e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Błagam tylko nie czosnek! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 E nie znacie się :eviltong::eviltong::eviltong: czosnek jest zdrowy i pyszny . Mnie jus gardło dziś nie boli :p Quote
Pysia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysia :mad:i znowu zostawisz zmoroszelmy w mioch apartamentach:razz: A co? Masz apatramenty na podwórku ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alu witaj :loveu::loveu::loveu: Ty też masz słoneczko? :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Pysia']A co? Masz apatramenty na podwórku ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alu witaj :loveu::loveu::loveu: Ty też masz słoneczko? :multi::multi::multi::mad:w salonach garażowych mam apartament:razz: Właśnie się obudziłam:oops: i patrzę ,że słonecko znów sobie poszło Dzień doberek ...komu nie mówiłam:p Quote
MoniŚ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dzień dobry Alu! :multi: "Właśnie się obudziłam' ... oooj dlugo sie spało, długo! :-o :lol: :loveu: buziaki w słudki nochalek Ozzusia ;) czyli łapacza piłek :razz: Pozdrawiamy po dłuższej przerwie :cool3: Quote
Pysia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:w salonach garażowych mam apartament:razz: Właśnie się obudziłam:oops: i patrzę ,że słonecko znów sobie poszło Dzień doberek ...komu nie mówiłam:p No bo moje Zmoroszelmy większą część dnia na dworku przebywają :evil_lol: Ale jak otworzę drzwi to natychmiast nawet po ciemku znajdują drogę do...kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba że im zamknę drzwi do niej :eviltong: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Pysia']No bo moje Zmoroszelmy większą część dnia na dworku przebywają :evil_lol: Ale jak otworzę drzwi to natychmiast nawet po ciemku znajdują drogę do...kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba że im zamknę drzwi do niej :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a kuchnia na pięterku;) Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Alus :multi::multi::multi::multi:cześć uciokam na psacerek;) Quote
KaRa_ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ale Ozzy ubrany ;) A co to te czerowne na szelkach? Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 po ostatnim ognisku Ozzy mysli ze kazdy napotkany patyczek to kiełabaska:shake: Quote
Ivan8888 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć uciokam na psacerek;) Piłki sie już skończyły???????:lol: Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ozzulek widze, że zmęczyłes tą piłkę. Alu kiedy do Opola sie wybierasz na ploty? Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale Ozzy ubrany ;) A co to te czerowne na szelkach?:pczerwone na szelkach jest od zauroczenia;) a Ozzul ma szelki autowe ubrane a kolczatka została po spacerku:p Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Agga']Ozzulek widze, że zmęczyłes tą piłkę. Alu kiedy do Opola sie wybierasz na ploty?:shake:Agguś w najbliższym czasie nie planuję wyjazdu, początek roku to taki dla mnie ciężki okres w życiu:cool3: Quote
Ivan8888 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pczerwone na szelkach jest od zauroczenia;) a Ozzul ma szelki autowe ubrane a kolczatka została po spacerku:p A szeli przypadkiem nie powodują wad postawy u psa? Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Ivan8888']A szeli przypadkiem nie powodują wad postawy u psa?:pnie akurat szelki nie powodują wad postawy;)Szelki to swietny sposób na ciągnącego psa , szelki to pomoc do cwiczeń , szelki są świetne do zapięcia w samochodzie ....dużo by pisać ;) Quote
mmbbaj Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Szelki to swietny sposób na ciągnącego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aha! może biegać w zaprzęgu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Aluś :lol: Nadrobiłam u ciebie zaległości :multi: Cieszę się, że szczurka jeszcze tu nie ma i mam nadzieję, że pan Rydzewski nie ulegnie ;) Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aha! może biegać w zaprzęgu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Aluś :lol: Nadrobiłam u ciebie zaległości :multi: Cieszę się, że szczurka jeszcze tu nie ma i mam nadzieję, że pan Rydzewski nie ulegnie ;) Witaj Małgosiu :multi: Jakie zaległości:cool3:Szczurka na razie nie będzie bo jest trochę innych spraw a to jest żywe stworzonko i wszystko trzeba dobrze przemysleć;) Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Sliczne zdjecie :multi: A Ozzulek tak ciagnie, ze potrzebna kolczatka? U nas sie sprawdza lancuszek; Axie by sie przydala kolczatka, ta wariatka ciagnie jak diabli ;) Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 poza tym sa tez szeleczki z obciazeniem wplywajace na "umięsnienie psa" ciekawe czy na boxie tez tak dzialaja jak na bulowate:hmmmm: bym Tigrze jakies cegly przyczepila:evil_lol: :evil_lol: Quote
Ivan8888 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pnie akurat szelki nie powodują wad postawy;)Szelki to swietny sposób na ciągnącego psa , szelki to pomoc do cwiczeń , szelki są świetne do zapięcia w samochodzie ....dużo by pisać ;) Jak nie powoduja to dobrze, są różne opinie na temat szelek, teraz to tylko trzeba poszukac niezniszczalnej piłki np z tytanu:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='paula_z'] Sliczne zdjecie :multi: A Ozzulek tak ciagnie, ze potrzebna kolczatka? U nas sie sprawdza lancuszek; Axie by sie przydala kolczatka, ta wariatka ciagnie jak diabli ;)Ozzy ma rolexa;)a półkolce są dobre jak idziemy na spacer uliczny;)łatwiej go wtedy kontrolować , choć z reguły pomaga jedno skubnięcia z hasłem noga i pies idzie .Teraz mamy zamówione szeleczki / urodzinkowe , ale mają być dopiero we wrześniu/ , bo zimą nie założe mu metalu na karczycho:razz: Quote
Recommended Posts