Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ivan8888'][quote name='Alicjarydzewska']

Szkło kontaktowe to jakiś progam?? nieznam:p Niech Ozzy przeżuci sie na tvn:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czas poznać , Dogomania kształci ....TVN24 :p

Posted

[quote name='Patka']Ala o tak szkiełko, a jak tam chomiksy oglądasz :cool3:
A synka za kitkę nie ciągnie :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzisiaj było debesciarskie:p
Za kitkę nie ciągnę ...niech jeszcze podrośnie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Ivan8888']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czas poznać , Dogomania kształci ....TVN24 :p

Dawno nie ogladałem tvn24 ale możliwe ze taki program tam jest, po szkle kontaktoym Ozzy pewnie od razu szuka tego pluszaka:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

\

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja sie nakombinowałam o jaki kabelek ci biega :evil_lol:to ja będe ci relacjonować na gg ;)

hahah łoki idę na to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']w końcu tysz Alicja :p
Ja nie miałam pojęcia że jest taki program :p:p dzwoniłam do mamy i odebrał tata -grzecznie poprosiłam by dał mam telefon , a on mi na to że teraz matka zajęta i nie będzie gadać bo ogląda przez lupe szkło kontaktowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie wiedziałam o co mu chodzi jakie szkła jaką lupą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: potem mam mnie wtajemniczyła :p

Posted

[quote name='Vectra']Ja nie miałam pojęcia że jest taki program :p:p dzwoniłam do mamy i odebrał tata -grzecznie poprosiłam by dał mam telefon , a on mi na to że teraz matka zajęta i nie będzie gadać bo ogląda przez lupe szkło kontaktowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie wiedziałam o co mu chodzi jakie szkła jaką lupą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: potem mam mnie wtajemniczyła :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mnie uświadomił w temacie programu mój tatko i Jola/sota36/

Posted

dbsst napisał(a):
tiaaaaak Pysia znowu sobie przypomniała, że bezemnie żyć się nie da :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale ciekawski Ozzy :cool1:

Powiedz sama - brakowało Ci tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Alu i Ozulkowa cała rodzinko w cudowny sobotni poranek :multi::multi::multi: Słoneczko i ciepełko postanowiło nas zaszczycic ;)

Posted

[quote name='aga1215']ja tysz :loveu: :multi: :multi: :multi:

;) lama pilnie poszukiwana........;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
...no a konie każdy postrzega inaczej;)

Witajcie w sobotni :razz:poranek :p

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahah koń jest jak każdy widzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wczoraj lałam jak to ogladalam.....no i Kuba mi się wreszcie wkręcił w program;)