Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
A gdzie to sie wiara wybiera beze mnie ? A do mnie pomagac w malowaniu i przeprowadzce to nie łaska ? :mad::pa co jedziesz z nami ;)dobra Waszka ma prawko jazdy ty masz auto:pa ja wam potowarzyszę :multi:w drodze do Warszawy:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa co jedziesz z nami ;)dobra Waszka ma prawko jazdy ty masz auto:pa ja wam potowarzyszę :multi:w drodze do Warszawy:evil_lol:
Zaraz Weszka powie że paliwo ja stawiam.....

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany ! Alu - ja chyba tracę kontrolę nad tym co robię ! Przed trzema godzinami napisałam w Twojej galerii dość długiego posta . I teraz NIE MOGĘ GO ZNALEŹĆ ! :crazyeye:
Nie wysłał się ? Czy też napisałam w innej galeri ???

Alu - wyżej wymieniony post zawierał kilka niezmiernie bystrych i celnych spostrzeżeń, trochę życiowch przemyśleń i wyrazy podziwu dla Ciebie. Między innymi za zdolności konsumpcyjne ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:na paliwo ściepa;)
O nie :) Ja mam auto, Weszka prawko a Ty paliwko płacisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany ! Alu - ja chyba tracę kontrolę nad tym co robię ! Przed trzema godzinami napisałam w Twojej galerii dość długiego posta . I teraz NIE MOGĘ GO ZNALEŹĆ ! :crazyeye:
Nie wysłał się ? Czy też napisałam w innej galeri ???

Alu - wyżej wymieniony post zawierał kilka niezmiernie bystrych i celnych spostrzeżeń, trochę życiowch przemyśleń i wyrazy podziwu dla Ciebie. Między innymi za zdolności konsumpcyjne ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:Haniu tutaj go chyba nie było :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
noooo - założę ciemne okulary i kaptur coby mnie nikt nie rozpoznał i jedziemy :evil_lol:

No tak ;) Przeca wstyd czystym autem jeździc :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
czystym, pachnącym, nieodrapanym :hmmmm: i :hmmmm: pasikonikowym ze świecącymi felgami :crazyeye: :evil_lol:

Jemu sie felgi nie świecą tylko ma czyste alumki :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Przypomniało mi sie jak zakazałaś mi machac do TZta jak jechałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I poplułam teraz kompa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Przypomniało mi sie jak zakazałaś mi machac do TZta jak jechałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I poplułam teraz kompa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: ale przynajmniej monitor mam niezapluty :p

Posted

[quote name='malawaszka']czystym, pachnącym, nieodrapanym :hmmmm: i :hmmmm: pasikonikowym ze świecącymi felgami :crazyeye: :evil_lol::razz:uciekam spać ale zdradźcie mi co to za Pasikonik:crazyeye: