Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Patka napisał(a):ale fajosko miałaś Aguś :multi::razz:chcieć to mieć :p Agga pisze coś o jedzonku:razz:, ona prawie nic nie jadła ....a dowodu nie pokazała :cool3: Quote
e.v.a Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:PYSIA!! toż to domowe butelki:razz: a nie mowilam :roll: ta czerwona Ozzy dostal na gwiazdke ta zielona pewnie na dzien dziecka:shake: Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Zakochana w nim jestem po uszy:loveu: MOrdujemy dalej Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):- to sie nazywa recycling! Ozzy jest Europejczykiem!!! I dba o srodowisko! A za nazbierana kaske za plastiki, idzie z TZ Ali na piwo.:evil_lol:i chyba masz rację bo Ozzy pokazał Adze jak piesy piją piffko z wysokich szklanek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A teraz lece do Tufika...tam będą nie przyzwoite zdjęcia.ZAPRASZAM!!!! Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 evaxon napisał(a):a nie mowilam :roll: ta czerwona Ozzy dostal na gwiazdke ta zielona pewnie na dzien dziecka:shake: Może złożywy się w takim razie i kupimy mu coś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ala, no weź ! TAK POUSTAWIANE BUTY ! Na baczność ! :crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Może złożywy się w takim razie i kupimy mu coś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to dobry pomysl :cool3: pewnie jeszcze nie ma 5 litrowej butli :lol: w koloze blue:evil_lol: Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Ala, no weź ! TAK POUSTAWIANE BUTY ! Na baczność ! :crazyeye: Haniu, dziwne , bo jak moje stoją to Ozzy zaraz próbuje cosik zdziałać , albo ażurek , albo stwierdza po co mi wkładki w butach :evil_lol:, a ich buty grzecznie poustawiane :cool3: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 evaxon napisał(a):to dobry pomysl :cool3: pewnie jeszcze nie ma 5 litrowej butli :lol: w koloze blue:evil_lol: Tylko gdzie my takową znajdziemy ...:placz: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 evaxon napisał(a):to dobry pomysl :cool3: pewnie jeszcze nie ma 5 litrowej butli :lol: w koloze blue:evil_lol::cool1:ma .....Ozzy prosi o firmową piłkę :p Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Ala, no weź ! TAK POUSTAWIANE BUTY ! Na baczność ! :crazyeye::pone szkolone są ;) Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pone szkolone są ;) - ALa je wytresowala! Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 MOrdujemy dalej Ozzulku Coca - Cola jest beeeeeeeee, niezdrowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):- ALa je wytresowala!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej sie słuchają niż Ozzy;) Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej sie słuchają niż Ozzy;) - musza! Bo w razie nieposluszenstwa - wywalasz na "hasiok" , a Ozzulec sie nie da!!! Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):- musza! Bo w razie nieposluszenstwa - wywalasz na "hasiok" , a Ozzulec sie nie da!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie , wywalam w czeluści szafy;) Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie , wywalam w czeluści szafy;) I tam biedne buty giną z tęsknoty za nogami :placz: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):I tam biedne buty giną z tęsknoty za nogami :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nogi też czasami za nimi zatęsknią i się szukają i znajdują ....o rany jak w brazylijskiej telenoweli :loveu: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nogi też czasami za nimi zatęsknią i się szukają i znajdują ....o rany jak w brazylijskiej telenoweli :loveu: Telenowela mnie rozwaliła :evil_lol: Płaczę przed monitorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Cooooooooooooooca - Coooooooola jest popularna nie tylko w Toffikowo-Jokerowej galeryjce ;) Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Tylko gdzie my takową znajdziemy ...:placz: TO może JA. SIĘ NADAM ! ALBO CO ??? :Rose: Tylko zaraz teraz lub w zależności od okoliczności możę być inaczej ...:mad: :mad: :???: :???: :motz: :motz: :motz: Nie mniej jednak zgłaszam się ! KTO I GDZIE , I O JAKIEJ PORZE bo nie doczytałam ? :loveu: Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Hahah a Ozzy mi na dzien dobry buta porwał i chciał do zabawek zanieść. POzniej chciał mi kwiatki z butów zjeść.:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):TO może JA. SIĘ NADAM ! ALBO CO ??? :Rose: Tylko zaraz teraz lub w zależności od okoliczności możę być inaczej ...:mad: :mad: :???: :???: :motz: :motz: :motz: Nie mniej jednak zgłaszam się ! KTOI MNE POPRZE ? :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Haniu jestem zauroczona ową mową retoryczną :cool3: Quote
Recommended Posts