Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jadwiga']ja pierwszy raz,ale zawsze zaglądam z zamiłowaniem! a u nas nad morzem też upały,tyle,że od czasu do czasu wiaterek...:evil_lol:;)witam...........i zazdraszczam morza i wiaterku:oops:/ wiem ze nieładnie zazdraszczać ale co mi tam ..mam urlop i skwarzę się w domu:placz:/

Vectra czy to Twój nos wbił mi się w mój monitor ...kłamczuchu ....nie możesz mieć chłodno wiesz :mad:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)

Vectra czy to Twój nos wbił mi się w mój monitor ...kłamczuchu ....nie możesz mieć chłodno wiesz :mad:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem że mam chłodno :eviltong: :eviltong: może nie jest to ideał ,ale nie ma parówy :p :p :p

a teraz pije kawe :p :p i pałaszuje czekaoladke z orzeszkami :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem że mam chłodno :eviltong: :eviltong: może nie jest to ideał ,ale nie ma parówy :p :p :p

a teraz pije kawe :p :p i pałaszuje czekaoladke z orzeszkami :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja siedze w przeciągu i zeby mi okno nie trzasnęło to mam futerałem z aparatu zahaczone:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Kawe wypiłam , zagryzłam pączkiem i jeszcze mamy ptasie mleczko:pbo nektarynki już pochłoniete ....no i mam robić placki ziemniaczane z gulaszem:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja siedze w przeciągu i zeby mi okno nie trzasnęło to mam futerałem z aparatu zahaczone:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Kawe wypiłam , zagryzłam pączkiem i jeszcze mamy ptasie mleczko:pbo nektarynki już pochłoniete ....no i mam robić placki ziemniaczane z gulaszem:cool3:
aaaaaaa a ja mam otwarte okna w kuchni pokoju moim i rodzicow zero przeciagu :placz: wiatraczek wiatrakuje ale oczywiscie w pokoju rodzicow bo tam spi Tigra i jej musi byc chlodno :mad: to nic ze u mnie w pokoju 3 razy cieplej jest :placz: wlasnie posprzatalam zółwiowie i papuzie mieszkanko i juz nie mam sil:evil_lol: a tu jeszcze podloga mnie czeka do umycia :roll:

Posted

mnie na nocnym obiadku będzie kiełbaska z grilla :eating: :eating: :eating:

placki ziemniaczane :sabber: :sabber: uwielbiam jeść tylkko nie lubie robić :roll:

Posted

[quote name='Vectra']mnie na nocnym obiadku będzie kiełbaska z grilla :eating: :eating: :eating:

placki ziemniaczane :sabber: :sabber: uwielbiam jeść tylkko nie lubie robić :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja do malaksera wszystko wrzucę i gra muzyka tylko to smażenie mnie męczy:cool3:

Ewuniu jak już posprzatasz to może przyjedź do mnie ...wszak to wcale nie tak daleko;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ewuniu jak już posprzatasz to może przyjedź do mnie ...wszak to wcale nie tak daleko;)

:mad: Alu... a co zapraszasz mnie na placuszki ziemniaczane:cool3: :loveu: mniamm :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja do malaksera wszystko wrzucę i gra muzyka tylko to smażenie mnie męczy:cool3:

Oj jak dawno placków ziemniaczanych nie jadłam :sabber:
Mnie też czeka smażenie :roll: Kotleciki z rybków robię, a co zostanie z obiadu pójdzie do zalewy :cool3:

Posted

mniam mniam
a ja jeszcze nic nie jadlam :placz:
ja dzis robie pierogi z serem na obiad :evil_lol: (oczywiscie takie kupione bo robic to mi sie nie chec :eviltong: )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Komu placki , komu wpadajcie kto głodny i kto lubi:p

A to dla Ewy obiecana Pizza :p

jejć jaka smakowitość :eating: :eating: :eating:
a mi się nie chce gotować :eviltong: :eviltong: ale ta pizza tak kusi :shake:
może się poświęce :razz: :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Komu placki , komu wpadajcie kto głodny i kto lubi:p

A to dla Ewy obiecana Pizza :p

Ta pizza to na grubym czy ciekim ciescie? Bo ja jak robie to mi zawsze jakies wielgasne rosnie tak,że ma jakieś 6cm grubosci:evil_lol:.