Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
już się pakuje :multi: :multi: :multi: :multi: wskakuje w trampko - wrotki i pędze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
czekam na Rondzie ....jednym z wielu;)

Posted

PIKA napisał(a):
Czesć Alus :multi:

Jak Vectra bedzie wracać, to zapakuj jje kilka tych rogaliczkow dla mnie :cool3::cool3:
Może dowiezie :roll:

myślałam że napiszesz że jak będe wracać od Ali to mam wpaść do Ciebie na kolejną porcje rogalików :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
że upieczesz specjalnie dla mnie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Hej Ala, jak rogaliki ? zapodaj chociaż foteczkę :cool3:
:pfoteczki już kiedyś dawałam .
A rogaliki są z marmoladka i powidłami , nie chciało mi się sera rozrabiać , a TZ dopiero przed chwilą powiedział ze w lodówce jest słoik Snikersa:mad:.
Vectra i jak gdzie jesteś bo nie wiem czy na Rondo uderzać :cool3:
PIKA ja wam kiedys zrobię ten numer ,że wyslę do Warszawki te rogale tylko najpierw któraś musi dać adres:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pja już kończę obiadek i zaraz będę piekła rogaliczki :p

O mój Boże ! Alu, Ty mi poprostu IMPONUJESZ !!!

:eating: Piec rogaliki tak na poczatku tygodnia ... :eating: Bez okazjii ... :eating: Z marmoladą ... :eating:

Posted

Vectra napisał(a):
że upieczesz specjalnie dla mnie :evil_lol: :evil_lol:

czy ja sprawiam wrażenie osoby niespelna rozumu? :roll: :evil_lol:

PIKA ja wam kiedys zrobię ten numer ,że wyslę do Warszawki te rogale tylko najpierw któraś musi dać adres:razz:

chcialas adres to masz :evil_lol: na GG wysłałam :evil_lol:
teraz czekam na pzresyłkę z rogalami :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
chcialas adres to masz :evil_lol: na GG wysłałam :evil_lol:
teraz czekam na pzresyłkę z rogalami :evil_lol:
;)przy następnym spontanicznym pieczeniu paczka pójdzie:p
Czy ktoś wie jak długo idzie paczuszka , bo wolałabym aby doszły świeże :razz:

Posted

to jedz przez Pabianice:evil_lol: zatrzymam cie na 1 dzien upieczesz pyszne rogaliczki zrobisz wysmienita pizze napoje cie nakarmie dam suchy prowiant na droge i ruszysz dalej :evil_lol: :cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może ja zrobię odwrót i pójdę na dogomaniacką pielgrzymkę do Warszawy zahaczając po drodze o pewne miejscowości:razz:/ z Łodzi to mnie może Maga odbierze:cool3:/i będe świadczyć usługi kulinarne:p

Pysia , nie martw się rogaliczki będą ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może ja zrobię odwrót i pójdę na dogomaniacką pielgrzymkę do Warszawy zahaczając po drodze o pewne miejscowości:razz:/ z Łodzi to mnie może Maga odbierze:cool3:/i będe świadczyć usługi kulinarne:p

Pysia , nie martw się rogaliczki będą ;)

Alu nie bądź taka :) Zawitaj do mnie bo mi obiady potrzebne :) I dokarmianie bo nie mam siły zrobic kolacji....
Ide spac bo moje ciało gdzieś se leży pewnie w jakiejś kotłowni na jakiejś wsi gdzie szaleją ludzie od pana L ale żaden nie chce przyjscv i biednej kobiecie pomoc w malowaniu za milionami rurek.....

Posted

Ala ja ci dam adres ,zkwaterowanie kupie co potrzeba tylko mi gotuj :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

PIKA myślałam że może jednak się odezwie w Tobie troche ludzia i się zlitujesz nademną :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

PIKA myślałam że może jednak się odezwie w Tobie troche ludzia i się zlitujesz nademną :evil_lol: :evil_lol:

duch czego? :evil_lol: plonne nadzieje :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
duch czego? :evil_lol: plonne nadzieje :evil_lol:

no wiem że nadzieja matką :hmmmm: gł**** tfu , wynalazców :evil_lol: :evil_lol:
marzenia trzeba mieć :eviltong: :eviltong:

Posted

o rany, zatchnęło mnie "zaraz będę piekła rogaliki".... :loveu:
dlaczego ja tak nie mam? :shake: dlaczego nikt w moim domu nie piecze rogalików? :shake: dlaczego??:placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
o rany, zatchnęło mnie "zaraz będę piekła rogaliki".... :loveu:
dlaczego ja tak nie mam? :shake: dlaczego nikt w moim domu nie piecze rogalików? :shake: dlaczego??:placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Maga mus pogadać z TZtem, no jeszcze ci Leon został :razz: