Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
alu tak mi sie przypomnialo bedziecie 27 sierpnia – Chorzów - Wojewódzki Park Wypoczynku i Kultury w Chorzowie w tym psim miasteczku ??? bo my napewno tak :) ale to jeszcze kupa czasu wiec napewno sie spotkamy :)
- dobrze wiedziec - tylko musze zapamietac!!!!

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
alu tak mi sie przypomnialo bedziecie 27 sierpnia – Chorzów - Wojewódzki Park Wypoczynku i Kultury w Chorzowie w tym psim miasteczku ??? bo my napewno tak :) ale to jeszcze kupa czasu wiec napewno sie spotkamy :)
:razz:kurcze dla mnie to jeszcze odległy termin .......nie wiem , trudno mi powiedzieć , ale dam znać jakbym się wybierała;)

Posted

evaxon napisał(a):
uuu a co tu tak cicho:shake: :evil_lol:
dziendoberek:cool3:
bo wczesny dzionek jeszcze;)
Teraz robię wypad na zakupy a potem coś wrzucę :p

Posted

Dzien dobry...
pochmurno u nas okropnie :shake: wstawac mi si enie chcialo wcale, nie mowiac ju zo wyjsciu z domu... moze ja dziwna jestem ale wcale nie mialam dosc tych upałow :)

Posted

Dzieńdobry :multi: :multi: :multi: jak zakupy :razz: :razz:

powiem wam że u na s to normalnie zimno jest ,ale nie żebym nażekała bo super przyjemny ten chłodek :p :p :p

Posted

Poświatko , konarków tam dostatek bo robiąwycinkę sosen.

Tekluniu .......hmmmm no dziwna jesteś , ja jestem szczęśliwa :multi:że nie ma upałów :p

Musiałam kupić twarożek a przy okazji poklachałam ze znajomymi;)i trochę czasu na zakupkach zeszło :p

Teraz jem obiadek i czytam dogo;)

Wrzucę jakieś fotki później bo nie mam nic zmniejszonego :razz:

Aha jutro jadę odebrać nowy Dowodzik osobisty:razz:sprawdziłam przez necik i już na mnie czeka w urzędzie:p

No i chyba dziś wskoczymy na bezludzie.....

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko jak ja go sobie do samochodu wpakuję :niewiem:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:potniemy na kawałki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: