Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='PIKA']Ala niemożliwe wzięłas aparat :evil_lol::mad:PIKA ty mnie nie dokuczaj:razz:....do Warszawki też wezmę ;) Quote
Patka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Nie tylko Ala to zrobi PIKO :evil_lol: Ala ale team super :) pozazdrościć Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 :pfotków jest ok 200 ......ale nie zawsze zdażyłam zrobić fote całym psom:cool3:no i dopiero w domu się zorientowałam ,ze mam nastawione na AUTO:placz:i dużo poruszonych wyszło.... Quote
BoJa2 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]: :i dużo poruszonych wyszło.... :crazyeye: :crazyeye: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']:crazyeye: :crazyeye: :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jutro daj coś dziecku na uspokojenie;) Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 no i gdzie te fotki???? te 200 fotek???? :placz: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']no i gdzie te fotki???? te 200 fotek???? :placz::pw folderze Jutro idę na 6:angryy: do dziecków wiec dzis już chyba nie wrzucę ......ale jak jutro będzie pogoda to znów idziemy i będzie nowa setka:p Quote
Medorowa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witaj Alu:multi: :multi: :multi: Świetne sesja zdjęciowa, tylko więcej koniecznie!!!!:lol: Quote
mmbbaj Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pSpacerek się udał:multi: Ozzy i Dulka spotkali się z Yuccą i sunią posokowca bawarskiego. :crazyeye: same bulle i astmany! A gdzie posokowiec? Już zjedzony? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 mmbbaj napisał(a)::crazyeye: same bulle i astmany! A gdzie posokowiec? Już zjedzony? :evil_lol: hahaha Ozzy właśnie dojada resztki :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha Ozzy właśnie dojada resztki :evil_lol::mad::mad::mad: Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'].do Warszawki też wezmę ;) znaczy kiedy? :razz: [quote name='Patka']Nie tylko Ala to zrobi PIKO :evil_lol: Ala częściej nie bierze, szczególnie jak ma psie spotkania :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jejuuu jaki boski ten posokowiec :loveu: cudną ma buźkę :loveu: Quote
e.v.a Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 uuuuulalaaaaa jakie super towarzystwo do biegania:multi: Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Fajne macie towarzycho :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja taka bardziej pospieszna jestem - więc dzisiaj a propos zmywarki : po co Wy sypiecie do niej sól ??? Przecież w kostkach jest wszystko . Ala , KUPUJ ZMYWARKĘ ! Mówię Ci . Ja zmywarke kocham bardziej niż mojego TZ -ta. :evil_lol: Nooo ... tego TZ z okresu remontu :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']po co Wy sypiecie do niej sól ??? Przecież w kostkach jest wszystko . no i tu się nie zgodzę :eviltong: tzn w kostce jest sól, owszem, ale tak jakby jej nie było. jest jej tam niewielka ilość, a poza tym kostka jest "pobierana" tylko w jednym danym momencie i szybko zostaje "zużyta". A woda krąży cały czas. I tą wodę należy zmiękczać cały czas. Ta w kostce to tylko taki pic na wodę fotomontaż. Tylko sól wsypana do zmywarki spelnia swoje zadanie. Pogadaj ze specem od zmywarek. O. Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja taka bardziej pospieszna jestem - więc dzisiaj a propos zmywarki : po co Wy sypiecie do niej sól ??? Przecież w kostkach jest wszystko . Ala , KUPUJ ZMYWARKĘ ! Mówię Ci . Ja zmywarke kocham bardziej niż mojego TZ -ta. :evil_lol: Nooo ... tego TZ z okresu remontu :diabloti: u mnie zmywarka czasem wydziera ryja że chce soli :shake: więc jej daje dla świetego spokoju :evil_lol::evil_lol: ja też wole zmywarke od TZ ;) bo ona nie dyskutuje że jest tyle garów do wyszorowania , TZ zawsze się więcej nagadał niż pozmywał pozatym zmywarka tańsza w utrzymaniu :diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Maga100']no i tu się nie zgodzę :eviltong: tzn w kostce jest sól, owszem, ale tak jakby jej nie było. jest jej tam niewielka ilość, a poza tym kostka jest "pobierana" tylko w jednym danym momencie i szybko zostaje "zużyta". A woda krąży cały czas. I tą wodę należy zmiękczać cały czas. Ta w kostce to tylko taki pic na wodę fotomontaż. Tylko sól wsypana do zmywarki spelnia swoje zadanie. Pogadaj ze specem od zmywarek. O.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zanim kupię te zmyware to się naucze dokładnie jak ją eksploatować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga jak ci sie mój pies i jego towarzystwo podoba:cool3::p Quote
Maga100 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga jak ci sie mój pies i jego towarzystwo podoba:cool3::p ja się nie wypowiadam, szkoda mi tylko tych psiaków, które niechybnie skończyły swój żywot w 10cio tonowych paszczękach astmanów :evil_lol: Quote
Paula Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ale super suczki do zabawy, Maksiu by oszalal :stupid: :iloveyou: :cooldevi: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Maga100']ja się nie wypowiadam, szkoda mi tylko tych psiaków, które niechybnie skończyły swój żywot w 10cio tonowych paszczękach astmanów :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałaś dodać i bulczastych szczękach:ptysz A jutro znów idziemy walki :probić Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='paula_z'] Ale super suczki do zabawy, Maksiu by oszalal :stupid: :iloveyou: :cooldevi:;)dawaj Maxia do nas Quote
Paula Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)dawaj Maxia do nas Na socjalizacje z Ozzim? :cool3: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 bulczastych szczękach:p tego te jesio nie słyszałam w swojej karierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts