malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ja mam :p ale ni mam samochodu, którym bym chciała jechać do wawki :eviltong: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Witajcie :multi: A gdzie to sie wiara wybiera beze mnie ? A do mnie pomagac w malowaniu i przeprowadzce to nie łaska ? :mad: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie :multi: A gdzie to sie wiara wybiera beze mnie ? A do mnie pomagac w malowaniu i przeprowadzce to nie łaska ? :mad::pa co jedziesz z nami ;)dobra Waszka ma prawko jazdy ty masz auto:pa ja wam potowarzyszę :multi:w drodze do Warszawy:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa co jedziesz z nami ;)dobra Waszka ma prawko jazdy ty masz auto:pa ja wam potowarzyszę :multi:w drodze do Warszawy:evil_lol: Zaraz Weszka powie że paliwo ja stawiam..... Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']Zaraz Weszka powie że paliwo ja stawiam.....:razz:na paliwo ściepa;) Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany ! Alu - ja chyba tracę kontrolę nad tym co robię ! Przed trzema godzinami napisałam w Twojej galerii dość długiego posta . I teraz NIE MOGĘ GO ZNALEŹĆ ! :crazyeye: Nie wysłał się ? Czy też napisałam w innej galeri ??? Alu - wyżej wymieniony post zawierał kilka niezmiernie bystrych i celnych spostrzeżeń, trochę życiowch przemyśleń i wyrazy podziwu dla Ciebie. Między innymi za zdolności konsumpcyjne ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:na paliwo ściepa;) O nie :) Ja mam auto, Weszka prawko a Ty paliwko płacisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany ! Alu - ja chyba tracę kontrolę nad tym co robię ! Przed trzema godzinami napisałam w Twojej galerii dość długiego posta . I teraz NIE MOGĘ GO ZNALEŹĆ ! :crazyeye: Nie wysłał się ? Czy też napisałam w innej galeri ??? Alu - wyżej wymieniony post zawierał kilka niezmiernie bystrych i celnych spostrzeżeń, trochę życiowch przemyśleń i wyrazy podziwu dla Ciebie. Między innymi za zdolności konsumpcyjne ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:Haniu tutaj go chyba nie było :cool3: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):O nie :) Ja mam auto, Weszka prawko a Ty paliwko płacisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nO!!! i tu się rozumiemy :p :cool1: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']nO!!! i tu się rozumiemy :p :cool1::pno to kiedy jedziemy;) Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno to kiedy jedziemy;) Chyba pojde na prawo jazdy :) A jak zrobie prawko to pojedziemy ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Chyba pojde na prawo jazdy :) A jak zrobie prawko to pojedziemy ;) no masz!!! i tu mnie chce wyrolować :obrazic: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):no masz!!! i tu mnie chce wyrolować :obrazic: A masz ochote poprowadzic pasikonika? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno to kiedy jedziemy;) ja tez kcem kcem kcem, moge wam pospiewac w drodze do wawki :evil_lol: a w stolycy na murzynów skoczymy :cool3: :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):A masz ochote poprowadzic pasikonika? :evil_lol: noooo - założę ciemne okulary i kaptur coby mnie nikt nie rozpoznał i jedziemy :evil_lol: Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] i fotka z cyklu ,,Gdzie jest Ozzy'':razz: Hihihihi, kameleon :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ala ty juz w kimono poszłaś?przeciez wczesniej jest :eviltong: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):noooo - założę ciemne okulary i kaptur coby mnie nikt nie rozpoznał i jedziemy :evil_lol: No tak ;) Przeca wstyd czystym autem jeździc :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):No tak ;) Przeca wstyd czystym autem jeździc :evil_lol: czystym, pachnącym, nieodrapanym :hmmmm: i :hmmmm: pasikonikowym ze świecącymi felgami :crazyeye: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):czystym, pachnącym, nieodrapanym :hmmmm: i :hmmmm: pasikonikowym ze świecącymi felgami :crazyeye: :evil_lol: Jemu sie felgi nie świecą tylko ma czyste alumki :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przypomniało mi sie jak zakazałaś mi machac do TZta jak jechałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I poplułam teraz kompa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 oj gaduły nie czytam co tam namazalyscie:evil_lol: ale fotki podziwiam :loveu: :multi: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Przypomniało mi sie jak zakazałaś mi machac do TZta jak jechałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I poplułam teraz kompa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale przynajmniej monitor mam niezapluty :p Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']czystym, pachnącym, nieodrapanym :hmmmm: i :hmmmm: pasikonikowym ze świecącymi felgami :crazyeye: :evil_lol::razz:uciekam spać ale zdradźcie mi co to za Pasikonik:crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:uciekam spać ale zdradźcie mi co to za Pasikonik:crazyeye: Pysiowy samochód - wypieszczony przez jej TZ :razz: Quote
Recommended Posts