Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ala a gdzie taki kupiłaś? Ja wiele razy spotkałam się z takimi na wystawach jak ludzie je rozkładali, ale w sklepach nigdy, a przydałoby nam się coś takiego jak np. nad rzekę jedziemy :roll:
:pTZ kiedyś przytargał z Realu albo Auchana , bywają też w Ikei ale droższe .Jak go w końcu mu rozłoże to zrobię fotkę ;)

Posted

Agga napisał(a):
ekhm 18 lat to ja dawwnoooo temu skonczyłam:diabloti: Stara d_ _ a jestem :eviltong: Drineczek się należy. Kurcze z Ala gorzej niż jak z ochroniarzem na dyskotece:shake: :evil_lol: dobrze pokarze dowodzick. Pozwolenie od rodziców tez ma byc?:evil_lol: ALu sota skontaktuje sie z tobą o 20:00. Ciekawe jakie ma wiscie dla nas.

Ozzy zaśpiewam ci WYGINAM SMIAŁO CIAŁO:cool3:
:placz::placz::placz:ktoś mi świsnął palemki do DRINKA :placz::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:ktoś mi świsnął palemki do DRINKA :placz::evil_lol::evil_lol:

O kurcze. Niech ja tam dochodzenie przeprowadze. No Cezary, lub Ozzy?

Posted

"Alicjarydzewska" napisał(a):
TZ kiedyś przytargał z Realu albo Auchana , bywają też w Ikei ale droższe .Jak go w końcu mu rozłoże to zrobię fotkę ;-)

To go jeszcze przyciśnij i się dowiedz za ile :cool3: Ja Cię już dopilnuję, żebyś rozłożyła :mad:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
To go jeszcze przyciśnij i się dowiedz za ile :cool3: Ja Cię już dopilnuję, żebyś rozłożyła :mad:
:razz:z racji wieku TZ ma już sklerozę :evil_lol:ale mówi że gdzieś koło 20 zł zapłacił .

Ozzy poranny :p

Posted

Co to za linka?
Można gdzies takie kupić, o jakie sie pytać?
Z Rambem "pracuję" już bezsmyczy i go wołam i przychodzi szybciej lub mniej, ale Pusia po spuszczeniu głuchnie ...

Posted

nathaniel napisał(a):

Co to za linka?
Można gdzies takie kupić, o jakie sie pytać?
Z Rambem "pracuję" już bezsmyczy i go wołam i przychodzi szybciej lub mniej, ale Pusia po spuszczeniu głuchnie ...
to taka linka którą kupiłam na szkoleniu .Ale w sklepach typu Liroy Marlin są różnej grubości linki i karabinki i można samemu zrobić , ta wydaje mi sie trochę za gruba , chociaż na szkoleniu jest praktyczna / nie pali rąk/

Posted

:pAgga przechwycona .Teraz gadamy , gadamy, gadamy ;)

a jutro będziecie miały chrypke i będą was bużki bolały :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ozzy poszalał w wodzie :multi:

Vectra napisał(a):
a jutro będziecie miały chrypke i będą was bużki bolały :evil_lol: :evil_lol:

I będziecie leczyć chrypkę Alkaprimem albo Alka seltzerem :evil_lol:

Posted

halo , halo Alu czy ty jeszcze żyjesz ???:evil_lol: :evil_lol:
rozumiem ból gardła od gadania ,ale chyba palce cię nie bola i możesz pisać :cool3: :cool3: :cool3: być może się myle :eviltong: :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
halo , halo Alu czy ty jeszcze żyjesz ???:evil_lol: :evil_lol:
rozumiem ból gardła od gadania ,ale chyba palce cię nie bola i możesz pisać :cool3: :cool3: :cool3: być może się myle :eviltong: :eviltong:

dajcie Alicji chwilkę wytchnąć ;), gośc za gościem zjeżdża do Alicji :evil_lol:
opowie ze szczegółami :razz:

Nawet z Aggą wpadły do mnie na chwilkę :multi:

Posted

:razz:z racji wieku TZ ma już sklerozę :evil_lol:ale mówi że gdzieś koło 20 zł zapłacił .

Ozzulec ma raj na ziemi:loveu::loveu::loveu::evil_lol: