Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']cholera no mówie tfu pisze że i na śląski i na zachodzie kraju :mad: :mad:

a u mnie też cuś się zbiera na deszcz :eviltong: :eviltong::cool3:jak ci popada to nazbieraj deszczówki i poślij priorytetem;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:jak ci popada to nazbieraj deszczówki i poślij priorytetem;)
ta w beczki :evil_lol: :evil_lol: gratis dołoże torebke świezego wiejskiego powietrza :eviltong: :eviltong: i kilka muchów :p :p

Posted

[quote name='Vectra']ta w beczki :evil_lol: :evil_lol: gratis dołoże torebke świezego wiejskiego powietrza :eviltong: :eviltong: i kilka muchów :p :p:shake:muchów nie scem , muchów u nas dostatek:angryy:ale powietrze wtłocz do woreczka ;)

Posted

dzieńdoberek... u mnei też jakoś słonko sie schowało właśnie... deszczyk chcę ale burzy nie... burzę miałam z piątku na sobotę.. wrrr jak nocowałam na łajbie :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
dzieńdoberek... u mnei też jakoś słonko sie schowało właśnie... deszczyk chcę ale burzy nie... burzę miałam z piątku na sobotę.. wrrr jak nocowałam na łajbie :roll:

ja też chcę deszczyk, nawet burza może być - byle tylko ta duchota zniknęła

Posted

tygra napisał(a):
ja też chcę deszczyk, nawet burza może być - byle tylko ta duchota zniknęła
ja ostatnią burzę miałam nad głową więc teraz wole deszczyk ;)

w nocy słyszałam trzask... rano zobaczyłam ze złamało się drzewo i rąbnęło centralnie na czyjś samochód... samochód ponoć nówka sztuka... pojechał na wymianę przodu.. gałęzie z drzewa wlazły przez przednią szybę ;) niezły urlopik ludzie mieli co?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alusiu, w jakiej Ty szufladzie trzymasz zdjecia ??? Zawsze trzeba segment przestawiać, jak się je chce pooglądać ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to taka jedna przeładowana fotami szufladka:pa potem okazało się ze TE foty;) były w półce w innych albumikach:p

Posted

[quote name='Agga']Chcecie deszczyk???
Ponoć posłowie PiS-u mieli sie modlić o deszcz. Chyba im nie wyszło:shake: :roll: . Zreszta nie tylko to:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ale kto wie do kogo lub czego oni się modlili o ten deszcz :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ale kto wie do kogo lub czego oni się modlili o ten deszcz :cool3::cool3::cool3:no jak to do kogo? do ojca dyrektora :evil_lol:

ech.. co ci durnie jeszcze wymyślą :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:aż strach się bać :razz: no nie? aż mnie trzącha jak widzę bliźniaka w TV i od razu przełączam na inny program :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']no nie? aż mnie trzącha jak widzę bliźniaka w TV i od razu przełączam na inny program :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to popatrz jakią traumę mają teraz rodzice którym się bliźnieta porodziły:cool3:strach co im z dzieci wyrośnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to popatrz jakią traumę mają teraz rodzice którym się bliźnieta porodziły:cool3:strach co im z dzieci wyrośnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o cholerka - o tym nie pomyślałam - trzeba im współczuć :cool3: jak tylko zobacze jakieś bliźniaki to się popatrzę z litością na ich rodziców :evil_lol:

Posted

haha, moja koleżanka ma 7-latków , podobni jak 2 krople wody;)

Ostatnio jak byliśmy z nimi nad wodą wyróżniały ich kolorowe kąpielówki :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']haha, moja koleżanka ma 7-latków , podobni jak 2 krople wody;)

Ostatnio jak byliśmy z nimi nad wodą wyróżniały ich kolorowe kąpielówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to dobrze,że je mieli ;)ale nasi panowie K....nie mają na wizji kapielówek i jak ich rozpoznać :cool3:jeden ma 2 pieprzyki a drugi jest kawalerem i mieszka z mamą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale rozmowy o ptactwie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witam Alu :loveu::oops:tak nas jakoś wzięło górnolotnie:cool3:

Witaj Pysiu:multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
no nie? aż mnie trzącha jak widzę bliźniaka w TV i od razu przełączam na inny program :evil_lol:

A tam drugi bliźniak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Alu :multi: