Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
ale fajosko miałaś Aguś :multi:
:razz:chcieć to mieć :p

Agga pisze coś o jedzonku:razz:, ona prawie nic nie jadła ....a dowodu nie pokazała :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad::mad::mad:PYSIA!! toż to domowe butelki:razz:

a nie mowilam :roll: ta czerwona Ozzy dostal na gwiazdke ta zielona pewnie na dzien dziecka:shake:

Posted

sota36 napisał(a):
- to sie nazywa recycling! Ozzy jest Europejczykiem!!! I dba o srodowisko! A za nazbierana kaske za plastiki, idzie z TZ Ali na piwo.
:evil_lol:i chyba masz rację bo Ozzy pokazał Adze jak piesy piją piffko z wysokich szklanek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
a nie mowilam :roll: ta czerwona Ozzy dostal na gwiazdke ta zielona pewnie na dzien dziecka:shake:

Może złożywy się w takim razie i kupimy mu coś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Może złożywy się w takim razie i kupimy mu coś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to dobry pomysl :cool3: pewnie jeszcze nie ma 5 litrowej butli :lol: w koloze blue:evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Ala, no weź ! TAK POUSTAWIANE BUTY ! Na baczność ! :crazyeye:

Haniu, dziwne , bo jak moje stoją to Ozzy zaraz próbuje cosik zdziałać , albo ażurek , albo stwierdza po co mi wkładki w butach :evil_lol:, a ich buty grzecznie poustawiane :cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
to dobry pomysl :cool3: pewnie jeszcze nie ma 5 litrowej butli :lol: w koloze blue:evil_lol:

Tylko gdzie my takową znajdziemy ...:placz:

Posted

evaxon napisał(a):
:cool1:ma .....Ozzy prosi o firmową piłkę :p

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej sie słuchają niż Ozzy;)
- musza! Bo w razie nieposluszenstwa - wywalasz na "hasiok" , a Ozzulec sie nie da!!!

Posted

sota36 napisał(a):
- musza! Bo w razie nieposluszenstwa - wywalasz na "hasiok" , a Ozzulec sie nie da!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie , wywalam w czeluści szafy;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie , wywalam w czeluści szafy;)

I tam biedne buty giną z tęsknoty za nogami :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
I tam biedne buty giną z tęsknoty za nogami :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nogi też czasami za nimi zatęsknią i się szukają i znajdują ....o rany jak w brazylijskiej telenoweli :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nogi też czasami za nimi zatęsknią i się szukają i znajdują ....o rany jak w brazylijskiej telenoweli :loveu:

Telenowela mnie rozwaliła :evil_lol: Płaczę przed monitorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tylko gdzie my takową znajdziemy ...:placz:

TO może JA. SIĘ NADAM ! ALBO CO ??? :Rose: Tylko zaraz teraz lub w zależności od okoliczności możę być inaczej ...:mad: :mad: :???: :???: :motz: :motz: :motz: Nie mniej jednak zgłaszam się ! KTO I GDZIE , I O JAKIEJ PORZE bo nie doczytałam ? :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
TO może JA. SIĘ NADAM ! ALBO CO ??? :Rose: Tylko zaraz teraz lub w zależności od okoliczności możę być inaczej ...:mad: :mad: :???: :???: :motz: :motz: :motz: Nie mniej jednak zgłaszam się ! KTOI MNE POPRZE ? :loveu:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Haniu jestem zauroczona ową mową retoryczną :cool3: