Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Kuna cyc ja nie mam ani jednej foty z Bezludzia:angryy::angryy::angryy:a miałam 11

jak to nie masz masz tylko ich nie widzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']jak to nie masz masz tylko ich nie widzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::placz::placz::placz:o rany znowumusze do okulisty ....ja se chyba kupie kufle do piffa i zrobie okularki :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:o rany znowumusze do okulisty ....ja se chyba kupie kufle do piffa i zrobie okularki :p
hahahahaahahha bidna jestes ze nie widzisz własnych fot :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Kuna cyc ja nie mam ani jednej foty z Bezludzia:angryy::angryy::angryy:a miałam 11

a tak sie wczoraj spieszylaś zeby wstawić :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a tak sie wczoraj spieszylaś zeby wstawić :evil_lol:
chromole, dziś wstawiłam 18 nikt nie ogląda :evil_lol:,ciekawe czy znów znikną :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']chromole, dziś wstawiłam 18 nikt nie ogląda :evil_lol:,ciekawe czy znów znikną :cool3:
ja widziałam:Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: ja :sweetCyb::Cool!:

[quote name='Alicjarydzewska']
:cool2:

mnie całego posta :angryy: zjadło

Posted

[quote name='aga1215']ja widziałam:Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: ja :sweetCyb::Cool!:

:cool2:

mnie całego posta :angryy: zjadło:pmus sie napatrzec bo jak znów znikną to wiecej nie wrzucam:razz:

Posted

Ja oglondywuje fotki :multi::multi::multi::multi:
wcoraj tes widziałam :p:p:p

nie dostaje powiadomień :angryy::angryy: nie można z panelu wejść w ostatni nieprzeczytany post :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Vectra']Ja oglondywuje fotki :multi::multi::multi::multi:
wcoraj tes widziałam :p:p:p

nie dostaje powiadomień :angryy::angryy: nie można z panelu wejść w ostatni nieprzeczytany post :angryy::angryy::angryy:
:crazyeye:dalej tak masz :shake:a u mnie działa....Małgosia Bajanowa wcale nie może wejsć nigdzie:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:dalej tak masz :shake:a u mnie działa....Małgosia Bajanowa wcale nie może wejsć nigdzie:mad:
uuuuuuuuuu bidulka najgorsza kara jak wszyscy siedza a ty wejsc nie mozesz :shake:

Posted

no czytałam wypociny admina :roll::roll::roll: baza danych się sypła :shake::shake: i tak dobrze że nie znikneło całe forum :evil_lol::evil_lol: to by była tragedia :diabloti::diabloti:

Nic mi nie działa :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Vectra']no czytałam wypociny admina :roll::roll::roll: baza danych się sypła :shake::shake: i tak dobrze że nie znikneło całe forum :evil_lol::evil_lol: to by była tragedia :diabloti::diabloti:

Nic mi nie działa :angryy::angryy::angryy:
:angryy:ja chyba 10 minut czekałamzeby mi sie u Magi post zapisał :mad: