Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agga napisał(a):
Hahah a Ozzy mi na dzien dobry buta porwał i chciał do zabawek zanieść. POzniej chciał mi kwiatki z butów zjeść.:evil_lol:

haha teraz widzimy jaki Ozzulek steskniony zabawek ..nic tylko butelki az tu nagle pojawily sie nowe buciki :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
TO może JA. SIĘ NADAM ! ALBO CO ??? :Rose: Tylko zaraz teraz lub w zależności od okoliczności możę być inaczej ...:mad: :mad: :???: :???: :motz: :motz: :motz: Nie mniej jednak zgłaszam się ! KTO I GDZIE , I O JAKIEJ PORZE bo nie doczytałam ? :loveu:

W chwili obecnej jestem w fazie śmierci klinicznej na skutek zakrztuszenia się piernikiem w trakcie czytania tekstu powyżej .....
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Hahah a Ozzy mi na dzien dobry buta porwał i chciał do zabawek zanieść. POzniej chciał mi kwiatki z butów zjeść.:evil_lol:
:placz::placz::placz:oszczerstwo , wcale nie chciał zjeść kwiatuszków .....on je tylko chciał powachać :p

Posted

Pysia napisał(a):
W chwili obecnej jestem w fazie śmierci klinicznej na skutek zakrztuszenia się piernikiem w trakcie czytania tekstu powyżej .....
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:cool1:a mamunia nie uczyła ze jak sie czyta poważne publikacje to się nie opycha pierniczkami / a ja mam jeszcze sernik na zimno i ciasto z agrestem:p/

Posted

Agga napisał(a):

proszę , kolejny dowód jak Ozzulek trakyuje obuwie gości :evil_lol:( coś o tym wiem :cool3:)

ale wynagradza lizaniem stóp , miodzio:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Haniu jestem zauroczona ową mową retoryczną :cool3:

Dla Ciebie Alu, Dla Ciebie to zrobiłam ..:oops:.:oops: :oops: ROBIŁAM PO CICHUTKU< ŻEBY ONI NIE WIDZIELI !!! Bo ja ....... Alu ....ja Ciebie .... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ... I boję sie posła Wierzejskiego ! Dlatego nikt nie może się dowoiedzieć, bo będziemy sekowane ! :angryy:

Posted

:cool1:a mamunia nie uczyła ze jak sie czyta poważne publikacje to się nie opycha pierniczkami / a ja mam jeszcze sernik na zimno i ciasto z agrestem:p/

czuję się zaproszona :p

Posted

Mamusia mnie uczyła ( nadal uczy...) że komp jest be ;) Ale uczyła też kiedyś ze chłopcy są be a okazali się taaaaaaaacy mili ;)

Posted

:placz::placz::placz:oszczerstwo , wcale nie chciał zjeść kwiatuszków .....on je tylko chciał powachać :p

ja widziałąm jak chciał buty do pokoju Kuby zanieść.:evil_lol:

Posted

Dla Ciebie Alu, Dla Ciebie to zrobiłam ..:oops:.:oops: :oops: ROBIŁAM PO CICHUTKU< ŻEBY ONI NIE WIDZIELI !!! Bo ja ....... Alu ....ja Ciebie .... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ... I boję sie posła Wierzejskiego ! Dlatego nikt nie może się dowoiedzieć, bo będziemy sekowane ! :angryy:
:loveu:Haniu dzięki Ci serdeczne :razz:.............a posła nie bój :mad::mad::mad:;)

Posted

:loveu:Haniu dzięki Ci serdeczne :razz:.............a posła nie bój :mad::mad::mad:;)

:laola:
O rany, przyjeła mnie :oops: :oops: :oops: A co zrobimy z Panem Rydzewskim ??? Serników nie piecze jak Sotowy ... Trzeba się zastanowić ... :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5:

Posted

:laola:
O rany, przyjeła mnie :oops: :oops: :oops: A co zrobimy z Panem Rydzewskim ??? Serników nie piecze jak Sotowy ... Trzeba się zastanowić ... :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5:
;)robi pyszne zapiekanki :razz:

Posted

Agga napisał(a):

COś tam zobaczył

Przyczajony Ozzy :cool3: Jeszcze go takim nie widziałam :razz:
I od razu wyjaśniam, że tyko oglądałam fotki, bo za dużo nagadane :evil_lol:
Będę nadrabiać ;)

Posted

beria napisał(a):
Będę nadrabiać ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiesz ile tracisz ;)

Posted

beria napisał(a):
Będę nadrabiać ;)

Ja Ci opowiem w skrócie : Ala i Hania planują zamach :)

Posted

Czytając od tyłu (metodą Pysi :evil_lol: ) wiem, że galeria Ali zostanie zamknięta, bo jest zbyt aktywna i przyjęła Hanię, gdyż jest zauroczona jej mową retoryczną, a Pan R. będzie im robił, robił, robił i robił zapiekanki, bo chłopcy są taaaaaaacy mili :roll:
Dobranoc.