Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an3czka napisał(a):
Dobre i to!
Schłodzisz sobie stopy - to bardzo przyjemne w taki upał:lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w wannie najlepiej
Dzisiaj wytrzymałam na Riwierze 15 minut :razz:od 17.15 do 17.30;)

Posted

Wiataj Alu :multi: :multi:
Widzę, że Wy też lewitujecie w te upały :grab: . Ja zamontowałam na naszym tarasie :roll: spryskiwacz do trawy i nugat moczy sobie na nim jajka :roll: :oops: siedząc na spryskiwaczu tam gdzie pryska woda i psuje mój wynalazek :evil_lol: :angryy: :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Ja jestem w stylu " Uciekaj od słońca" i często zdziwiona jestem ja mi się kolor skóry zmienia :evil_lol: Zawsze odmierzam drogę od drzewa do drzewa aby za długo nie iść w słońcu bo a nóż się skurczę :evil_lol: Riwiera nie dla mnie ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:moja Riwiera ma wymiary coś ok 4m/ 1 m:evil_lol:
parasol , leżak i spryskiwacz :evil_lol:

Ale luksusy :cool2:

Alu wpisz mnie też na molosy :cool3: Z odnośnikiem do posta. Myślę, że psiaki moich rodziców też mogą się przyłączyć do tej akcji :roll: Małyszka i Misiunia :cool3: Zwłaszcza Miśka, ona wie co to pobyt w schronisku :shake:

Posted

Nugatowa napisał(a):

Ja zamontowałam na naszym tarasie :roll: spryskiwacz do trawy i nugat moczy sobie na nim jajka :roll: :oops: siedząc na spryskiwaczu tam gdzie pryska woda i psuje mój wynalazek :evil_lol: :angryy: :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja Was mogę powpisywać tylko jak mnie wywalą z tymi postami:razz:

A Riwiera dobra sprawa szczególnie wieczorem :p

No tak, Alu znowu byłaś na Rivierze :cool3: Sama, czy z Ozzym :razz:

Dopisuj nas Alu, jak by coś było nie tak, to się będę próbowała logować na molosach ;)

Posted

beria napisał(a):
No tak, Alu znowu byłaś na Rivierze :cool3: Sama, czy z Ozzym :razz:

Dopisuj nas Alu, jak by coś było nie tak, to się będę próbowała logować na molosach ;)
:razz:Tylko to mi pozostało .................................
Musze pozapisywać kogo mam powrzucać na te Molosy bo sie zgubię / kurcze musze spisać wszystkie piesie KaRy /i Twoje Gosiu 3 ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a to nie chodzi przypadkiem o to, że mają się wpisywać użytkownicy forum molosów? bo to niby też jakaś tam promocja forum jest
może się wpisać każdy kto się zaloguje , ja się specjalnie zalogowałam kiedy zaczęły się te edycje pomocy dla schronisk , a poza tym fajnie mi się czyta ;)
A Pysia nie umiała się zalogować więc ja wpisałam dziewczyny i dałam odnośnik na posta w dogo gdzie mnie o to prosi .
Ja myślę ze Gosia i KaRa mogą spróbować najpierw same się zalogować a jak się nie uda to słuze pomocą :p

Posted

ja się specjalnie zalogowałam kiedy zaczęły się te edycje pomocy dla schronisk , a poza tym fajnie mi się czyta ;)

ja też :lol: ale nie czytam bo za dużo już by było - dogo, fotum ctrowe i jeszcze to :shake: no i miau od czasu do czasu :oops:

Posted

beria napisał(a):
Próbuję się logować na molosach :cool3:
Napisałam, że niejaka Alicjar, poleciła mi to forum :cool3:
:pjakby coś nie wyszło to zrobimy tak jak u Pysi ;)

Posted

Powiem Ci Alu, że my, mimo tych upałów spacerujemy z Basco. Pierwszy spacer 10,11. Trwa godzinkę...
Wczorajszy drugi był koło 20, ale normalnie odbywa się koło 17,18. Też trwa godzinkę.
Co Ty na to?:razz:

A wczoraj TZ kosił trawę od 11 do 13. W pełnym słońcu...

Posted

an3czka napisał(a):
Powiem Ci Alu, że my, mimo tych upałów spacerujemy z Basco. Pierwszy spacer 10,11. Trwa godzinkę...
Wczorajszy drugi był koło 20, ale normalnie odbywa się koło 17,18. Też trwa godzinkę.
Co Ty na to?:razz:

A wczoraj TZ kosił trawę od 11 do 13. W pełnym słońcu...
Ozzy wychodzi rano na siq , potem ok11-12 , a potem od 19-21 jesteśmy na spacerku który prowadzi do lasku .Wczoraj nas zjadły komary:angryy:ale Ozzy bardzo lubi tam chodzić i bardzo się cieszy jak już pakuję plecaczek;)

Posted

Ozzy wychodzi rano na siq , potem ok11-12 , a potem od 19-21 jesteśmy na spacerku który prowadzi do lasku .Wczoraj nas zjadły komary:angryy:ale Ozzy bardzo lubi tam chodzić i bardzo się cieszy jak już pakuję plecaczek;)

A nas wczoraj pogryzły muchy końskie. Chyba już wolę komary, nie wiem...
Te muchy są wyjątkowo obleśne i duże. Bleeeee:tard:

Posted

an3czka napisał(a):
A nas wczoraj pogryzły muchy końskie. Chyba już wolę komary, nie wiem...
Te muchy są wyjątkowo obleśne i duże. Bleeeee:tard:
A ja byłam cała wypryskana takim AntyBzzzz z Ziaji i nic to nie dało:angryy:

Posted

A ja byłam cała wypryskana takim AntyBzzzz z Ziaji i nic to nie dało:angryy:

Chyba jednak najskuteczniejszy jest Off czy Autan.