an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:chyba miskę z łazienki:angryy: Dobre i to! Schłodzisz sobie stopy - to bardzo przyjemne w taki upał:lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Dobre i to! Schłodzisz sobie stopy - to bardzo przyjemne w taki upał:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w wannie najlepiej Dzisiaj wytrzymałam na Riwierze 15 minut :razz:od 17.15 do 17.30;) Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wiataj Alu :multi: :multi: Widzę, że Wy też lewitujecie w te upały :grab: . Ja zamontowałam na naszym tarasie :roll: spryskiwacz do trawy i nugat moczy sobie na nim jajka :roll: :oops: siedząc na spryskiwaczu tam gdzie pryska woda i psuje mój wynalazek :evil_lol: :angryy: :diabloti: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w wannie najlepiej Dzisiaj wytrzymałam na Riwierze 15 minut :razz:od 17.15 do 17.30;) Ja jestem w stylu " Uciekaj od słońca" i często zdziwiona jestem ja mi się kolor skóry zmienia :evil_lol: Zawsze odmierzam drogę od drzewa do drzewa aby za długo nie iść w słońcu bo a nóż się skurczę :evil_lol: Riwiera nie dla mnie ;) Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:moja Riwiera ma wymiary coś ok 4m/ 1 m:evil_lol: parasol , leżak i spryskiwacz :evil_lol: Ale luksusy :cool2: Alu wpisz mnie też na molosy :cool3: Z odnośnikiem do posta. Myślę, że psiaki moich rodziców też mogą się przyłączyć do tej akcji :roll: Małyszka i Misiunia :cool3: Zwłaszcza Miśka, ona wie co to pobyt w schronisku :shake: Quote
bigos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nugatowa napisał(a): Ja zamontowałam na naszym tarasie :roll: spryskiwacz do trawy i nugat moczy sobie na nim jajka :roll: :oops: siedząc na spryskiwaczu tam gdzie pryska woda i psuje mój wynalazek :evil_lol: :angryy: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Ja Was mogę powpisywać tylko jak mnie wywalą z tymi postami:razz: A Riwiera dobra sprawa szczególnie wieczorem :p Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ja Was mogę powpisywać tylko jak mnie wywalą z tymi postami:razz: A Riwiera dobra sprawa szczególnie wieczorem :p No tak, Alu znowu byłaś na Rivierze :cool3: Sama, czy z Ozzym :razz: Dopisuj nas Alu, jak by coś było nie tak, to się będę próbowała logować na molosach ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 beria napisał(a):No tak, Alu znowu byłaś na Rivierze :cool3: Sama, czy z Ozzym :razz: Dopisuj nas Alu, jak by coś było nie tak, to się będę próbowała logować na molosach ;):razz:Tylko to mi pozostało ................................. Musze pozapisywać kogo mam powrzucać na te Molosy bo sie zgubię / kurcze musze spisać wszystkie piesie KaRy /i Twoje Gosiu 3 ;) Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 a to nie chodzi przypadkiem o to, że mają się wpisywać użytkownicy forum molosów? bo to niby też jakaś tam promocja forum jest Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):a to nie chodzi przypadkiem o to, że mają się wpisywać użytkownicy forum molosów? bo to niby też jakaś tam promocja forum jestmoże się wpisać każdy kto się zaloguje , ja się specjalnie zalogowałam kiedy zaczęły się te edycje pomocy dla schronisk , a poza tym fajnie mi się czyta ;) A Pysia nie umiała się zalogować więc ja wpisałam dziewczyny i dałam odnośnik na posta w dogo gdzie mnie o to prosi . Ja myślę ze Gosia i KaRa mogą spróbować najpierw same się zalogować a jak się nie uda to słuze pomocą :p Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ja się specjalnie zalogowałam kiedy zaczęły się te edycje pomocy dla schronisk , a poza tym fajnie mi się czyta ;) ja też :lol: ale nie czytam bo za dużo już by było - dogo, fotum ctrowe i jeszcze to :shake: no i miau od czasu do czasu :oops: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Dobra dam fotki na dobranoc :pmoże ktoś będzie chciał zobaczyć ;) Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Próbuję się logować na molosach :cool3: Napisałam, że niejaka Alicjar, poleciła mi to forum :cool3: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dobra dam fotki na dobranoc :pmoże ktoś będzie chciał zobaczyć ;) ja chcę ja :loveu: muszę się napatrzeć przed wyjazdem :cool1: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 beria napisał(a):Próbuję się logować na molosach :cool3: Napisałam, że niejaka Alicjar, poleciła mi to forum :cool3::pjakby coś nie wyszło to zrobimy tak jak u Pysi ;) Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Czekam na maila z potwierdzeniem rejestracji :razz: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 beria napisał(a):Czekam na maila z potwierdzeniem rejestracji :razz:;)i jak doszedł Dzień dobry w ten upalny poranek:razz: Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w wannie najlepiej Dzisiaj wytrzymałam na Riwierze 15 minut :razz:od 17.15 do 17.30;) Powiem Ci Alu, że my, mimo tych upałów spacerujemy z Basco. Pierwszy spacer 10,11. Trwa godzinkę... Wczorajszy drugi był koło 20, ale normalnie odbywa się koło 17,18. Też trwa godzinkę. Co Ty na to?:razz: A wczoraj TZ kosił trawę od 11 do 13. W pełnym słońcu... Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):Powiem Ci Alu, że my, mimo tych upałów spacerujemy z Basco. Pierwszy spacer 10,11. Trwa godzinkę... Wczorajszy drugi był koło 20, ale normalnie odbywa się koło 17,18. Też trwa godzinkę. Co Ty na to?:razz: A wczoraj TZ kosił trawę od 11 do 13. W pełnym słońcu...Ozzy wychodzi rano na siq , potem ok11-12 , a potem od 19-21 jesteśmy na spacerku który prowadzi do lasku .Wczoraj nas zjadły komary:angryy:ale Ozzy bardzo lubi tam chodzić i bardzo się cieszy jak już pakuję plecaczek;) Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy wychodzi rano na siq , potem ok11-12 , a potem od 19-21 jesteśmy na spacerku który prowadzi do lasku .Wczoraj nas zjadły komary:angryy:ale Ozzy bardzo lubi tam chodzić i bardzo się cieszy jak już pakuję plecaczek;) A nas wczoraj pogryzły muchy końskie. Chyba już wolę komary, nie wiem... Te muchy są wyjątkowo obleśne i duże. Bleeeee:tard: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):A nas wczoraj pogryzły muchy końskie. Chyba już wolę komary, nie wiem... Te muchy są wyjątkowo obleśne i duże. Bleeeee:tard: A ja byłam cała wypryskana takim AntyBzzzz z Ziaji i nic to nie dało:angryy: Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A ja byłam cała wypryskana takim AntyBzzzz z Ziaji i nic to nie dało:angryy: Chyba jednak najskuteczniejszy jest Off czy Autan. Quote
Recommended Posts