Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):już się pakuje :multi: :multi: :multi: :multi: wskakuje w trampko - wrotki i pędze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:czekam na Rondzie ....jednym z wielu;) Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):czekam na Rondzie ....jednym z wielu;) po zapachu znajde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hehehe, a tu 3 strony nagadane :lol: Czesc Alu :multi: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czesć Alus :multi: Jak Vectra bedzie wracać, to zapakuj jje kilka tych rogaliczkow dla mnie :cool3::cool3: Może dowiezie :roll: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):Czesć Alus :multi: Jak Vectra bedzie wracać, to zapakuj jje kilka tych rogaliczkow dla mnie :cool3::cool3: Może dowiezie :roll: myślałam że napiszesz że jak będe wracać od Ali to mam wpaść do Ciebie na kolejną porcje rogalików :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: że upieczesz specjalnie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):myślałam że (...)że upieczesz specjalnie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: Ahahahahaha........:roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej Ala, jak rogaliki ? zapodaj chociaż foteczkę :cool3: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alka napisał(a):Hej Ala, jak rogaliki ? zapodaj chociaż foteczkę :cool3::pfoteczki już kiedyś dawałam . A rogaliki są z marmoladka i powidłami , nie chciało mi się sera rozrabiać , a TZ dopiero przed chwilą powiedział ze w lodówce jest słoik Snikersa:mad:. Vectra i jak gdzie jesteś bo nie wiem czy na Rondo uderzać :cool3: PIKA ja wam kiedys zrobię ten numer ,że wyslę do Warszawki te rogale tylko najpierw któraś musi dać adres:razz: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pja już kończę obiadek i zaraz będę piekła rogaliczki :p O mój Boże ! Alu, Ty mi poprostu IMPONUJESZ !!! :eating: Piec rogaliki tak na poczatku tygodnia ... :eating: Bez okazjii ... :eating: Z marmoladą ... :eating: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a): że upieczesz specjalnie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: czy ja sprawiam wrażenie osoby niespelna rozumu? :roll: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): PIKA ja wam kiedys zrobię ten numer ,że wyslę do Warszawki te rogale tylko najpierw któraś musi dać adres:razz: chcialas adres to masz :evil_lol: na GG wysłałam :evil_lol: teraz czekam na pzresyłkę z rogalami :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):chcialas adres to masz :evil_lol: na GG wysłałam :evil_lol: teraz czekam na pzresyłkę z rogalami :evil_lol:;)przy następnym spontanicznym pieczeniu paczka pójdzie:p Czy ktoś wie jak długo idzie paczuszka , bo wolałabym aby doszły świeże :razz: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Czy ktoś wie jak długo idzie paczuszka , bo wolałabym aby doszły świeże :razz: Priorytetem :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 paula_z napisał(a):Priorytetem :evil_lol::cool3:kurcze to może ja przyjadę i Wam upiekę :razz:i jeszcze pizzę asherowej:p Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Wita Cie Alu duch Edyty czyli Pysi :) Ja też poprosze o rogale.... Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 to jedz przez Pabianice:evil_lol: zatrzymam cie na 1 dzien upieczesz pyszne rogaliczki zrobisz wysmienita pizze napoje cie nakarmie dam suchy prowiant na droge i ruszysz dalej :evil_lol: :cool3: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może ja zrobię odwrót i pójdę na dogomaniacką pielgrzymkę do Warszawy zahaczając po drodze o pewne miejscowości:razz:/ z Łodzi to mnie może Maga odbierze:cool3:/i będe świadczyć usługi kulinarne:p Pysia , nie martw się rogaliczki będą ;) Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może ja zrobię odwrót i pójdę na dogomaniacką pielgrzymkę do Warszawy zahaczając po drodze o pewne miejscowości:razz:/ z Łodzi to mnie może Maga odbierze:cool3:/i będe świadczyć usługi kulinarne:p Pysia , nie martw się rogaliczki będą ;) Alu nie bądź taka :) Zawitaj do mnie bo mi obiady potrzebne :) I dokarmianie bo nie mam siły zrobic kolacji.... Ide spac bo moje ciało gdzieś se leży pewnie w jakiejś kotłowni na jakiejś wsi gdzie szaleją ludzie od pana L ale żaden nie chce przyjscv i biednej kobiecie pomoc w malowaniu za milionami rurek..... Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ala ja ci dam adres ,zkwaterowanie kupie co potrzeba tylko mi gotuj :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: PIKA myślałam że może jednak się odezwie w Tobie troche ludzia i się zlitujesz nademną :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a): PIKA myślałam że może jednak się odezwie w Tobie troche ludzia i się zlitujesz nademną :evil_lol: :evil_lol: duch czego? :evil_lol: plonne nadzieje :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):duch czego? :evil_lol: plonne nadzieje :evil_lol: no wiem że nadzieja matką :hmmmm: gł**** tfu , wynalazców :evil_lol: :evil_lol: marzenia trzeba mieć :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a ten znowu jojkami świeci :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 evaxon napisał(a):a ten znowu jojkami świeci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Ali to już norma ;) ;) :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 o rany, zatchnęło mnie "zaraz będę piekła rogaliki".... :loveu: dlaczego ja tak nie mam? :shake: dlaczego nikt w moim domu nie piecze rogalików? :shake: dlaczego??:placz: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):o rany, zatchnęło mnie "zaraz będę piekła rogaliki".... :loveu: dlaczego ja tak nie mam? :shake: dlaczego nikt w moim domu nie piecze rogalików? :shake: dlaczego??:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Maga mus pogadać z TZtem, no jeszcze ci Leon został :razz: Quote
Recommended Posts