Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alu ten fotek jest dla mnie? No wiesz pełen relaks:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agga napisał(a): Alu ten fotek jest dla mnie? No wiesz pełen relaks:evil_lol: Teraz pewnie Ala Riwiere szykuje dla Ciebie :evil_lol: Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ALu o drineczkach nie zapomnij. Przydadza się.:cool3: A sota nie odpowiada :shake: Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 zazdroszczę Riviery, ja mieszkam na parterze i nie mam :placz: W latach 50tych na parterze nie budowali Rivier :placz: Słuchajcie, jest taki upał, że mój pies sam wskakuje do wanny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dla niewtajemniczonych: Leon PANICZNIE bał się wanny i jak trzeba go było wykąpać, to trzech chłopa nie mogło go wsadzić do wanny :evil_lol: A teraz napuszczam mu zimnej, mówię "hopsa" i pies siedzi w środku :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Maga100 napisał(a):zazdroszczę Riviery, ja mieszkam na parterze i nie mam :placz: W latach 50tych na parterze nie budowali Rivier :placz: Słuchajcie, jest taki upał, że mój pies sam wskakuje do wanny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dla niewtajemniczonych: Leon PANICZNIE bał się wanny i jak trzeba go było wykąpać, to trzech chłopa nie mogło go wsadzić do wanny :evil_lol: A teraz napuszczam mu zimnej, mówię "hopsa" i pies siedzi w środku :evil_lol: No to masz sposób na kąpiel :evil_lol: Kupić grzejnik, włączyć a jak ugotowany pies wskoczy do wanny to dalej z tym koksem :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Agga napisał(a): Alu ten fotek jest dla mnie? No wiesz pełen relaks:evil_lol: ;)drugi też się zmieści Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Maga100 napisał(a):zazdroszczę Riviery, ja mieszkam na parterze i nie mam :placz: W latach 50tych na parterze nie budowali Rivier :placz: Słuchajcie, jest taki upał, że mój pies sam wskakuje do wanny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dla niewtajemniczonych: Leon PANICZNIE bał się wanny i jak trzeba go było wykąpać, to trzech chłopa nie mogło go wsadzić do wanny :evil_lol: A teraz napuszczam mu zimnej, mówię "hopsa" i pies siedzi w środku :evil_lol: Maga to się zamienimy ja Ci odstąpię Riwierę a sama pojadę na Kaszuby;) Super Leon:multi: Ozzy nadal nie skumał ze w wannie można doopsko schłodzić :angryy: Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)daleko nie masz :evil_lol:drugi leżak się zmiesci;) Alu mogę przynieść spryskiwacz :lol: i coś dla ochłody :multi: :cool3: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a):Alu mogę przynieść spryskiwać :lol: i coś dla ochłody :multi: :cool3: ;)pychotka , a na balkonie jest jeszcze ławeczka :pzapomniałam powiedzieć a jutro ufocę :razz: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Moje male marzenie to balkonik ale raczej nie realne bo mam dom parterowy:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 KaRa_TC napisał(a): Moje male marzenie to balkonik ale raczej nie realne bo mam dom parterowy:evil_lol:;)ale ty masz taras i ogród Quote
KaRa_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)ale ty masz taras i ogród Ale nie moge patrzec na wszystko z gory:shake: chyba,ze wchodze na dach to wtedy ,ale tam nie jest milo i przyjemnie:evil_lol: Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)drugi też się zmieści no będziemy miały raj :p Quote
beria Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ulala, Riviera full wypas :cool3: Alu nie dostałam do tej pory maila potwierdzającego rejestrację na molosach :shake: Nie mogę głosować :placz: Ta akcja trwa do końca lipca, mam nadzieję, że przyjdzie :roll: Na razie czekam :cool3: Miłego weekendu :multi: Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Leon zwariował :stupid: :crazyeye: otwieram drzwi od łazienki, a on siedzi już w wannie :evil_lol: PS pomyśl, zanim zaproponujesz zamianę. Kaszuby to tylko 2 tygodnie, a Riviera cały rok :cool1: Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):Leon zwariował :stupid: :crazyeye: otwieram drzwi od łazienki, a on siedzi już w wannie :evil_lol: PS pomyśl, zanim zaproponujesz zamianę. Kaszuby to tylko 2 tygodnie, a Riviera cały rok :cool1: Leon przyzwyczaja się do pobytu na kaszubach :evil_lol: :evil_lol: otworzysz drzwi ,a no hop i będzie siedział w jeziorku :cool3: :cool3: teraz chłopak trenuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ala, Twoja Riwiera dziwnie znajoma :evil_lol: moja bardzo podobna , tyle ,że dłuższa :razz: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):Leon zwariował :stupid: :crazyeye: otwieram drzwi od łazienki, a on siedzi już w wannie :evil_lol: PS pomyśl, zanim zaproponujesz zamianę. Kaszuby to tylko 2 tygodnie, a Riviera cały rok :cool1: ;)ale 2 tygodnie w ciszy a tu cały rok w hałasie :razz: My już dzisiaj po kąpielach w wielkim akwenie:evil_lol:pojechalismy rano jak nie ma jeszcze ludzi , ale Ozzy i tak tych co zaczęli się zjeżdżać skutecznie przepłoszył z wody :evil_lol:bo znowu bawił sie w ratownika pomimo że jest tam zakaz kąpieli:razz: no i 2 razy TZ wyciągał go za szelki z wody bo nie zgrał sobie momentu machania łapami z wyławianiem piłeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 o tak szelki są wtedy super pomocne :evil_lol: Lilith juz czeka na morze tylko parasol kupimy ;) siedzimy sobie w chłodnej pracowni i jest nam super dobrze :cool3: Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ALu czy drinki schłodozne? Czy ozzy będzie tanczył hawajskie tańce?Ja mam spać na pięterku bez psa - tragedia:cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Agga napisał(a):ALu czy drinki schłodozne? Czy ozzy będzie tanczył hawajskie tańce?Ja mam spać na pięterku bez psa - tragedia:cool3: :evil_lol::mad:naipierw pokażesz dowód a potem można serwować napoje wyskokowe ;)A psa możesz dostać ..........ale pluszowego:p Ozzy trenuje taniec Hula :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Patka napisał(a):o tak szelki są wtedy super pomocne :evil_lol: Lilith juz czeka na morze tylko parasol kupimy ;) siedzimy sobie w chłodnej pracowni i jest nam super dobrze :cool3::razz:Ozzy ma taki półnamiocik ...........tylko że zawsze go zapominamy zabrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake:a my nad morze chyba dopiero za rok :cool3: Quote
e.v.a Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 dziendoberek:cool3: no niezle ja dopiero wstalam a widze ze co to niektorzy to juz wodne szalenstwa maja za soba:evil_lol: a ja nad morze nie jade :-( ale moze w sierpniu wypad na mazury :cool3: Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:naipierw pokażesz dowód a potem można serwować napoje wyskokowe ;)A psa możesz dostać ..........ale pluszowego:p Ozzy trenuje taniec Hula :evil_lol: ekhm 18 lat to ja dawwnoooo temu skonczyłam:diabloti: Stara d_ _ a jestem :eviltong: Drineczek się należy. Kurcze z Ala gorzej niż jak z ochroniarzem na dyskotece:shake: :evil_lol: dobrze pokarze dowodzick. Pozwolenie od rodziców tez ma byc?:evil_lol: ALu sota skontaktuje sie z tobą o 20:00. Ciekawe jakie ma wiscie dla nas. Ozzy zaśpiewam ci WYGINAM SMIAŁO CIAŁO:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 "Alicjarydzewska" napisał(a):Ozzy ma taki półnamiocik ...........tylko że zawsze go zapominamy zabrać Ala a gdzie taki kupiłaś? Ja wiele razy spotkałam się z takimi na wystawach jak ludzie je rozkładali, ale w sklepach nigdy, a przydałoby nam się coś takiego jak np. nad rzekę jedziemy :roll: Quote
Recommended Posts