Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Takie namiociki to ja tez gdzieś widziałam.W jakimś markecie. Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ala a gdzie taki kupiłaś? Ja wiele razy spotkałam się z takimi na wystawach jak ludzie je rozkładali, ale w sklepach nigdy, a przydałoby nam się coś takiego jak np. nad rzekę jedziemy :roll::pTZ kiedyś przytargał z Realu albo Auchana , bywają też w Ikei ale droższe .Jak go w końcu mu rozłoże to zrobię fotkę ;) Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Agga napisał(a):ekhm 18 lat to ja dawwnoooo temu skonczyłam:diabloti: Stara d_ _ a jestem :eviltong: Drineczek się należy. Kurcze z Ala gorzej niż jak z ochroniarzem na dyskotece:shake: :evil_lol: dobrze pokarze dowodzick. Pozwolenie od rodziców tez ma byc?:evil_lol: ALu sota skontaktuje sie z tobą o 20:00. Ciekawe jakie ma wiscie dla nas. Ozzy zaśpiewam ci WYGINAM SMIAŁO CIAŁO:cool3::placz::placz::placz:ktoś mi świsnął palemki do DRINKA :placz::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:ktoś mi świsnął palemki do DRINKA :placz::evil_lol::evil_lol: O kurcze. Niech ja tam dochodzenie przeprowadze. No Cezary, lub Ozzy? Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Agga napisał(a):O kurcze. Niech ja tam dochodzenie przeprowadze. No Cezary, lub Ozzy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie bez albo piffo:p Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 DObrze dobrze. ALe na osobiste przeszukanie niech sie szykują:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 "Alicjarydzewska" napisał(a):TZ kiedyś przytargał z Realu albo Auchana , bywają też w Ikei ale droższe .Jak go w końcu mu rozłoże to zrobię fotkę ;-) To go jeszcze przyciśnij i się dowiedz za ile :cool3: Ja Cię już dopilnuję, żebyś rozłożyła :mad: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To go jeszcze przyciśnij i się dowiedz za ile :cool3: Ja Cię już dopilnuję, żebyś rozłożyła :mad::razz:z racji wieku TZ ma już sklerozę :evil_lol:ale mówi że gdzieś koło 20 zł zapłacił . Ozzy poranny :p Quote
nathaniel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Co to za linka? Można gdzies takie kupić, o jakie sie pytać? Z Rambem "pracuję" już bezsmyczy i go wołam i przychodzi szybciej lub mniej, ale Pusia po spuszczeniu głuchnie ... Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 prosto znad wody pojechaliśmy na bezludzie wybiegać psa Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 nathaniel napisał(a): Co to za linka? Można gdzies takie kupić, o jakie sie pytać? Z Rambem "pracuję" już bezsmyczy i go wołam i przychodzi szybciej lub mniej, ale Pusia po spuszczeniu głuchnie ...to taka linka którą kupiłam na szkoleniu .Ale w sklepach typu Liroy Marlin są różnej grubości linki i karabinki i można samemu zrobić , ta wydaje mi sie trochę za gruba , chociaż na szkoleniu jest praktyczna / nie pali rąk/ Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p Ala full wypas:cool3: Quote
e.v.a Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 wodny Ozzy :multi: odrazu chlodniej mi sie zrobilo jak popatrzylam na te kapiele :D Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 sota36 napisał(a):Aluuuuu - przechwyciliscie juz Age?!?!?!?!?:pAgga przechwycona .Teraz gadamy , gadamy, gadamy ;) Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pAgga przechwycona .Teraz gadamy , gadamy, gadamy ;) a jutro będziecie miały chrypke i będą was bużki bolały :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy poranny :p Ozzy poszalał w wodzie :multi: Vectra napisał(a):a jutro będziecie miały chrypke i będą was bużki bolały :evil_lol: :evil_lol: I będziecie leczyć chrypkę Alkaprimem albo Alka seltzerem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pAgga przechwycona .Teraz gadamy , gadamy, gadamy ;) Czy jeszcze gadacie ??? :razz: Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Haniu - my zaraz jedziemy z odsiecza w gadaniu Ale wesprzec!!!! Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 halo , halo Alu czy ty jeszcze żyjesz ???:evil_lol: :evil_lol: rozumiem ból gardła od gadania ,ale chyba palce cię nie bola i możesz pisać :cool3: :cool3: :cool3: być może się myle :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 czesc Siostro bliźniaczko fajny ten Twój chłopak z rodziny Rydzewskich :loveu: jaki z niego skoczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Vectra napisał(a):halo , halo Alu czy ty jeszcze żyjesz ???:evil_lol: :evil_lol: rozumiem ból gardła od gadania ,ale chyba palce cię nie bola i możesz pisać :cool3: :cool3: :cool3: być może się myle :eviltong: :eviltong: dajcie Alicji chwilkę wytchnąć ;), gośc za gościem zjeżdża do Alicji :evil_lol: opowie ze szczegółami :razz: Nawet z Aggą wpadły do mnie na chwilkę :multi: Quote
mar....ka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 O widzę, że masz obrońcę Alicjo dajcie Alicji chwilkę wytchnąć ;-), gośc za gościem zjeżdża do Alicji :evil_lol: opowie ze szczegółami :razz: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:z racji wieku TZ ma już sklerozę :evil_lol:ale mówi że gdzieś koło 20 zł zapłacił . Ozzy poranny :p Ozzulec ma raj na ziemi:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts