malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aaa no w dolince to jeszcze się uchowała zieleń, a komarzyska to siępewnie mnożą na potęgę w takim ukropie :angryy: Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy Yucca :p ale "synowa" ma oko zrobione!!!! Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 sota36 napisał(a):ale "synowa" ma oko zrobione!!!!;)na Kleopatrę :p Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Patka napisał(a):ale lala Lilith jest zazdrosna :):pto miłośc siostrzano-braterska;) Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 basiulka22tychy napisał(a):alu tak mi sie przypomnialo bedziecie 27 sierpnia – Chorzów - Wojewódzki Park Wypoczynku i Kultury w Chorzowie w tym psim miasteczku ??? bo my napewno tak :) ale to jeszcze kupa czasu wiec napewno sie spotkamy :) - dobrze wiedziec - tylko musze zapamietac!!!! Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 basiulka22tychy napisał(a):alu tak mi sie przypomnialo bedziecie 27 sierpnia – Chorzów - Wojewódzki Park Wypoczynku i Kultury w Chorzowie w tym psim miasteczku ??? bo my napewno tak :) ale to jeszcze kupa czasu wiec napewno sie spotkamy :):razz:kurcze dla mnie to jeszcze odległy termin .......nie wiem , trudno mi powiedzieć , ale dam znać jakbym się wybierała;) Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Patka napisał(a):ale lala Lilith jest zazdrosna :) Lala też jest zazdrosna o te lale :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)na Kleopatrę :p Axunia tez ma takie obwodki czarne :loveu: Quote
e.v.a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 uuu a co tu tak cicho:shake: :evil_lol: dziendoberek:cool3: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 evaxon napisał(a):uuu a co tu tak cicho:shake: :evil_lol: dziendoberek:cool3:bo wczesny dzionek jeszcze;) Teraz robię wypad na zakupy a potem coś wrzucę :p Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 paula_z napisał(a):Axunia tez ma takie obwodki czarne :loveu::pdziewczynki wiedzą jak chwycić chłopaczków za serduszka;) Quote
Teklunia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dzien dobry... pochmurno u nas okropnie :shake: wstawac mi si enie chcialo wcale, nie mowiac ju zo wyjsciu z domu... moze ja dziwna jestem ale wcale nie mialam dosc tych upałow :) Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Witaj Alu :multi: A u nas słoneczko wychodzi :) A temperatura jest w sam raz :multi: Jak po zakupach? Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dzieńdobry :multi: :multi: :multi: jak zakupy :razz: :razz: powiem wam że u na s to normalnie zimno jest ,ale nie żebym nażekała bo super przyjemny ten chłodek :p :p :p Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Dzień doberek, ależ cudny konar, strasznie by mi się takie coś na drapak balkonowy przydało :lol: . Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hej!:multi: Ala, co Wy ostatnio z tymi zakupami? niedawno przecież byliście...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Poświata napisał(a):Dzień doberek, ależ cudny konar, strasznie by mi się takie coś na drapak balkonowy przydało :lol: . a mnie na ozdobę do ogrodu :loveu: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Poświatko , konarków tam dostatek bo robiąwycinkę sosen. Tekluniu .......hmmmm no dziwna jesteś , ja jestem szczęśliwa :multi:że nie ma upałów :p Musiałam kupić twarożek a przy okazji poklachałam ze znajomymi;)i trochę czasu na zakupkach zeszło :p Teraz jem obiadek i czytam dogo;) Wrzucę jakieś fotki później bo nie mam nic zmniejszonego :razz: Aha jutro jadę odebrać nowy Dowodzik osobisty:razz:sprawdziłam przez necik i już na mnie czeka w urzędzie:p No i chyba dziś wskoczymy na bezludzie..... Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):a mnie na ozdobę do ogrodu :loveu:;)to przyjedź , skoczymy po niego:p Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)to przyjedź , skoczymy po niego:p tylko jak ja go sobie do samochodu wpakuję :niewiem: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):tylko jak ja go sobie do samochodu wpakuję :niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:potniemy na kawałki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts