Camara Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']..... ale się stęsknili za sobą :p Quote
jo-jo Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Camara napisał(a):ale się stęsknili za sobą :p aż Ozzulec się zjezył na grzbiecie z wrażenia :evil_lol: Witaj Alu :multi: Ozzy w trawie to cudo :loveu: Quote
Alka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :evil_lol: ulubione miejsce Ozziego, nawet kolorystycznie pasują do siebie ;) Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Alka']coś Ozzulka rolnictwo pociąga:evil_lol::razz:nie wybieracie się na jeżynki;) Quote
Alka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie wybieracie się na jeżynki;) jakoś mi się przejadły :eviltong: Mati wychodzi na wieczorny spacerek, bo Pańcia ma wychodne :p Quote
Agga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ozzy a ty co się tak chowasz? Zgubisz się i co???? ALe przywitał Kubę:loveu: Alu czy Kubie też tak stopy wylizał jak mi? Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Alka']jakoś mi się przejadły :eviltong: Mati wychodzi na wieczorny spacerek, bo Pańcia ma wychodne :p:cool3:bleee i znów będziesz miała takie sztuczne:razz: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Agga']Ozzy a ty co się tak chowasz? Zgubisz się i co???? ALe przywitał Kubę:loveu: Alu czy Kubie też tak stopy wylizał jak mi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agga nie, widać to nie ten aromat;) Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ozzy trenuje łażenie po polu :razz: :razz: zanim przyjedzie do Zielonki Wieś na biwak :evil_lol: :evil_lol: do cioci Ewy :eviltong: :eviltong: Quote
Agga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agga nie, widać to nie ten aromat;) Hmmmm no widać Ozzy woli moje nózki. Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra']Ozzy trenuje łażenie po polu :razz: :razz: zanim przyjedzie do Zielonki Wieś na biwak :evil_lol: :evil_lol: do cioci Ewy :eviltong: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no cały czas liczymy na to pole namiotowe;) Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 a tak mi się przypomło :razz: :razz: kiedy to Szanowne Państwo R zawita we warszawie ??? :mad: :mad: jakaś parapetówa miła być czy cuś :siara: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra']a tak mi się przypomło :razz: :razz: kiedy to Szanowne Państwo R zawita we warszawie ??? :mad: :mad: jakaś parapetówa miła być czy cuś :siara::razz:no właśnie cisza we wtej sprawie :angryy:pewno znów na zagrabanice wyrwali aby parapetówe opóźnić :mad:ale ostatnio te cho..... planowali na listopad:angryy:co mi zupełnie nie pasi:placz: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no właśnie cisza we wtej sprawie :angryy:pewno znów na zagrabanice wyrwali aby parapetówe opóźnić :mad:ale ostatnio te cho..... planowali na listopad:angryy:co mi zupełnie nie pasi:placz: no to one nie poważne ludzie som :shake: :placz: :placz: w listopadzie na głowe im padło :razz: :razz: zagranice teraz pojechali :mad: parapetówa miała być :cool1: ja się tak nie bawie :obrazic: :obrazic: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra']no to one nie poważne ludzie som :shake: :placz: :placz: w listopadzie na głowe im padło :razz: :razz: zagranice teraz pojechali :mad: parapetówa miała być :cool1: ja się tak nie bawie :obrazic: :obrazic:ja się prędzej zestarzeje niż do Stolycy dojadę :oops::angryy: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ja się prędzej zestarzeje niż do Stolycy dojadę :oops::angryy: :evil_lol: :evil_lol: a mnie wyrośnie dłuuuuga biała broda w oczekiwaniu na Ciebie ;) ;) Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: a mnie wyrośnie dłuuuuga biała broda w oczekiwaniu na Ciebie ;) ;):cool3:ty uwazowuj , bo ja mam raniutko pociąg po 5 i mus mnie będzie z dworca odebrać :mad:jak ma ci ta broda wyrosnąć :razz: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:ty uwazowuj , bo ja mam raniutko pociąg po 5 i mus mnie będzie z dworca odebrać :mad:jak ma ci ta broda wyrosnąć :razz: to pozostaje mi tylko czekac na Ciebie/Was :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Aluuu zabierz mnie po dordze do Wawki :loveu: ja nieuciążliwy pasażer jezdem - choroby lil. nie posiadam :p Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']Aluuu zabierz mnie po dordze do Wawki :loveu: ja nieuciążliwy pasażer jezdem - choroby lil. nie posiadam :p;)to może pojedźmy sobie pociągiem wespół zespół :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :crazyeye: kto mi tam wstawił choroby LIL?? miało być LOK :crazyeye: ehhh pociągiem powiadasz :placz: mam dość pociągów przez podróż znad morza na następne 10 lat :p Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: kto mi tam wstawił choroby LIL?? miało być LOK :crazyeye: ehhh pociągiem powiadasz :placz: mam dość pociągów przez podróż znad morza na następne 10 lat :p:cool3:a ja nie mam prawka jazdy:oops: Quote
Recommended Posts