Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']Ozzy z psimi kumplami super fotki :multi:nareszcie udało mi się ufocić ferajnę ;)
A na psacerku spotkalismy ASTkę Yuccę i boxiowatego Kronosa .Ozzy jest zakochany w posterylkowej Yucce:p

Posted

[quote name='malawaszka']ooo jacy fajni kumple :loveu:

Alu widzimy się jutro na wystawce???? :razz::placz:nie ....dopiero dziś mnie Pysia spamiętała ze jest ta wystawa / ja ostatnio stracona chodzę /a ze dogo nie działało to nie miałam szans na kontakt z kimś jadącym z okolicy:cool3:

Posted

[quote name='Patka']Alu pokaż zakochaną pare :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

muszę foty obrobić mam sporo, jakość mierna bo już zaczynało padać :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nareszcie udało mi się ufocić ferajnę ;)

Nie możliwe, wzięlas aprata i kogoś spotkaliście :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']

bo już zaczynało padać :p
co zaczeło robić? :crazyeye::crazyeye: a co to znaczy ? :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Nie możliwe, wzięlas aprata i kogoś spotkaliście :evil_lol:

co zaczeło robić? :crazyeye::crazyeye: a co to znaczy ? :roll::pno spotkaliśmy koleżeństwo;)nawet czekali na nas:p

:multi::multi::multi:Tak PIKA padało takie mokre cóś z nieba :multi::multi::multi:byłam cała mokra :multi::multi:z włosków mi kapało na oczy:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Witaj :multi:pobiegałas po molosach;)

Z nudów :eviltong: Ale fajne przepisy na gotowane żarełka tam znalazłam :multi:

Posted

[quote name='beria']Z nudów :eviltong: Ale fajne przepisy na gotowane żarełka tam znalazłam :multi::crazyeye:o to dotarłaś tam gdzie ja jeszcze nie byłam;)

Posted

[quote name='PIKA']Oni do siebie pasują :razz::pbardzo ...nawet mają tego samego weta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najbardziej pasuje mi to ,ze Yucca po sterylce już jest co stało się za moją namową ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']pobiegałas po molosach;)

hahah a ja dziś siedziałam na forum ctrowym i wcale mi się tam nie podobuje tak jak tu - ciągle się żrą, jakieś niesnaski robią (a średnia wieku znacnzie wyższa niż na dogo a zachowują się jak dzieci! :crazyeye: :mad: ), ehhh nie ma jak dogo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah a ja dziś siedziałam na forum ctrowym i wcale mi się tam nie podobuje tak jak tu - ciągle się żrą, jakieś niesnaski robią (a średnia wieku znacnzie wyższa niż na dogo a zachowują się jak dzieci! :crazyeye: :mad: ), ehhh nie ma jak dogo :loveu: :loveu: :loveu::razz:ja na molosach też jakoś tak obco się czułam:oops:

Posted

no ja po prostu nie nadążam za tymi złośliwościami tam - chyba za głupia jestem na tamtejszy wysublimowany dowcip :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale czarnuchy i tak kocham :loveu: nie ich wina, że ich właściciele się nie lubią;)