malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ahh też miałam cudną nockę chłodniutką :multi: ale teraz znowu duszno :shake: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Vectra napisał(a):dlatego moja droga trzeba sobie liste zakupów robić w domu i pamiętać by ją ze soba zabrać :evil_lol: :evil_lol::plista była ale widać niepełna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo może i by sie wszystko kupiło gdyby pańcia w sklepie nie zgubiła TZta jak szukała piłek dla Ozzulka , a TZ nie miał telefonu i nie mogłam go namierzyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. On miał wózek z zakupami a ja kase i karte:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy był dziś na spacerku i szalał z Kronosem i Abi / biała boxia/, teraz leży padnięty.To naprawdę wspamiała sprawa jak pies bez ograniczeń może poszaleć z innymi psami :p Quote
e.v.a Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy był dziś na spacerku i szalał z Kronosem i Abi / biała boxia/, teraz leży padnięty.To naprawdę wspamiała sprawa jak pies bez ograniczeń może poszaleć z innymi psami :p no a pańcia pewnie nie wziela aparaciku :mad: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 evaxon napisał(a):no a pańcia pewnie nie wziela aparaciku :mad::ppańcia siedziała przy kompiku z piesem był Kuba ;) Quote
e.v.a Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ppańcia siedziała przy kompiku z piesem był Kuba ;) uuuuuu Alu ty sie juz nie wykrecaj :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 u mnie gorąco , duszno i dostałam oficjalną powiastke od starosty że wody zaczyna brakować i mamy oszczędzać :shake: :shake: nie podlewać nie myć aut - cholerna susza :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Vectra napisał(a):u mnie gorąco , duszno i dostałam oficjalną powiastke od starosty że wody zaczyna brakować i mamy oszczędzać :shake: :shake: nie podlewać nie myć aut - cholerna susza :angryy: :angryy::cool3:fatalnie ...tylko wytłumacz to Pannie Sz.:razz: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:fatalnie ...tylko wytłumacz to Pannie Sz.:razz: Ona bez wody nie wytrzyma ;) ;) mamy ten zakaz że tak powiem gdzieś :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Teklunia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witaj Alu :) A ja to sie tak zastanawiam czy ta sunia to narzeczona Ozzulca, czy moze raczej siostra blizniaczka :hmmmm: Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Czesc Ozzulki :multi: Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy był dziś na spacerku i szalał z Kronosem i Abi / biała boxia/, teraz leży padnięty.To naprawdę wspamiała sprawa jak pies bez ograniczeń może poszaleć z innymi psami :p Ach, jak ja Ci zazdraszczam tego u Ozziego :roll: Maksiu sie juz nie pobawi z facetami, ale trudno, na szczescie jest grzeczny i sie w miare slucha i wlasciwie na kazdym spacerku lata sobie luzem. Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alu, Ty to masz dobrze ... Umyślny do spacerów z psem ! I jeszcze do tego umyślny, który nie robi tego na odwal się ... :loveu: Aśka najcześciej odbywa spacerki ekspresowe :roll: I potem robiąc niewinny wyraz twarzy opowiada, jak to psy CIĄGNĘŁY do domu ... :razz: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alu, Ty to masz dobrze ... Umyślny do spacerów z psem ! I jeszcze do tego umyślny, który nie robi tego na odwal się ... :loveu: Aśka najcześciej odbywa spacerki ekspresowe :roll: I potem robiąc niewinny wyraz twarzy opowiada, jak to psy CIĄGNĘŁY do domu ... :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu ależ umyślny robi tak samo , tyle ,że dostał prikaz gdzie ma iść :mad: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Teklunia napisał(a):Witaj Alu :) A ja to sie tak zastanawiam czy ta sunia to narzeczona Ozzulca, czy moze raczej siostra blizniaczka :hmmmm::pKasiu to koleżanka ;)barrrrdzo cnotliwa;)i starsza o 3 miesiące:p Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 kto nas wołał pan ma patyka , kto go złapie :evil_lol:i po co było pytać Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol:i po co było pytać Hehe...:grin: u nas jest to samo - pies nawet nie leci za patykiem, bo suka i tak nie da mu doleciec :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 paula_z napisał(a):Hehe...:grin: u nas jest to samo - pies nawet nie leci za patykiem, bo suka i tak nie da mu doleciec :evil_lol::mad:piłke też mu kradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:piłke też mu kradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie chciala oddac :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 paula_z napisał(a):i nie chciala oddac :evil_lol::cool3:a Ozzy chodził i się łasił , ale nam oddała bez szemrania;) Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 qrcze im się od tego cięcia uszu mózg bardziej faluje??? Yucca ma taką pomarszczoną główkę, a Ozzy nie ma - Boluek tyż ma tam fałdkę czasami jak ciężko myśli :evil_lol: a Luna nie ma nigdy :diabloti: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witaj Alu :) Ale Ozulec ma narzeczoną rozwinietą:loveu: Jaka lalunia :) Ma chłopak gust ;) Quote
Recommended Posts