Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']zmienmy forum

pojdzmy na jakies mało znane i bedziemy tam dla siebie grupa wsparcia :evil_lol: :evil_lol:kurde obleciałam inne na innych nic nie wolno ...nawet pisać o doopie maryni:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']kurde obleciałam inne na innych nic nie wolno ...nawet pisać o doopie maryni:cool3:
spoko ale jak wpadnie taka ferajna to nic jej nie zrobia a jak dostaniemy po banie to pojdziemy gdzie indziej :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']spoko ale jak wpadnie taka ferajna to nic jej nie zrobia a jak dostaniemy po banie to pojdziemy gdzie indziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:założymy forum banitów:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:założymy forum banitów:p

jestem za :multi::multi::multi::multi:
na dogo nie da się pisać :angryy::angryy: muli/wywala/nie ma powiadomień
do doopy :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:założymy forum banitów:p
o to jest pomysl, zalozmy se wlasne forum :evil_lol: tylko dla wtajemniczonych :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']o to jest pomysl, zalozmy se wlasne forum :evil_lol: tylko dla wtajemniczonych :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:za chwile wszyscy sie beda chcieli wtajemniczyć ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:za chwile wszyscy sie beda chcieli wtajemniczyć ;)
będziemy opłate pobierać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie bardzo wiem jak się forum robi :oops::oops: można dać na darmowy serwer :p

Posted

Vectra napisał(a):
będziemy opłate pobierać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie bardzo wiem jak się forum robi :oops::oops: można dać na darmowy serwer :p

w kazdym razie ja serwer mam i moge poświęcić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dobra to trza pomyśleć nad forum dogobanitów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrazie jak padnie dogo trza mieć gdzie się wypłakać :evil_lol::evil_lol: ze śmiechu ;)

Posted

Vectra napisał(a):
dobra to trza pomyśleć nad forum dogobanitów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrazie jak padnie dogo trza mieć gdzie się wypłakać :evil_lol::evil_lol: ze śmiechu ;)

wiec potrzebny nam mózg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']dobra to trza pomyśleć nad forum dogobanitów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrazie jak padnie dogo trza mieć gdzie się wypłakać :evil_lol::evil_lol: ze śmiechu ;):multi::multi::multi:jestem za.....bo rodzina dziś to dla mnie nawet starała sie być miła bo mamcia rozdrazniona jakaś była ;)a tak byłoby gdzie pogadać ;)

Posted

[quote name='Patka']co Wy tak rodzinujecie ostatnio ... ;)
co ulga ze dogo wróciło - ciekawe na jak dlugo ... :evil_lol:
Patuś dałam 18 fotek;)zobacz dzis bo do jutra znów mogą zniknąć :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dobra jak już wszystko uzgodnicie to dajcie znać ;)bo ja muszę isć do wyrka :p
Pa pa pa dogobranoc;)

dobranoc :loveu: