Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :)
Ale Ozulec ma narzeczoną rozwinietą:loveu: Jaka lalunia :) Ma chłopak gust ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po pańciu
Agga dlaczego Ozzulek ma mi foty cykać ....chcesz żeby aparata szlag trafił :cool3:
Yucca jest fastastyczna a tak właściwie to ASTka z giełdy i była to wielka niewiadoma co z niej wyrośnie , a pańciostwo dba o dziewczynkę jak się patrzy , wykarmiona na kurczęcich cyckach , najlepszym mięskiem i warzywkami , wybiegana , wypływana :p
KaRa Ozzy nie przepada za zabawą badylami ale czego sie nie robi dla kobiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:piłke też mu kradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie kradła, nie kradła, tylko Ozzy jako gentelman jej ustępował :razz:
Dobry wieczór Alu ;)

Posted

no ta sucz bardzo jest ładna :loveu: :loveu: bardzo pasuje do suebie ta parka :loveu: :loveu: :loveu:

a wy tu chore jakieś czy co ?? tak mało napisały :razz: :razz: dogo wysiadło czy jak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrcze im się od tego cięcia uszu mózg bardziej faluje??? Yucca ma taką pomarszczoną główkę, a Ozzy nie ma - Boluek tyż ma tam fałdkę czasami jak ciężko myśli :evil_lol: a Luna nie ma nigdy :diabloti:

Buhahahaha...Weszka, ja nie moge z Tobą :lol!: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
no cooo??? toż ja tylko prawde mówię :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to by się zgadzało z teorią mojego TZta ....bo on mówi ,że Ozzy na mózgu miał tylko 1 fałdkę ale teraz przez to słońce mu się wyprostowała a co za tym idzie .......:cool3:

A ja dziś już od 6.10 na nogach;)O 7 byliśmy na psacerku , fajnie było chłodno milutko , słoneczko schowane za chmurkami i czasem coś kropnie z nieba :pale bardzo słabiutko:cool3:
Kawusia wychłeptana , zastanawiam się nad 2 .
Wczoraj net mi tak mulił że czekałam 15 minut aby wejść do galerii:shake:

Posted

Weki nie ma fałdek :shake: :hmmmm:
u nas pochmurno, zimno i ogólnie NIC się NIE CHCE:angryy:

Teklunia przypomniała o pierogach z jagodami, tylko jak ja je w tej sytuacji zrobię??? :shock:

Posted

aga1215 napisał(a):
Weki nie ma fałdek :shake: :hmmmm:

Teklunia przypomniała o pierogach z jagodami, tylko jak ja je w tej sytuacji zrobię??? :shock:
:razz:mniam pierogi z jagodami ......ale mi by się nie chciało robić :oops:ja je tylko lubię jeść :oops:
Co do fałdek Wekiego ....to wiele tłumaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czesc Ala :lol:

aga1215 napisał(a):
u nas pochmurno, zimno

U nas tez :multi: nareszcie :roll: Kto by pomyslal, ze bede sie cieszyc, ze w lato deszcz pada :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Dzień dobry wszystkim, Aga ty nie narzekaj, jeszcze nie tak dawno upały przeklinałaś :roll: . U nas też pochmurno, chłodno (jakieś 25 st), deszcz popaduje i jest S U P E R !!!!!!!!!!

Posted

Vectra napisał(a):
Dzieńdobry w ten piękny deszczowy dzień :multi: :multi: :multi:
:shake:a u nas słońce wylazło i znów jest ciepło i deszczu nie ma:shake:

Posted

evaxon napisał(a):
dziendoberek :D
a u nas nad ranem lało a teraz sliczne sloneczko ale nie jest duszno i takiwiaterek jest milusi :loveu:
:cool3:kurcze ja chciałam deszczyk ale jak już nie spadł to niech czeka do nocy .Musze zapakować aparata jak pójdę na spacer bo mi się coś fotki pokończyły:cool3:
Wczoraj 2 spacery bez aparata 2 spotkania z piesami ....ciekawe co będzie dzisiaj:razz:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Jak to co weźmiesz aparat zero psów będzie :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:cool3:Sylwia u mnie to tak niestety wygląda :placz:jak ja przygotowana to modele nie przychodzą :shake:
Ozzy dziś przesypia jak w upał bo spada ciśnienie , mógłby spaść deszcz to w tygodniu wybralibyśmy się w góry i nad rzeczkę / deszcz potrzebny do odświezenia i dolania wody do rzeki;)bo wiadomo że w górach gospodarze dolewają nam substancji zapachowych :cool3:do rzek/

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:Sylwia u mnie to tak niestety wygląda :placz:jak ja przygotowana to modele nie przychodzą :shake:
Ozzy dziś przesypia jak w upał bo spada ciśnienie , mógłby spaść deszcz to w tygodniu wybralibyśmy się w góry i nad rzeczkę / deszcz potrzebny do odświezenia i dolania wody do rzeki;)bo wiadomo że w górach gospodarze dolewają nam substancji zapachowych :cool3:do rzek/

Tigra oddala by wszystko za taka pachnaca rzeczke:evil_lol: