Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: Weki waży 36 kg :cool1:

Posted

Wiataj Alu :p :p
Jak ktoś chce poćwiczyć noszenie pieska to moja panna Sz bardzo lubi na jączkach być nosiona :evil_lol: :evil_lol: waży ponad 30 tak dobrze ponad :evil_lol: :evil_lol:

Posted

błehehe ale macie dziwne psy dziewczyny :evil_lol:
moja sama sobie wchodzi i nie marudzi nawet:evil_lol: a jak zaczyna marudzic to zaczynam machac kluczami tak zeby byl halas i mowie chodz dam ci klucze i wtedy Tigra biegnie bo uwielbia nosic klucze po schodach hahah

witaj Aluu:multi:

Posted

[quote name='evaxon']błehehe ale macie dziwne psy dziewczyny :evil_lol:
moja sama sobie wchodzi i nie marudzi nawet:evil_lol: a jak zaczyna marudzic to zaczynam machac kluczami tak zeby byl halas i mowie chodz dam ci klucze i wtedy Tigra biegnie bo uwielbia nosic klucze po schodach hahah

witaj Aluu:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też nosił klucze ale jak raz spuścił je w dół i musiałam zasuwać na patrer:angryy: to już mu nie daję ;)

Posted

a jak zaczyna marudzic to zaczynam machac kluczami tak zeby byl halas i mowie chodz dam ci klucze i wtedy Tigra biegnie bo uwielbia nosic klucze po schodach hahah

Aaahahaha dobre :evil_lol:

Alu, kiedy bedziecie nad woda? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzy z 17 lipca :p

Dobry wieczór :-D .
Uwielbiam u psów taką pozycję na żabę :p , moja Poświata tak nie robi :shake: , chyba nie umie :niewiem:.

Posted

[quote name='anetta']Aaahahaha dobre :evil_lol:

Alu, kiedy bedziecie nad woda? :evil_lol::cool3:nad wodę pojedziemy dopiero po deszczach , niestety teraz to bym nawet nie weszła do tego szlamu a co dopiero piesa wpuściła :razz:

Posted

[quote name='Poświata']Dobry wieczór :-D .
Uwielbiam u psów taką pozycję na żabę :p , moja Poświata tak nie robi :shake: , chyba nie umie :niewiem:.:cool3:Harley też tak nie potrafił ....a jak Ozzy zaczął się tak kłasć to się bałam ze coś z nim nie tak :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Harley też tak nie potrafił ....a jak Ozzy zaczął się tak kłasć to się bałam ze coś z nim nie tak :evil_lol::evil_lol:Wcale się nie dziwię, to wygląda jakby nie miał stawów, prawie jakludzie gumy :evil_lol: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No jak Alu. Bierzesz te 35 kg na rece i niesiesz:evil_lol: . Możesz też wziąc te 35 kg pod pache, zarzucić sobie na szyje, jak szalik:eviltong:

Posted

Pan Rydzewski to wogole odważny człowiek. Nie to, że odważył się Ozzulcowi rekę do paszczy wsadzić. To jak byłam u Ali to nawet segmenty chciał przestawiać byle udało się szuflade ze zdjęciami otworzyć. Mówiem wam Alicja ma z nim dobrze.:evil_lol:

Posted

:pJestem.
Muszę się grzecznie dzielić kompem z moim synem:placz:i jakoś mi ciężko to przychodzi:evil_lol:.
Dziękujemy za odwiedzinki u ;)LUDOJADA:loveu:

a pan R. to człowiek dużej odwagi i cierpliwości skoro jest ze mną już 28 lat a w związku małżeńskim 20:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Piłeczka mu "smakuje":evil_lol::placz:KaRa piłeczki już nie ma ...znaczy się TZ wozi zwłoki w aucie .....Ozzy łapał i zrobiła pssssssssssssssss;)

Posted

ja tez juz sie podpisalam
a co do pozycji na żabke to bulowate tak maja niestety inne pieski raczej nie :shake: buldożki czasami tez tak leza sobie moja Tigra też nieraz ale mało :evil_lol:

ąlu wyślij syna na wakacje gdzies:cool3: moze do Opola??:evil_lol: