Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 :mad::mad::mad:Kuna cyc ja nie mam ani jednej foty z Bezludzia:angryy::angryy::angryy:a miałam 11 Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Kuna cyc ja nie mam ani jednej foty z Bezludzia:angryy::angryy::angryy:a miałam 11 jak to nie masz masz tylko ich nie widzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']jak to nie masz masz tylko ich nie widzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::placz::placz::placz:o rany znowumusze do okulisty ....ja se chyba kupie kufle do piffa i zrobie okularki :p Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:o rany znowumusze do okulisty ....ja se chyba kupie kufle do piffa i zrobie okularki :p hahahahaahahha bidna jestes ze nie widzisz własnych fot :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']hahahahaahahha bidna jestes ze nie widzisz własnych fot :evil_lol: :evil_lol: Zaraz bebe widzieć i inne człowieki też :eviltong: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 ja poprosze peruke w wydaniu ala Ala :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']ja poprosze peruke w wydaniu ala Ala :evil_lol: :evil_lol::mad:Debe prosze o spokój Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 słooooooooooooooooodki kto się po podłodze walal zeby zrobic z perspektywy nosa :cool3: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst'] słooooooooooooooooodki kto się po podłodze walal zeby zrobic z perspektywy nosa :cool3::oops:mamunia Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Kuna cyc ja nie mam ani jednej foty z Bezludzia:angryy::angryy::angryy:a miałam 11 a tak sie wczoraj spieszylaś zeby wstawić :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='PIKA']a tak sie wczoraj spieszylaś zeby wstawić :evil_lol: chromole, dziś wstawiłam 18 nikt nie ogląda :evil_lol:,ciekawe czy znów znikną :cool3: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Coś lekko podwineła mu się skórka:lol: Ale fajnie :loveu: Dobrze że ja nie pamietam czy coś wstawiałam czy nie :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:mamunia oooooooooo to mamunia wygimnastykowana :multi: i zdolna do tego :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']chromole, dziś wstawiłam 18 nikt nie ogląda :evil_lol:,ciekawe czy znów znikną :cool3: ja widziałam:Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: ja :sweetCyb::Cool!: [quote name='Alicjarydzewska'] :cool2: mnie całego posta :angryy: zjadło Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='aga1215']ja widziałam:Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: ja :sweetCyb::Cool!: :cool2: mnie całego posta :angryy: zjadło:pmus sie napatrzec bo jak znów znikną to wiecej nie wrzucam:razz: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ja oglondywuje fotki :multi::multi::multi::multi: wcoraj tes widziałam :p:p:p nie dostaje powiadomień :angryy::angryy: nie można z panelu wejść w ostatni nieprzeczytany post :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Vectra']Ja oglondywuje fotki :multi::multi::multi::multi: wcoraj tes widziałam :p:p:p nie dostaje powiadomień :angryy::angryy: nie można z panelu wejść w ostatni nieprzeczytany post :angryy::angryy::angryy: :crazyeye:dalej tak masz :shake:a u mnie działa....Małgosia Bajanowa wcale nie może wejsć nigdzie:mad: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:dalej tak masz :shake:a u mnie działa....Małgosia Bajanowa wcale nie może wejsć nigdzie:mad: uuuuuuuuuu bidulka najgorsza kara jak wszyscy siedza a ty wejsc nie mozesz :shake: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 no czytałam wypociny admina :roll::roll::roll: baza danych się sypła :shake::shake: i tak dobrze że nie znikneło całe forum :evil_lol::evil_lol: to by była tragedia :diabloti::diabloti: Nic mi nie działa :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Vectra']no czytałam wypociny admina :roll::roll::roll: baza danych się sypła :shake::shake: i tak dobrze że nie znikneło całe forum :evil_lol::evil_lol: to by była tragedia :diabloti::diabloti: Nic mi nie działa :angryy::angryy::angryy: :angryy:ja chyba 10 minut czekałamzeby mi sie u Magi post zapisał :mad: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 zmienmy forum pojdzmy na jakies mało znane i bedziemy tam dla siebie grupa wsparcia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts