Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']chyba nie wytarzal doopeczki w niczym bo pieski tak lubia a zwlaszcza Safi :D:D:Don się uwielbia turlać na zimnej najlepiej trawce , w perfumach jeszcze nie tarzał ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']on się uwielbia turlać na zimnej najlepiej trawce , w perfumach jeszcze nie tarzał ;)

Nie wie co stracił :p A, Ty Alu nie wiesz, co zyskałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Nie wie co stracił :p A, Ty Alu nie wiesz, co zyskałaś :evil_lol::diabloti:to akurat wiem Harley jak był mały / 4 miesiące / wypachnił sobie uszy i głowe kocim parfumem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy:a Kama spanielka raz krowim a raz wpadła do Nacyny / to taka fajna rzeczka ....niegdyś barrrrrdzo paffnąca/:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to akurat wiem Harley jak był mały / 4 miesiące / wypachnił sobie uszy i głowe kocim parfumem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy:a Kama spanielka raz krowim a raz wpadła do Nacyny / to taka fajna rzeczka ....niegdyś barrrrrdzo paffnąca/:angryy:

Takie tam raz, czy dwa, to się nie liczy :eviltong: Gertruda nawet jak zwęszy na drodze rozjechaną żabę, to rwie się do tarzanka :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Takie tam raz, czy dwa, to się nie liczy :eviltong: Gertruda nawet jak zwęszy na drodze rozjechaną żabę, to rwie się do tarzanka :diabloti:

:lol: nasze psy maja identyczne upodobania:lol:

Posted

Ozzy jak zwykle suuperancki. A jakie fajne tarzanko :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Leśka też ostatnio nauczyła się tarzać, hehehe fajnie

Posted

cześc Ala

Ozzulek brykający w zbożu śliczniasty - ach jaką miał radochę, co? Przynajmniej to na zdjeciach tak wygląda :lol:

jaki roześmiany pysio fajny :multi:

Posted

Witaj Alu :)
Zmorka i Szelma na szczescie nie mają zapedow do tarzania ;) Chyba że na czystej trawce ;) Za to sznaucerka olbrzymka teściowej jest z tym straszna. Chwila nieuwagi, ucieczka za podworko 10 metrow i już przychodzi w łajnie cała :angryy: Jak ide z nią na spacer to najpierw 15 minut szkolenia i pokazania kto rządzi a potem dopiero moge ją puścic bo inaczej to kupa smrodu :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Ala - gdzieś Ty??? Co z poranną kawusią ????:pKawusię dziś wypiłam u Ali Tuffikowej i zjadłam ciasteczko z bitą śmietanką :p

Pysiu , Ozzy tylko w trawce się kula w smrodach jeszcze nie próbował ;)