Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Camara napisał(a):
ale się stęsknili za sobą :p

aż Ozzulec się zjezył na grzbiecie z wrażenia :evil_lol:

Witaj Alu :multi: Ozzy w trawie to cudo :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie wybieracie się na jeżynki;)

jakoś mi się przejadły :eviltong:

Mati wychodzi na wieczorny spacerek, bo Pańcia ma wychodne :p

Posted

[quote name='Alka']jakoś mi się przejadły :eviltong:

Mati wychodzi na wieczorny spacerek, bo Pańcia ma wychodne :p:cool3:bleee i znów będziesz miała takie sztuczne:razz:

Posted

[quote name='Agga']Ozzy a ty co się tak chowasz? Zgubisz się i co????

ALe przywitał Kubę:loveu: Alu czy Kubie też tak stopy wylizał jak mi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agga nie, widać to nie ten aromat;)

Posted

[quote name='Vectra']Ozzy trenuje łażenie po polu :razz: :razz: zanim przyjedzie do Zielonki Wieś na biwak :evil_lol: :evil_lol: do cioci Ewy :eviltong: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no cały czas liczymy na to pole namiotowe;)

Posted

[quote name='Vectra']a tak mi się przypomło :razz: :razz:
kiedy to Szanowne Państwo R zawita we warszawie ??? :mad: :mad: jakaś parapetówa miła być czy cuś :siara::razz:no właśnie cisza we wtej sprawie :angryy:pewno znów na zagrabanice wyrwali aby parapetówe opóźnić :mad:ale ostatnio te cho..... planowali na listopad:angryy:co mi zupełnie nie pasi:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no właśnie cisza we wtej sprawie :angryy:pewno znów na zagrabanice wyrwali aby parapetówe opóźnić :mad:ale ostatnio te cho..... planowali na listopad:angryy:co mi zupełnie nie pasi:placz:

no to one nie poważne ludzie som :shake: :placz: :placz:
w listopadzie na głowe im padło :razz: :razz: zagranice teraz pojechali :mad:
parapetówa miała być :cool1: ja się tak nie bawie :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Vectra']no to one nie poważne ludzie som :shake: :placz: :placz:
w listopadzie na głowe im padło :razz: :razz: zagranice teraz pojechali :mad:
parapetówa miała być :cool1: ja się tak nie bawie :obrazic: :obrazic:ja się prędzej zestarzeje niż do Stolycy dojadę :oops::angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja się prędzej zestarzeje niż do Stolycy dojadę :oops::angryy:
:evil_lol: :evil_lol: a mnie wyrośnie dłuuuuga biała broda w oczekiwaniu na Ciebie ;) ;)

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: a mnie wyrośnie dłuuuuga biała broda w oczekiwaniu na Ciebie ;) ;):cool3:ty uwazowuj , bo ja mam raniutko pociąg po 5 i mus mnie będzie z dworca odebrać :mad:jak ma ci ta broda wyrosnąć :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:ty uwazowuj , bo ja mam raniutko pociąg po 5 i mus mnie będzie z dworca odebrać :mad:jak ma ci ta broda wyrosnąć :razz:
to pozostaje mi tylko czekac na Ciebie/Was :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']Aluuu zabierz mnie po dordze do Wawki :loveu: ja nieuciążliwy pasażer jezdem - choroby lil. nie posiadam :p;)to może pojedźmy sobie pociągiem wespół zespół :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: kto mi tam wstawił choroby LIL?? miało być LOK :crazyeye:

ehhh pociągiem powiadasz :placz: mam dość pociągów przez podróż znad morza na następne 10 lat :p:cool3:a ja nie mam prawka jazdy:oops: