Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wiraj Alu :loveu: Gerda - zapomniałaś o zamachu :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Pysia napisał(a):Wiraj Alu :loveu: Gerda - zapomniałaś o zamachu :evil_lol: :mad:hi hi Gosia do ukarania:p Quote
aga1215 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 beria napisał(a):Czytając od tyłu (metodą Pysi :evil_lol: ) wiem, że galeria Ali zostanie zamknięta, bo jest zbyt aktywna i przyjęła Hanię, gdyż jest zauroczona jej mową retoryczną, a Pan R. będzie im robił, robił, robił i robił zapiekanki, bo chłopcy są taaaaaaacy mili :roll: Dobranoc. dzięki Beria :loveu: za Chiny nie mogłam dojść o co chodzi :oops: :hmmmm: Ozulec :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 :multi::multi::multi:jest księżyc .....jeszcze go nie UKRADLI Ci Dwaj :razz:/kurde a jak im się w końcu uda :placz:/ Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 cześć Ala :loveu: :loveu: :loveu: teraz chyba im się nie uda ukraść księżyca :cool3: :cool3: bo on unijny jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Vectra napisał(a):cześć Ala :loveu: :loveu: :loveu: teraz chyba im się nie uda ukraść księżyca :cool3: :cool3: bo on unijny jest :evil_lol::shake:ech ja to już w nic nie wierzę ....one cwane są....:cool3: Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alu!! Ależ oni go już dawno ukradli!! Ten to pic na wode fotomontaż.... Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:ech ja to już w nic nie wierzę ....one cwane są....:cool3: a my mamy nowego prezydenta warszawy :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: yes,yes,yes :p :p ciekawe co ten będzie wymyślał :razz: :razz: Quote
Hanna R. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Vectra napisał(a):a my mamy nowego prezydenta warszawy :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: yes,yes,yes :p :p ciekawe co ten będzie wymyślał :razz: :razz: Kraków gratuluje Warszawie nowego prezydenta. Napewno WSZYSTKO naprawi ! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A tak poza tym, Alu, to ja dzisiaj się wycofuję z wczorajszej propozycji. Jednak boję sie posła Wierzejskiego. Chociaż zapiekanki bardzo lubię ! Aha, no i dawno nie prosiłam Cię o przkazanie nieustających pozdrowień dla P. R. I Tobie też zazdraszczam, że siedzisz sobie w prywatnym ukropie. Takim domowym . :p Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A tak poza tym, Alu, to ja dzisiaj się wycofuję z wczorajszej propozycji. Jednak boję sie posła Wierzejskiego. Chociaż zapiekanki bardzo lubię ! Aha, no i dawno nie prosiłam Cię o przkazanie nieustających pozdrowień dla P. R. I Tobie też zazdraszczam, że siedzisz sobie w prywatnym ukropie. Takim domowym . :p:pmnie też by jakoś przykro było Pana R. odstawić tylko do kuchni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Pozdrowienia przekazane:pA na zapiekankę tak czy inaczej możesz się załapać ;) Warszawka ....ale macie farta z tym Prezydentem :razz: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kraków gratuluje Warszawie nowego prezydenta. Napewno WSZYSTKO naprawi ! :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a): Warszawka ....ale macie farta z tym Prezydentem :razz: a Wy zosliwe kobiety :mad: ladnie tak sie smiac z cudzej niedoli? ;) Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Teklunia napisał(a):a Wy zosliwe kobiety :mad: ladnie tak sie smiac z cudzej niedoli? ;):razz:ee tam cudzej....przecie My rodzina ;) no a przecie Brać Rządzacą mamy wspólną ;) :angryy: Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 cześć wpadłam sie przywitać.... fotki pooglądałam ale zaległości do czytania zostawię chyba na inną okazję ;) Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Warszawa dziękuje że Kraków nam współczuje :evil_lol: :evil_lol: ja i tak jestem wierną fanką Romana G :p :eviltong: fantastyczny koleś :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ale tu sie politycznie zrobilo :lol: "tylko Lepper polske ocalic może":roll: Quote
Agga Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ide zgłosić sie na moderatora tego działu. CO wy na to? Z kochanej i dobrej Aggusi przeistocze sie w bestie!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Agga napisał(a):Ide zgłosić sie na moderatora tego działu. CO wy na to? Z kochanej i dobrej Aggusi przeistocze sie w bestie!!!:diabloti::placz::placz::placz:Agguś no popatrz , popatrz co ONE tu wyprawiają jak mnie nie ma :placz::placz::placz: Agguś dzięki bardzo za fotaski:loveu:a masz jeszcze jakies z Ittonem / tym sznauciem;)/ Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):cześć wpadłam sie przywitać.... fotki pooglądałam ale zaległości do czytania zostawię chyba na inną okazję ;):multi::multi::multi:Gosia ........kurcze ale chyba cosik wcześniej jesteś , albo znowu ja coś pomyliłam :cool3: Quote
Agga Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:Agguś no popatrz , popatrz co ONE tu wyprawiają jak mnie nie ma :placz::placz::placz: Agguś dzięki bardzo za fotaski:loveu:a masz jeszcze jakies z Ittonem / tym sznauciem;)/ Sznaucerek się nie załapał na foty. Ty zrob tutaj ALuś porządekbo mowie ci ide po moderatorstwo na ten dział. I mam pomysła :diabloti: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Agga napisał(a):Sznaucerek się nie załapał na foty. Ty zrob tutaj ALuś porządekbo mowie ci ide po moderatorstwo na ten dział. I mam pomysła :diabloti::shake:to muszę zamknąć galerię i przenieść sie na ....inną :pz towarzystwem;) Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agga napisał(a):Ide zgłosić sie na moderatora tego działu. CO wy na to? Z kochanej i dobrej Aggusi przeistocze sie w bestie!!!:diabloti: to znaczy że mam zacząć się bać :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czesc Ala :multi: Hehe, najpierw odkrecamy koreczek :D Quote
KaRa_ Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A u mnie tej nocy ukradli, bo nie bylo widac:evil_lol: Quote
Recommended Posts