e.v.a Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 oj dziewczyny :shake: a co wam Ozzulkowe jojka przeszkadzaja:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Alu dlaczego nie pudrujesz synkowi jajeczek? :mad: Odparzyło sie dziecko :mad: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='malawaszka']ale piękny Ozzy zbożowy :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dag napisała ,ze to Wołek Zbożowy:razz: Quote
Basia&Safi Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 chyba nie wytarzal doopeczki w niczym bo pieski tak lubia a zwlaszcza Safi :D:D:D Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy ma stojące uszy :crazyeye: :cool3: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='beria']Ozzy ma stojące uszy :crazyeye: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedy skacze jak zając po polu;) Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='basiulka22tychy']chyba nie wytarzal doopeczki w niczym bo pieski tak lubia a zwlaszcza Safi :D:D:Don się uwielbia turlać na zimnej najlepiej trawce , w perfumach jeszcze nie tarzał ;) Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']on się uwielbia turlać na zimnej najlepiej trawce , w perfumach jeszcze nie tarzał ;) Nie wie co stracił :p A, Ty Alu nie wiesz, co zyskałaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='beria']Nie wie co stracił :p A, Ty Alu nie wiesz, co zyskałaś :evil_lol::diabloti:to akurat wiem Harley jak był mały / 4 miesiące / wypachnił sobie uszy i głowe kocim parfumem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy:a Kama spanielka raz krowim a raz wpadła do Nacyny / to taka fajna rzeczka ....niegdyś barrrrrdzo paffnąca/:angryy: Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to akurat wiem Harley jak był mały / 4 miesiące / wypachnił sobie uszy i głowe kocim parfumem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy:a Kama spanielka raz krowim a raz wpadła do Nacyny / to taka fajna rzeczka ....niegdyś barrrrrdzo paffnąca/:angryy: Takie tam raz, czy dwa, to się nie liczy :eviltong: Gertruda nawet jak zwęszy na drodze rozjechaną żabę, to rwie się do tarzanka :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 beria napisał(a):Takie tam raz, czy dwa, to się nie liczy :eviltong: Gertruda nawet jak zwęszy na drodze rozjechaną żabę, to rwie się do tarzanka :diabloti: :lol: nasze psy maja identyczne upodobania:lol: Quote
Basia&Safi Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 alu ta Twoja galeria rozrasta sie w niesamowitym tepie :):):):) gratuluje i buziaki dla ozzulka od Safinki :):):) Quote
bigos Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ale superkowe kulanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ozzy jak zwykle suuperancki. A jakie fajne tarzanko :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Leśka też ostatnio nauczyła się tarzać, hehehe fajnie Quote
an3czka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']i reszta fotek ;) Znowu eksponuje jajka:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cześc Ala Ozzulek brykający w zbożu śliczniasty - ach jaką miał radochę, co? Przynajmniej to na zdjeciach tak wygląda :lol: jaki roześmiany pysio fajny :multi: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 czesc Państwo R. :) jak dla mnie to wykapany zajączek :) Quote
Pysia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Witaj Alu :) Zmorka i Szelma na szczescie nie mają zapedow do tarzania ;) Chyba że na czystej trawce ;) Za to sznaucerka olbrzymka teściowej jest z tym straszna. Chwila nieuwagi, ucieczka za podworko 10 metrow i już przychodzi w łajnie cała :angryy: Jak ide z nią na spacer to najpierw 15 minut szkolenia i pokazania kto rządzi a potem dopiero moge ją puścic bo inaczej to kupa smrodu :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 czesc ala :buzi: taka godzina a ciebie jeszcze na dogo nie ma :shake: :shake: :shake: :mad: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215']Ala - gdzieś Ty??? Co z poranną kawusią ????:pKawusię dziś wypiłam u Ali Tuffikowej i zjadłam ciasteczko z bitą śmietanką :p Pysiu , Ozzy tylko w trawce się kula w smrodach jeszcze nie próbował ;) Quote
Alka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215']Ala - gdzieś Ty??? Co z poranną kawusią ???? Ala była u mnie na kawce :multi: Quote
Alka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 spóżniłam się , wysłałyśmy posta w tej samej minucie ;) Quote
Recommended Posts