jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Agga napisał(a):Ozzy ty weź pańci fote zrób. Przydało by się :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cześć Alus :evil_lol: Oni faktycznie jak bliźniaki wyglądają :lol: Quote
agabass Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 no proszę trochę się nie bywało u ozzulca a on tu juz panny jakies wyrywa hahahah ach ci mężczyźni :lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :) Ale Ozulec ma narzeczoną rozwinietą:loveu: Jaka lalunia :) Ma chłopak gust ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:po pańciu Agga dlaczego Ozzulek ma mi foty cykać ....chcesz żeby aparata szlag trafił :cool3: Yucca jest fastastyczna a tak właściwie to ASTka z giełdy i była to wielka niewiadoma co z niej wyrośnie , a pańciostwo dba o dziewczynkę jak się patrzy , wykarmiona na kurczęcich cyckach , najlepszym mięskiem i warzywkami , wybiegana , wypływana :p KaRa Ozzy nie przepada za zabawą badylami ale czego sie nie robi dla kobiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:piłke też mu kradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie kradła, nie kradła, tylko Ozzy jako gentelman jej ustępował :razz: Dobry wieczór Alu ;) Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 no ta sucz bardzo jest ładna :loveu: :loveu: bardzo pasuje do suebie ta parka :loveu: :loveu: :loveu: a wy tu chore jakieś czy co ?? tak mało napisały :razz: :razz: dogo wysiadło czy jak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a):qrcze im się od tego cięcia uszu mózg bardziej faluje??? Yucca ma taką pomarszczoną główkę, a Ozzy nie ma - Boluek tyż ma tam fałdkę czasami jak ciężko myśli :evil_lol: a Luna nie ma nigdy :diabloti: Buhahahaha...Weszka, ja nie moge z Tobą :lol!: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 no cooo??? toż ja tylko prawde mówię :eviltong: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):no cooo??? toż ja tylko prawde mówię :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to by się zgadzało z teorią mojego TZta ....bo on mówi ,że Ozzy na mózgu miał tylko 1 fałdkę ale teraz przez to słońce mu się wyprostowała a co za tym idzie .......:cool3: A ja dziś już od 6.10 na nogach;)O 7 byliśmy na psacerku , fajnie było chłodno milutko , słoneczko schowane za chmurkami i czasem coś kropnie z nieba :pale bardzo słabiutko:cool3: Kawusia wychłeptana , zastanawiam się nad 2 . Wczoraj net mi tak mulił że czekałam 15 minut aby wejść do galerii:shake: Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Weki nie ma fałdek :shake: :hmmmm: u nas pochmurno, zimno i ogólnie NIC się NIE CHCE:angryy: Teklunia przypomniała o pierogach z jagodami, tylko jak ja je w tej sytuacji zrobię??? :shock: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):Weki nie ma fałdek :shake: :hmmmm: u nas pochmurno, zimno i ogólnie NIC się NIE CHCE:angryy: Teklunia przypomniała o pierogach z jagodami, tylko jak ja je w tej sytuacji zrobię??? :shock::razz:mniam pierogi z jagodami ......ale mi by się nie chciało robić :oops:ja je tylko lubię jeść :oops: Co do fałdek Wekiego ....to wiele tłumaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Czesc Alu :) to z pierogami to byl jednorazowy wyskok... juz wiecej nie bedzie mi sie raczej chcialo ;) chyba ze takie kupowane ;) Quote
Paula Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Czesc Ala :lol: aga1215 napisał(a):u nas pochmurno, zimno U nas tez :multi: nareszcie :roll: Kto by pomyslal, ze bede sie cieszyc, ze w lato deszcz pada :evil_lol: Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Witaj Alu w ten piękny pochmurny i deszczowy dzień :multi: Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):u nas pochmurno, zimno i ogólnie NIC się NIE CHCE:angryy: Dzień dobry wszystkim, Aga ty nie narzekaj, jeszcze nie tak dawno upały przeklinałaś :roll: . U nas też pochmurno, chłodno (jakieś 25 st), deszcz popaduje i jest S U P E R !!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dzieńdobry w ten piękny deszczowy dzień :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Vectra napisał(a):Dzieńdobry w ten piękny deszczowy dzień :multi: :multi: :multi::shake:a u nas słońce wylazło i znów jest ciepło i deszczu nie ma:shake: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 u nas raz pada raz nie ,ale słońca nie ma :multi: :multi: :multi: :multi: pochmurno , ciemno i deszczowo :p :p :p Quote
e.v.a Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 dziendoberek :D a u nas nad ranem lało a teraz sliczne sloneczko ale nie jest duszno i takiwiaterek jest milusi :loveu: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 evaxon napisał(a):dziendoberek :D a u nas nad ranem lało a teraz sliczne sloneczko ale nie jest duszno i takiwiaterek jest milusi :loveu::cool3:kurcze ja chciałam deszczyk ale jak już nie spadł to niech czeka do nocy .Musze zapakować aparata jak pójdę na spacer bo mi się coś fotki pokończyły:cool3: Wczoraj 2 spacery bez aparata 2 spotkania z piesami ....ciekawe co będzie dzisiaj:razz: Quote
e.v.a Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :D no wez aparacik wez:cool3: u nas sliczne blekitne niebo :) pewnie nie bedzie padac Quote
sylwiaskalska Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):piesami ....ciekawe co będzie dzisiaj:razz: Jak to co weźmiesz aparat zero psów będzie :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Jak to co weźmiesz aparat zero psów będzie :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:Sylwia u mnie to tak niestety wygląda :placz:jak ja przygotowana to modele nie przychodzą :shake: Ozzy dziś przesypia jak w upał bo spada ciśnienie , mógłby spaść deszcz to w tygodniu wybralibyśmy się w góry i nad rzeczkę / deszcz potrzebny do odświezenia i dolania wody do rzeki;)bo wiadomo że w górach gospodarze dolewają nam substancji zapachowych :cool3:do rzek/ Quote
e.v.a Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:Sylwia u mnie to tak niestety wygląda :placz:jak ja przygotowana to modele nie przychodzą :shake: Ozzy dziś przesypia jak w upał bo spada ciśnienie , mógłby spaść deszcz to w tygodniu wybralibyśmy się w góry i nad rzeczkę / deszcz potrzebny do odświezenia i dolania wody do rzeki;)bo wiadomo że w górach gospodarze dolewają nam substancji zapachowych :cool3:do rzek/ Tigra oddala by wszystko za taka pachnaca rzeczke:evil_lol: Quote
Recommended Posts