jadwiga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ja pierwszy raz,ale zawsze zaglądam z zamiłowaniem! a u nas nad morzem też upały,tyle,że od czasu do czasu wiaterek...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Vectra napisał(a):oczywiście już mi nos rośnie i rysuje nim monitor :diabloti: :diabloti: :turn-l:pinokio :turn-l:pinokio :turn-l: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='jadwiga']ja pierwszy raz,ale zawsze zaglądam z zamiłowaniem! a u nas nad morzem też upały,tyle,że od czasu do czasu wiaterek...:evil_lol:;)witam...........i zazdraszczam morza i wiaterku:oops:/ wiem ze nieładnie zazdraszczać ale co mi tam ..mam urlop i skwarzę się w domu:placz:/ Vectra czy to Twój nos wbił mi się w mój monitor ...kłamczuchu ....nie możesz mieć chłodno wiesz :mad: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) Vectra czy to Twój nos wbił mi się w mój monitor ...kłamczuchu ....nie możesz mieć chłodno wiesz :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem że mam chłodno :eviltong: :eviltong: może nie jest to ideał ,ale nie ma parówy :p :p :p a teraz pije kawe :p :p i pałaszuje czekaoladke z orzeszkami :diabloti: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem że mam chłodno :eviltong: :eviltong: może nie jest to ideał ,ale nie ma parówy :p :p :p a teraz pije kawe :p :p i pałaszuje czekaoladke z orzeszkami :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja siedze w przeciągu i zeby mi okno nie trzasnęło to mam futerałem z aparatu zahaczone:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Kawe wypiłam , zagryzłam pączkiem i jeszcze mamy ptasie mleczko:pbo nektarynki już pochłoniete ....no i mam robić placki ziemniaczane z gulaszem:cool3: Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja siedze w przeciągu i zeby mi okno nie trzasnęło to mam futerałem z aparatu zahaczone:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Kawe wypiłam , zagryzłam pączkiem i jeszcze mamy ptasie mleczko:pbo nektarynki już pochłoniete ....no i mam robić placki ziemniaczane z gulaszem:cool3: aaaaaaa a ja mam otwarte okna w kuchni pokoju moim i rodzicow zero przeciagu :placz: wiatraczek wiatrakuje ale oczywiscie w pokoju rodzicow bo tam spi Tigra i jej musi byc chlodno :mad: to nic ze u mnie w pokoju 3 razy cieplej jest :placz: wlasnie posprzatalam zółwiowie i papuzie mieszkanko i juz nie mam sil:evil_lol: a tu jeszcze podloga mnie czeka do umycia :roll: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 mnie na nocnym obiadku będzie kiełbaska z grilla :eating: :eating: :eating: placki ziemniaczane :sabber: :sabber: uwielbiam jeść tylkko nie lubie robić :roll: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra']mnie na nocnym obiadku będzie kiełbaska z grilla :eating: :eating: :eating: placki ziemniaczane :sabber: :sabber: uwielbiam jeść tylkko nie lubie robić :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja do malaksera wszystko wrzucę i gra muzyka tylko to smażenie mnie męczy:cool3: Ewuniu jak już posprzatasz to może przyjedź do mnie ...wszak to wcale nie tak daleko;) Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ewuniu jak już posprzatasz to może przyjedź do mnie ...wszak to wcale nie tak daleko;) :mad: Alu... a co zapraszasz mnie na placuszki ziemniaczane:cool3: :loveu: mniamm :D Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja do malaksera wszystko wrzucę i gra muzyka tylko to smażenie mnie męczy:cool3: Oj jak dawno placków ziemniaczanych nie jadłam :sabber: Mnie też czeka smażenie :roll: Kotleciki z rybków robię, a co zostanie z obiadu pójdzie do zalewy :cool3: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Komu placki , komu wpadajcie kto głodny i kto lubi:p A to dla Ewy obiecana Pizza :p Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jeszcze pizza :crazyeye: Spadam gotować obiad, bo cosik zgłodniałam :roll: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :crazyeye: ooo mniaaaammmm ale pizzunieńka :loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: ooo mniaaaammmm ale pizzunieńka :loveu::evil_lol:to ta sobotnia;)pozostała tylko w archiwum:p Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 mniam mniam a ja jeszcze nic nie jadlam :placz: ja dzis robie pierogi z serem na obiad :evil_lol: (oczywiscie takie kupione bo robic to mi sie nie chec :eviltong: ) Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Komu placki , komu wpadajcie kto głodny i kto lubi:p A to dla Ewy obiecana Pizza :p jejć jaka smakowitość :eating: :eating: :eating: a mi się nie chce gotować :eviltong: :eviltong: ale ta pizza tak kusi :shake: może się poświęce :razz: :razz: Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Komu placki , komu wpadajcie kto głodny i kto lubi:p A to dla Ewy obiecana Pizza :p Ta pizza to na grubym czy ciekim ciescie? Bo ja jak robie to mi zawsze jakies wielgasne rosnie tak,że ma jakieś 6cm grubosci:evil_lol:. Quote
sylwiaskalska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cholirka a ja na diecie a tu takie smakołyki :placz: Quote
tygra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Cholirka a ja na diecie a tu takie smakołyki :placz: ja tez na diecie a tu ślinka kap, kap... :( Quote
Paula Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Czesc Alu :multi: Wzruszajace powitanie :lol: Znowu rozmowy o zarciu :mad: zglodnialam przez Was :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 :crazyeye:o ile chętnych na moją pizzę :p A dziś były placuszki ziemniaczane z gulaszem węgierskim ...barrrrrdzo ostrym:razz: Cd fotek ....... Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 no pieknie pieknie a mowią ze internet miłosci nie pokazuje :cool3: czesc ala:buzi: ty tak nie szczuj tym jedzeniem, bo ja na diecie jestem, a w pociag nie mam daleko :eviltong: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 i fotka z cyklu ,,Gdzie jest Ozzy'':razz: Quote
Recommended Posts