Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Komu placki , komu wpadajcie kto głodny i kto lubi:p

A to dla Ewy obiecana Pizza :p

Jeśli jest bez mięsa, to ja poproszę kawałeczek:bigcool:

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!
Znowu nagadałyście....:cool1:
Zdjęcia Ozzulca proszę!!!!:cool3::razz:Ewuniu ...były na poprzednich stronach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale obiecuje będą tylko pozmniejszam;)

Posted

[quote name='malawaszka']Pysiowy samochód - wypieszczony przez jej TZ :razz::cool3:no to jak pasikonik to WYPASIONY musi będzie;)
Dobra możemy jechać Pasikonikiem:ptylko czy Ewa nas na swoje pole namiotowe wpuści :razz:chyba że skoczymy na bydowe i zrobimy same parapetówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Ewuniu ...były na poprzednich stronach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale obiecuje będą tylko pozmniejszam;)

to było sto lat temu...:eviltong:

Posted

[quote name='basiulka22tychy'] "prawie" go nie widac heheh dawno nie pisalam nic ale czasu brak :) ale widze ze u ozzulka dobrze :):) a jak tam allergie bo unas jak narazie wiadac poprawe :):razz:tfu tfu odpukać narazie oki;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Ozzy buszuje w zbożu :cool3:
Jarzębina :loveu: Wczoraj na spacerku widziałam jedną, ale taką przyschniętą z lekka :roll:

Posted

[quote name='Vectra']Dzieńdobry Ala , Ozyy i reszta :cool3: :lol:

co dziś kuchnia serwuje :razz: :razz::pleniwe pierożki będą .......

Paulina ,Ozzy śpi pod wyjściowymi drzwiami .......pomimo że balkon otwarty , ale to może i lepiej bo mógłby chcieć poszczekać w nocy:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pleniwe pierożki będą .......

robisz z przepisu Tekluni ? przymierzałam się ostatnio do nich ...

Posted

[quote name='Alka']robisz z przepisu Tekluni ? przymierzałam się ostatnio do nich ...nie ,a jest tam taki:cool3:, muszę zagladnąć ;)

Ewa :pno z masełkiem i bułeczką ;)

Posted

[quote name='Alka']jest , jest , Kasia zrobiła i zapodała nawet zdjęcie :lol::pno faktycznie są , znam ten przepis ale ja dziś robię z ziemniaczkiem , są troszkę bardziej sycące / 3 ziemniaczki i ok 5łyzek maki ;)/