mmbbaj Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:KaRa piłeczki już nie ma ...znaczy się TZ wozi zwłoki w aucie .....Ozzy łapał i zrobiła pssssssssssssssss;) Alu, ostatnio jak byłam w Reducie to piłki do nogi były po 7zł :crazyeye: , może u was też? :cool3: Mogłabyś zapasik zrobić! :multi: Jak sceniacek :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Alu, ostatnio jak byłam w Reducie to piłki do nogi były po 7zł :crazyeye: , może u was też? :cool3: Mogłabyś zapasik zrobić! :multi: Jak sceniacek :loveu: ;)Gosiu muszę zakupić więcej , ta wytrzymała półtora miesiąca to naprawdę długo .TZ będzie miał jakiś urlop to pojeżdzę po sklepach;) Quote
BeaC Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 hehehe leżenie na żabę jest charakterystyczne dla wszystkich bullowatych. Moja Leśka też tak leży..... i uwielbiam tą pozycję:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Koma Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='BeaC']hehehe leżenie na żabę jest charakterystyczne dla wszystkich bullowatych Czasem żałuję że nie mam bullowatego :evil_lol: słodko to wygląda :loveu: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 mój kundliszonek tak leżał często a z bullem nie miał nic wspólnego :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiałam jak tak leżał :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='malawaszka']mój kundliszonek tak leżał często a z bullem nie miał nic wspólnego :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiałam jak tak leżał :loveu::loveu::loveu::loveu:i takie fajne udka są ;) Quote
Vectra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja też lubie tą pozycje na żabcie :loveu: :loveu: U mnie tylko Lalcia tek się kładzie :p :p i kot ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 dziendoberek Alu :cool3: bożeeee jak mi dogo ciezko wchodzi :angryy: Quote
Paula Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Czesc Ala :multi: [quote name='Alicjarydzewska'];)Gosiu muszę zakupić więcej , ta wytrzymała półtora miesiąca to naprawdę długo .TZ będzie miał jakiś urlop to pojeżdzę po sklepach;) Poltora miesiaca :-o Jak on to robi :crazyeye: U nas pilka do nogi wytrzymuje kilkanascie minut, po czym jest pssssss......:shake: Quote
nathaniel Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']..........nerwy mnie zrzerają jak widzę ze jedna i ta sama osóbka zakłada takie idiotyczne temaciki ....:angryy: Co Ty się tak denerwujesz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, wiem, to irytuje :) Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Ala :multi: Poltora miesiaca :-o Jak on to robi :crazyeye: U nas pilka do nogi wytrzymuje kilkanascie minut, po czym jest pssssss......:shake:;)Paula , bo ta była wielowarstwowa :pa po promocyjnej cenie / teraz widziałam po 30:angryy:/ Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='nathaniel']Co Ty się tak denerwujesz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, wiem, to irytuje :):razz:chyba przez ten upał ;) Quote
KUMPELka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Witajcie :p Alu jak nie masz gdzie ochłodzić Ozzulca, zapraszam do Żor na śmieszek :cool3: Woda w miarę czysta. Kumpel ostatnio wcale nie smierdział rybami :razz: powiem nawet, że zapaszek miał przjyemny. Jest jeden minus, z psem można przyjechać gdzieś dopiero od godzinki 20, wtedy już nie ma ludzi i pies może swobodnie pobiegać :p Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='KUMPELka']Witajcie :p Alu jak nie masz gdzie ochłodzić Ozzulca, zapraszam do Żor na śmieszek :cool3: Woda w miarę czysta. Kumpel ostatnio wcale nie smierdział rybami :razz: powiem nawet, że zapaszek miał przjyemny. Jest jeden minus, z psem można przyjechać gdzieś dopiero od godzinki 20, wtedy już nie ma ludzi i pies może swobodnie pobiegać :p;)myśle ,że kiedyś wpadniemy ale narazie musi mu wystarczyć wanna ;) Ciekawa jestem jakby chłopaki teraz na siebie zareagowali:razz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 A u nas nadal ani kropli deszczu:angryy: ..........................parówa:angryy: Quote
nathaniel Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 u nas tak samo, duszno , duszno, duszno,podobno kiedy jest duszno to deszcz bedzie padal, jakos juz w to nei wierze :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 u mnie się coś zachmurzyło i jest parówa :angryy: :angryy: deszcz chce deszcz :placz: :placz: Zrobiłam pranie futer psom szlaufem i w kilka chwil wszystko suche jak pieprz :shake: :shake: a w radiu mówili że na śląsku mają burze szaleć :razz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Vectra']u mnie się coś zachmurzyło i jest parówa :angryy: :angryy: deszcz chce deszcz :placz: :placz: Zrobiłam pranie futer psom szlaufem i w kilka chwil wszystko suche jak pieprz :shake: :shake: a w radiu mówili że na śląsku mają burze szaleć :razz::placz::placz::placz:pewnie na Dolnym śląsku a ja mieszkam na Górnym:placz::placz::placz: Moje futro jak w sobote wypraliśmy to poszło sie suszyć na balkon do słońca:angryy: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Moje futro jak w sobote wypraliśmy to poszło sie suszyć na balkon do słońca:angryy: to tak jak Boluś ale mu nie pozwoliłam leżeć na słońcu :shake: Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 nie mówili konkretnie na którym śląsku ;) :evil_lol: :evil_lol: Lalka też na słońcu się suszy po prysznicowaniu :razz: :razz: My mamy własną ,wiejską ,bardzo zimną wode ;) Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']to tak jak Boluś ale mu nie pozwoliłam leżeć na słońcu :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:otwarłam bałwanowi parasol i już miał cień Vectra to jak ty słuchasz wiadomosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Bo te wiadomości są tak interesujące że nie chce się ich słuchać :eviltong: kogoś zabili , kogoś zamkneli , podpalili , wysadzili nic optymistycznego :evil_lol: A o pogodzie mówili że będą burze na śląsku na zachodzie i że nad morzem chłodno :p :p :p Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Vectra']Bo te wiadomości są tak interesujące że nie chce się ich słuchać :eviltong: kogoś zabili , kogoś zamkneli , podpalili , wysadzili nic optymistycznego :evil_lol: A o pogodzie mówili że będą burze na śląsku na zachodzie i że nad morzem chłodno :p :p :p:placz::placz::placz:no widzisz na zachodzie to na dolnym:placz::placz::placz:JA CHCE NAD MORZE:placz::placz::placz:Ja chce chłodno:placz: A Aga Wektorkowa ma burze a nie mieszka ani nad morzem ani na Dolnym ślasku ....to niesprawiedliwe:shake: Quote
Recommended Posts