mmbbaj Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)zaraz wyślę ;)dla psiaków wszystko Dziękuję ci :buzi: Quote
malawaszka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 witaj Alu - piękne fotki - Ozzy ma superanckie towarzystwo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 evaxon napisał(a):dobrywieczorek Alu :) ale towarzystwo :multi::pmi też się ekipa podoba ;) Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 aga1215 napisał(a):Alu - wpisz mnie w imieniu Wektora - :lol:;)się robi .....chyba mnie nie pogonią :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 A My już mówimy Dogobranoc i udajemy się na zasłużony spoczynek:po 10 trzeba trzymać łapki za moją Siostre Bliźniaczkę ;) Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A My już mówimy Dogobranoc i udajemy się na zasłużony spoczynek:po 10 trzeba trzymać łapki za moją Siostre Bliźniaczkę ;) Ano dobranoc Alu kolorowych ,ślicznych snów :loveu: Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja bede trzymala kciuki przez sen :evil_lol: Pani Ozulkowa :evil_lol: Sliczna sunia :loveu: Dobranoc :bye: :sleep: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Dzień doberek:p Riebiata:multi::multi::multi: Ale była cudownie chłodna nocka ....nawet Ozzulek wtarabanił się do wyrka na przytulnego:p Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cześć Alusia! :multi: Coś mi się zdaje, że dogo znowu siądzie :angryy: Twoja strona otwierała mi się chyba z 5 minut! Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a):Cześć Alusia! :multi: Coś mi się zdaje, że dogo znowu siądzie :angryy: Twoja strona otwierała mi się chyba z 5 minut!:cool1:Małgosiu pluj 3 razy przez lewe ramię ;) Ja w czasie kiedy otwiera się dogo przeglądam inne forum:angryy: Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ja w czasie kiedy otwiera się dogo przeglądam inne forum:angryy: Ooo! To ty jesteś wieloczynnościowa :evil_lol: A ja jak nie ma dogo to siedzę w PSP albo odrabiam zaległości w domu :lol: , a jest ich jakoś ciągle za dużo :cool1: Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a):Cześć Alusia! :multi: Coś mi się zdaje, że dogo znowu siądzie :angryy: Twoja strona otwierała mi się chyba z 5 minut! No mi tez cosik szwankowała z rana dogomania :mad: Witajcie w ten chłodny wreszcie dzionek :) :multi: :multi: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dzieńdobry , cześć i czołem :evil_lol: :evil_lol: no mi też dogo się ślimaczy :shake: :shake: Quote
aga1215 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 miałam tak samo :cool3: Witajcie:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Witajcie ponownie:p Mi dogo przestało wogóle chodzić ;)więc pojechałam z TZtem na zakupy/ :placz::placz::placz:i nie było piłeczek dla Ozzulka:placz:/Teraz zjadłam obiadek i mam dostęp do kompa:p Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dziwne mi dogo normalnie chodziło i chodzi :stupid: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):Dziwne mi dogo normalnie chodziło i chodzi :stupid::cool3:oj u mnie muliło a potem to nie wiem bo bawiłam się w robienie zakupów a jak wróciliśmy do domu to okazało się ,ze jeszcze masy rzeczy nie kupiliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:oj u mnie muliło a potem to nie wiem bo bawiłam się w robienie zakupów a jak wróciliśmy do domu to okazało się ,ze jeszcze masy rzeczy nie kupiliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tak wczoraj miałam :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:oj u mnie muliło a potem to nie wiem bo bawiłam się w robienie zakupów a jak wróciliśmy do domu to okazało się ,ze jeszcze masy rzeczy nie kupiliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego moja droga trzeba sobie liste zakupów robić w domu i pamiętać by ją ze soba zabrać :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Oooo ile Ozzy ma kumpli do zabawy :multi: Ta sunia ma nawet latke na karku :-o Tak jak Ozzy. Quote
e.v.a Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a u mnie deszcz pada:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts