Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='aga1215']Witam :pdopiero kawusia ;)ja już 2 wypiłam :evil_lol:...ale mimo wszystko WITAM:multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: Weki waży 36 kg :cool1: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: Weki waży 36 kg :cool1:;)ja podałam orientacyjną wagę ale Cezary twierdzi ,że Ozzy do 40 dobija:cool3: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='zaba14']pies zmeczony a Ty się jego wagą przejmujesz :roll: mój wazy 8 :evil_lol::pjak chcesz to przyjedź ponosić ;) Quote
Vectra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wiataj Alu :p :p Jak ktoś chce poćwiczyć noszenie pieska to moja panna Sz bardzo lubi na jączkach być nosiona :evil_lol: :evil_lol: waży ponad 30 tak dobrze ponad :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 błehehe ale macie dziwne psy dziewczyny :evil_lol: moja sama sobie wchodzi i nie marudzi nawet:evil_lol: a jak zaczyna marudzic to zaczynam machac kluczami tak zeby byl halas i mowie chodz dam ci klucze i wtedy Tigra biegnie bo uwielbia nosic klucze po schodach hahah witaj Aluu:multi: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='evaxon']błehehe ale macie dziwne psy dziewczyny :evil_lol: moja sama sobie wchodzi i nie marudzi nawet:evil_lol: a jak zaczyna marudzic to zaczynam machac kluczami tak zeby byl halas i mowie chodz dam ci klucze i wtedy Tigra biegnie bo uwielbia nosic klucze po schodach hahah witaj Aluu:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też nosił klucze ale jak raz spuścił je w dół i musiałam zasuwać na patrer:angryy: to już mu nie daję ;) Quote
anetta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 a jak zaczyna marudzic to zaczynam machac kluczami tak zeby byl halas i mowie chodz dam ci klucze i wtedy Tigra biegnie bo uwielbia nosic klucze po schodach hahah Aaahahaha dobre :evil_lol: Alu, kiedy bedziecie nad woda? :evil_lol: Quote
Poświata Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy z 17 lipca :p Dobry wieczór :-D . Uwielbiam u psów taką pozycję na żabę :p , moja Poświata tak nie robi :shake: , chyba nie umie :niewiem:. Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 :cool1:cd i chyba już reszta nudnych fotek Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='anetta']Aaahahaha dobre :evil_lol: Alu, kiedy bedziecie nad woda? :evil_lol::cool3:nad wodę pojedziemy dopiero po deszczach , niestety teraz to bym nawet nie weszła do tego szlamu a co dopiero piesa wpuściła :razz: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='Poświata']Dobry wieczór :-D . Uwielbiam u psów taką pozycję na żabę :p , moja Poświata tak nie robi :shake: , chyba nie umie :niewiem:.:cool3:Harley też tak nie potrafił ....a jak Ozzy zaczął się tak kłasć to się bałam ze coś z nim nie tak :evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Harley też tak nie potrafił ....a jak Ozzy zaczął się tak kłasć to się bałam ze coś z nim nie tak :evil_lol::evil_lol:Wcale się nie dziwię, to wygląda jakby nie miał stawów, prawie jakludzie gumy :evil_lol: . Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='Poświata']Wcale się nie dziwię, to wygląda jakby nie miał stawów, prawie jakludzie gumy :evil_lol: .:oops:a jeszcze jak ktoś jest przewrażliwiony to już kapica :evil_lol::evil_lol::evil_lol: LUDZISKA PODPISUJCIE http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,74178,3491896.html Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 podpisane :mad: ale oczywiście ludzie sobie jaja muszą robić nawet tu i ktoś się podpisał: Lech Kaczyński, prezydent Wa-wa :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Agga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No jak Alu. Bierzesz te 35 kg na rece i niesiesz:evil_lol: . Możesz też wziąc te 35 kg pod pache, zarzucić sobie na szyje, jak szalik:eviltong: Quote
Vectra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 odważny ten Pan Rydzewski :evil_lol: grzebać w morderczej paszczy ;) :diabloti: Quote
Agga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Pan Rydzewski to wogole odważny człowiek. Nie to, że odważył się Ozzulcowi rekę do paszczy wsadzić. To jak byłam u Ali to nawet segmenty chciał przestawiać byle udało się szuflade ze zdjęciami otworzyć. Mówiem wam Alicja ma z nim dobrze.:evil_lol: Quote
leemonca Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 kiedyś widziałam psiaka tak leżącego na środku chodnika. Myślałam, że jest sparaliżowany :razz: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Witajcie Ozulkowa rodzinko :loveu: Już jezdem ;) Quote
LAZY Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Heloł:multi: Witamy sie z naszym ulubionym "ludojadem":) Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 :pJestem. Muszę się grzecznie dzielić kompem z moim synem:placz:i jakoś mi ciężko to przychodzi:evil_lol:. Dziękujemy za odwiedzinki u ;)LUDOJADA:loveu: a pan R. to człowiek dużej odwagi i cierpliwości skoro jest ze mną już 28 lat a w związku małżeńskim 20:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Piłeczka mu "smakuje":evil_lol::placz:KaRa piłeczki już nie ma ...znaczy się TZ wozi zwłoki w aucie .....Ozzy łapał i zrobiła pssssssssssssssss;) Quote
e.v.a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 ja tez juz sie podpisalam a co do pozycji na żabke to bulowate tak maja niestety inne pieski raczej nie :shake: buldożki czasami tez tak leza sobie moja Tigra też nieraz ale mało :evil_lol: ąlu wyślij syna na wakacje gdzies:cool3: moze do Opola??:evil_lol: Quote
Recommended Posts