dziś pisałam jak zachciało mi sie pisać z pamięci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a poza tym tam jest też ł , ą,ę i takie inne jajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja mam w pracy taką :crazyeye: Jak na niej piszę to pierwsze kilka słów do skasowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A potem jak siadam w domu - to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prosiłam o zmiane ale ponoć to kosztuje........:angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Ja mam w pracy taką :crazyeye: Jak na niej piszę to pierwsze kilka słów do skasowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A potem jak siadam w domu - to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prosiłam o zmiane ale ponoć to kosztuje........:angryy:u nas to było już w gotowym zestawie dla dzieci ....zrobie wam w poniedziałek fotkę naszych komputerków :evil_lol:narazie tylko 2 ale lepszy rydz niż nic;)

:pten nie zna życia , kto nie służył w Marynarce;)

:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']u nas to było już w gotowym zestawie dla dzieci ....zrobie wam w poniedziałek fotkę naszych komputerków :evil_lol:narazie tylko 2 ale lepszy rydz niż nic;)

:pten nie zna życia , kto nie służył w Marynarce;)

:p

buuuuuhaaaa.....ale przystojny marynarzyk mniam mniam:loveu:

Posted

:pciesze sie ze wam sie mój Prawie Kapitan podoba ;)
Czapeczkę przywiózl ze Świnoujścia z Zielonej Szkoły mój Kuba 7 lat temu:razz:i robilismy w szafkach wykopaliska :pa Ozzy zawsze chętnie nam pomaga:cool3:Nawet znalazł w szafce uwiezionego Prezydenta:cool3:

Posted

[quote name='leemonca']to mlaśnięcie, to oznaka zachwytu swoim wyglądem, to się narcyzm nazywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:przed chwilą dostał orzechowego chrupka:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']o jaki przystojniak z tego mojego brata :loveu::loveu::loveu::loveu:

za mundurem panny sznurem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To teraz napewno wstapi do marynarki wojennej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: