Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Błagam tylko nie czosnek! :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysia :mad:i znowu zostawisz zmoroszelmy w mioch apartamentach:razz:
A co? Masz apatramenty na podwórku ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Alu witaj :loveu::loveu::loveu: Ty też masz słoneczko? :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']A co? Masz apatramenty na podwórku ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Alu witaj :loveu::loveu::loveu: Ty też masz słoneczko? :multi::multi::multi::mad:w salonach garażowych mam apartament:razz:
Właśnie się obudziłam:oops: i patrzę ,że słonecko znów sobie poszło

Dzień doberek ...komu nie mówiłam:p

Posted

Dzień dobry Alu! :multi:

"Właśnie się obudziłam' ... oooj dlugo sie spało, długo! :-o :lol:

:loveu: buziaki w słudki nochalek Ozzusia ;) czyli łapacza piłek :razz:

Pozdrawiamy po dłuższej przerwie :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:w salonach garażowych mam apartament:razz:
Właśnie się obudziłam:oops: i patrzę ,że słonecko znów sobie poszło

Dzień doberek ...komu nie mówiłam:p

No bo moje Zmoroszelmy większą część dnia na dworku przebywają :evil_lol: Ale jak otworzę drzwi to natychmiast nawet po ciemku znajdują drogę do...kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba że im zamknę drzwi do niej :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']No bo moje Zmoroszelmy większą część dnia na dworku przebywają :evil_lol: Ale jak otworzę drzwi to natychmiast nawet po ciemku znajdują drogę do...kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba że im zamknę drzwi do niej :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a kuchnia na pięterku;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ale Ozzy ubrany ;) A co to te czerowne na szelkach?:pczerwone na szelkach jest od zauroczenia;)
a Ozzul ma szelki autowe ubrane a kolczatka została po spacerku:p

Posted

[quote name='Agga']Ozzulek widze, że zmęczyłes tą piłkę.
Alu kiedy do Opola sie wybierasz na ploty?:shake:Agguś w najbliższym czasie nie planuję wyjazdu, początek roku to taki dla mnie ciężki okres w życiu:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pczerwone na szelkach jest od zauroczenia;)
a Ozzul ma szelki autowe ubrane a kolczatka została po spacerku:p

A szeli przypadkiem nie powodują wad postawy u psa?

Posted

[quote name='Ivan8888']A szeli przypadkiem nie powodują wad postawy u psa?:pnie akurat szelki nie powodują wad postawy;)Szelki to swietny sposób na ciągnącego psa , szelki to pomoc do cwiczeń , szelki są świetne do zapięcia w samochodzie ....dużo by pisać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Szelki to swietny sposób na ciągnącego psa

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aha! może biegać w zaprzęgu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Cześć Aluś :lol: Nadrobiłam u ciebie zaległości :multi: Cieszę się, że szczurka jeszcze tu nie ma i mam nadzieję, że pan Rydzewski nie ulegnie ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aha! może biegać w zaprzęgu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Cześć Aluś :lol: Nadrobiłam u ciebie zaległości :multi: Cieszę się, że szczurka jeszcze tu nie ma i mam nadzieję, że pan Rydzewski nie ulegnie ;)
Witaj Małgosiu :multi:
Jakie zaległości:cool3:Szczurka na razie nie będzie bo jest trochę innych spraw a to jest żywe stworzonko i wszystko trzeba dobrze przemysleć;)

Posted

Sliczne zdjecie :multi:

A Ozzulek tak ciagnie, ze potrzebna kolczatka? U nas sie sprawdza lancuszek; Axie by sie przydala kolczatka, ta wariatka ciagnie jak diabli ;)

Posted

poza tym sa tez szeleczki z obciazeniem wplywajace na "umięsnienie psa" ciekawe czy na boxie tez tak dzialaja jak na bulowate:hmmmm: bym Tigrze jakies cegly przyczepila:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pnie akurat szelki nie powodują wad postawy;)Szelki to swietny sposób na ciągnącego psa , szelki to pomoc do cwiczeń , szelki są świetne do zapięcia w samochodzie ....dużo by pisać ;)

Jak nie powoduja to dobrze, są różne opinie na temat szelek, teraz to tylko trzeba poszukac niezniszczalnej piłki np z tytanu:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']
Sliczne zdjecie :multi:

A Ozzulek tak ciagnie, ze potrzebna kolczatka? U nas sie sprawdza lancuszek; Axie by sie przydala kolczatka, ta wariatka ciagnie jak diabli ;)Ozzy ma rolexa;)a półkolce są dobre jak idziemy na spacer uliczny;)łatwiej go wtedy kontrolować , choć z reguły pomaga jedno skubnięcia z hasłem noga i pies idzie .Teraz mamy zamówione szeleczki / urodzinkowe , ale mają być dopiero we wrześniu/ , bo zimą nie założe mu metalu na karczycho:razz: