Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:KaRa piłeczki już nie ma ...znaczy się TZ wozi zwłoki w aucie .....Ozzy łapał i zrobiła pssssssssssssssss;)

Alu, ostatnio jak byłam w Reducie to piłki do nogi były po 7zł :crazyeye: , może u was też? :cool3: Mogłabyś zapasik zrobić! :multi:

Jak sceniacek :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, ostatnio jak byłam w Reducie to piłki do nogi były po 7zł :crazyeye: , może u was też? :cool3: Mogłabyś zapasik zrobić! :multi:

Jak sceniacek :loveu: ;)Gosiu muszę zakupić więcej , ta wytrzymała półtora miesiąca to naprawdę długo .TZ będzie miał jakiś urlop to pojeżdzę po sklepach;)

Posted

hehehe leżenie na żabę jest charakterystyczne dla wszystkich bullowatych. Moja Leśka też tak leży..... i uwielbiam tą pozycję:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']hehehe leżenie na żabę jest charakterystyczne dla wszystkich bullowatych
Czasem żałuję że nie mam bullowatego :evil_lol:

słodko to wygląda :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']mój kundliszonek tak leżał często a z bullem nie miał nic wspólnego :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiałam jak tak leżał :loveu::loveu::loveu::loveu:i takie fajne udka są ;)

Posted

Czesc Ala :multi:
[quote name='Alicjarydzewska'];)Gosiu muszę zakupić więcej , ta wytrzymała półtora miesiąca to naprawdę długo .TZ będzie miał jakiś urlop to pojeżdzę po sklepach;)
Poltora miesiaca :-o Jak on to robi :crazyeye: U nas pilka do nogi wytrzymuje kilkanascie minut, po czym jest pssssss......:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']..........nerwy mnie zrzerają jak widzę ze jedna i ta sama osóbka zakłada takie idiotyczne temaciki ....:angryy:

Co Ty się tak denerwujesz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wiem, wiem, to irytuje :)

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Ala :multi:

Poltora miesiaca :-o Jak on to robi :crazyeye: U nas pilka do nogi wytrzymuje kilkanascie minut, po czym jest pssssss......:shake:;)Paula , bo ta była wielowarstwowa :pa po promocyjnej cenie / teraz widziałam po 30:angryy:/

Posted

Witajcie :p
Alu jak nie masz gdzie ochłodzić Ozzulca, zapraszam do Żor na śmieszek :cool3: Woda w miarę czysta. Kumpel ostatnio wcale nie smierdział rybami :razz: powiem nawet, że zapaszek miał przjyemny.
Jest jeden minus, z psem można przyjechać gdzieś dopiero od godzinki 20, wtedy już nie ma ludzi i pies może swobodnie pobiegać :p

Posted

[quote name='KUMPELka']Witajcie :p
Alu jak nie masz gdzie ochłodzić Ozzulca, zapraszam do Żor na śmieszek :cool3: Woda w miarę czysta. Kumpel ostatnio wcale nie smierdział rybami :razz: powiem nawet, że zapaszek miał przjyemny.
Jest jeden minus, z psem można przyjechać gdzieś dopiero od godzinki 20, wtedy już nie ma ludzi i pies może swobodnie pobiegać :p;)myśle ,że kiedyś wpadniemy ale narazie musi mu wystarczyć wanna ;)
Ciekawa jestem jakby chłopaki teraz na siebie zareagowali:razz:

Posted

u mnie się coś zachmurzyło i jest parówa :angryy: :angryy: deszcz chce deszcz :placz: :placz:
Zrobiłam pranie futer psom szlaufem i w kilka chwil wszystko suche jak pieprz :shake: :shake:

a w radiu mówili że na śląsku mają burze szaleć :razz:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie się coś zachmurzyło i jest parówa :angryy: :angryy: deszcz chce deszcz :placz: :placz:
Zrobiłam pranie futer psom szlaufem i w kilka chwil wszystko suche jak pieprz :shake: :shake:

a w radiu mówili że na śląsku mają burze szaleć :razz::placz::placz::placz:pewnie na Dolnym śląsku a ja mieszkam na Górnym:placz::placz::placz:
Moje futro jak w sobote wypraliśmy to poszło sie suszyć na balkon do słońca:angryy:

Posted

nie mówili konkretnie na którym śląsku ;) :evil_lol: :evil_lol:
Lalka też na słońcu się suszy po prysznicowaniu :razz: :razz:
My mamy własną ,wiejską ,bardzo zimną wode ;)

Posted

[quote name='malawaszka']to tak jak Boluś ale mu nie pozwoliłam leżeć na słońcu :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:otwarłam bałwanowi parasol i już miał cień

Vectra to jak ty słuchasz wiadomosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bo te wiadomości są tak interesujące że nie chce się ich słuchać :eviltong:
kogoś zabili , kogoś zamkneli , podpalili , wysadzili nic optymistycznego :evil_lol:
A o pogodzie mówili że będą burze na śląsku na zachodzie i że nad morzem chłodno :p :p :p

Posted

[quote name='Vectra']Bo te wiadomości są tak interesujące że nie chce się ich słuchać :eviltong:
kogoś zabili , kogoś zamkneli , podpalili , wysadzili nic optymistycznego :evil_lol:
A o pogodzie mówili że będą burze na śląsku na zachodzie i że nad morzem chłodno :p :p :p:placz::placz::placz:no widzisz na zachodzie to na dolnym:placz::placz::placz:JA CHCE NAD MORZE:placz::placz::placz:Ja chce chłodno:placz:
A Aga Wektorkowa ma burze a nie mieszka ani nad morzem ani na Dolnym ślasku ....to niesprawiedliwe:shake: