Teklunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A co to za gapcio słodziutki? :loveu: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='BeaC']A z Ozulka.... to chyba niezły śpioch?????;)Ozzulek bardzo lubi pospać :oops:a dziś znów robi sie ciepło wiec napewno przedrzemie pół dnia ...on ma tak jak pańcie nie cierpi upałów , lubi normalne ciepłe dni z wietrzykiem :p Wrzucę pare fot Ozzulka zanim mi to Media Markt zrobią :mad: Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Żabka :evil_lol: Alu tak sobie mysle, czy będzie Ci się chciało jechać na wystawę do Kielc w listopadzie? :razz: Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o jejciu! co za jęzoreczek słodziutki, różowiutki:loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witajcie :multi: Ozzulec robi cuuudowne minki, takie rozczulające :loveu: i jak go nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: I jak się sprawdza ta nowa karma? Obecnie szukam jakiejś innej karmy dla moich futer :roll: zawsze coś jest nie tak :shake: Po arionie wilgachne kuupy i w dużej ilości, ale ładnie wyglądały; brit'a nie chcą wcinać; bosch też jakoś nie tak :roll: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='jo-jo']Żabka :evil_lol: Alu tak sobie mysle, czy będzie Ci się chciało jechać na wystawę do Kielc w listopadzie? :razz::razz:powiem szczerze ,że ja się już boję cokolwiek zaplanować bo Ozzy mi robi psikusy .....więc trzeba spojrzeć prawdzie w oczy ....czy alergik to pies na wystawy:cool3: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Cola']Witajcie :multi: Ozzulec robi cuuudowne minki, takie rozczulające :loveu: i jak go nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: I jak się sprawdza ta nowa karma? Obecnie szukam jakiejś innej karmy dla moich futer :roll: zawsze coś jest nie tak :shake: Po arionie wilgachne kuupy i w dużej ilości, ale ładnie wyglądały; brit'a nie chcą wcinać; bosch też jakoś nie tak :roll:Ozzy zjada chętnie , nie było psyków;), futerko nam się sypie ale to po ostatnich wysypkach :cool3:, myślę ,ze karma ok....zesztą na tej karmie jest piękna :loveu:Lilith:p Quote
Cola Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:powiem szczerze ,że ja się już boję cokolwiek zaplanować bo Ozzy mi robi psikusy .....więc trzeba spojrzeć prawdzie w oczy ....czy alergik to pies na wystawy:cool3: Może jeszcze wyrośnie z tego, tak jak mój futrzak :cool3: I zapomnij o planowaniu wyjazdów na głos przy Ozzulku :mad: bo to są chytre i przebiegłe stworzenia :mad: Ja w życiu nie mogę powiedzieć przy J, że planuje wyjechać tego i tego dnia, bo zawsze coś wykombinuje i trzeba biec do weta :angryy: Quote
Cola Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy zjada chętnie , nie było psyków;), futerko nam się sypie ale to po ostatnich wysypkach :cool3:, myślę ,ze karma ok....zesztą na tej karmie jest piękna :loveu:Lilith:p hmmm...będzie trzeba się zastanowić nad tą karmą :cool3: skoro tak pięknie psiaki wyglądają :loveu: Zastanawiałam się czy może im nie zmieszać różnych karm, ale to jeszcze jest do przedyskutowania :roll: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Cola']Może jeszcze wyrośnie z tego, tak jak mój futrzak :cool3: I zapomnij o planowaniu wyjazdów na głos przy Ozzulku :mad: bo to są chytre i przebiegłe stworzenia :mad: Ja w życiu nie mogę powiedzieć przy J, że planuje wyjechać tego i tego dnia, bo zawsze coś wykombinuje i trzeba biec do weta :angryy::razz:ooo to dokładnie tak .......nawet nie dojechaliśmy w odwiedziny na Zlot , bo trzeba było pojechać na zastrzyki z małym:shake: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Cola']hmmm...będzie trzeba się zastanowić nad tą karmą :cool3: skoro tak pięknie psiaki wyglądają :loveu: Zastanawiałam się czy może im nie zmieszać różnych karm, ale to jeszcze jest do przedyskutowania :roll:no ja już tyle sie nakombinowałam ,że mam nadzieje ,ze teraz może wreszcie dobrze trafilismy Quote
MoniŚ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Spóźnione zyczenia, sto lat dla Ozzusia! :multi: Jakie suuuper foto :loveu: . Takiego to tylko zagłaskać :evil_lol: . Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='MoniŚ']Spóźnione zyczenia, sto lat dla Ozzusia! :multi: Jakie suuuper foto :loveu: . Takiego to tylko zagłaskać :evil_lol: .:loveu:MoniŚ Ozzy bardzo dziękuje:p Quote
beria Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jak słodko śpi :loveu: Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witaj mamciu :mad: :loveu: :loveu: :loveu: wpadłam, wycałować Ozzulca :loveu: jakie on robi super minki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Alu, ile można siedziec w przedszkolu?!? Wracja już! Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] O Jezusie! Jaki słodziuńki języczek:loveu: Quote
leemonca Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ozzy pod napięciem :evil_lol: dzień dobry, a raczej wieczór! Quote
BeaC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jak ja lubię jak Ozulek.... foczkę robi I jęzorek wyszedł mu całkiem, całkiem Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [SIZE="5"]Mamciu masz wolne ,a wcaleńko Cię nie ma :-( :-( :-( Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Cześc leniu****ąca Alus :multi: Ladujesz psa, zeby mial sily na spacer? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='PIKA']Cześc leniu****ąca Alus :multi: Ladujesz psa, zeby mial sily na spacer? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musiał się doładować bo umówiliśmy się na spacer z Dulką :pbędą foteczki;) Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 :pSpacerek się udał:multi: Ozzy i Dulka spotkali się z Yuccą i sunią posokowca bawarskiego. na zachęte ich troje:p Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pSpacerek się udał:multi: Ozzy i Dulka spotkali się z Yuccą i sunią posokowca bawarskiego. na zachęte ich troje:p Ala niemożliwe wzięłas aparat :evil_lol: Quote
Recommended Posts