Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zazdroszczę Riviery, ja mieszkam na parterze i nie mam :placz: W latach 50tych na parterze nie budowali Rivier :placz:

Słuchajcie, jest taki upał, że mój pies sam wskakuje do wanny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dla niewtajemniczonych: Leon PANICZNIE bał się wanny i jak trzeba go było wykąpać, to trzech chłopa nie mogło go wsadzić do wanny :evil_lol:
A teraz napuszczam mu zimnej, mówię "hopsa" i pies siedzi w środku :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
zazdroszczę Riviery, ja mieszkam na parterze i nie mam :placz: W latach 50tych na parterze nie budowali Rivier :placz:

Słuchajcie, jest taki upał, że mój pies sam wskakuje do wanny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dla niewtajemniczonych: Leon PANICZNIE bał się wanny i jak trzeba go było wykąpać, to trzech chłopa nie mogło go wsadzić do wanny :evil_lol:

No to masz sposób na kąpiel :evil_lol: Kupić grzejnik, włączyć a jak ugotowany pies wskoczy do wanny to dalej z tym koksem :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

Maga to się zamienimy ja Ci odstąpię Riwierę a sama pojadę na Kaszuby;)

Super Leon:multi: Ozzy nadal nie skumał ze w wannie można doopsko schłodzić :angryy:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Alu mogę przynieść spryskiwać :lol: i coś dla ochłody :multi: :cool3:
;)pychotka , a na balkonie jest jeszcze ławeczka :pzapomniałam powiedzieć a jutro ufocę :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)ale ty masz taras i ogród

Ale nie moge patrzec na wszystko z gory:shake: chyba,ze wchodze na dach to wtedy ,ale tam nie jest milo i przyjemnie:evil_lol:

Posted

Ulala, Riviera full wypas :cool3:

Alu nie dostałam do tej pory maila potwierdzającego rejestrację na molosach :shake: Nie mogę głosować :placz: Ta akcja trwa do końca lipca, mam nadzieję, że przyjdzie :roll:
Na razie czekam :cool3:
Miłego weekendu :multi:

Posted

Leon zwariował :stupid: :crazyeye:
otwieram drzwi od łazienki, a on siedzi już w wannie :evil_lol:

PS pomyśl, zanim zaproponujesz zamianę. Kaszuby to tylko 2 tygodnie, a Riviera cały rok :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):

PS pomyśl, zanim zaproponujesz zamianę. Kaszuby to tylko 2 tygodnie, a Riviera cały rok :cool1:

Leon przyzwyczaja się do pobytu na kaszubach :evil_lol: :evil_lol: otworzysz drzwi ,a no hop i będzie siedział w jeziorku :cool3: :cool3: teraz chłopak trenuje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

;)ale 2 tygodnie w ciszy a tu cały rok w hałasie :razz:
My już dzisiaj po kąpielach w wielkim akwenie:evil_lol:pojechalismy rano jak nie ma jeszcze ludzi , ale Ozzy i tak tych co zaczęli się zjeżdżać skutecznie przepłoszył z wody :evil_lol:bo znowu bawił sie w ratownika pomimo że jest tam zakaz kąpieli:razz: no i 2 razy TZ wyciągał go za szelki z wody bo nie zgrał sobie momentu machania łapami z wyławianiem piłeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o tak szelki są wtedy super pomocne :evil_lol: Lilith juz czeka na morze tylko parasol kupimy ;) siedzimy sobie w chłodnej pracowni i jest nam super dobrze :cool3:

Posted

Agga napisał(a):
ALu czy drinki schłodozne? Czy ozzy będzie tanczył hawajskie tańce?Ja mam spać na pięterku bez psa - tragedia:cool3: :evil_lol:
:mad:naipierw pokażesz dowód a potem można serwować napoje wyskokowe ;)A psa możesz dostać ..........ale pluszowego:p
Ozzy trenuje taniec Hula :evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
o tak szelki są wtedy super pomocne :evil_lol: Lilith juz czeka na morze tylko parasol kupimy ;) siedzimy sobie w chłodnej pracowni i jest nam super dobrze :cool3:
:razz:Ozzy ma taki półnamiocik ...........tylko że zawsze go zapominamy zabrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:shake:a my nad morze chyba dopiero za rok :cool3:

Posted

dziendoberek:cool3:
no niezle ja dopiero wstalam a widze ze co to niektorzy to juz wodne szalenstwa maja za soba:evil_lol:
a ja nad morze nie jade :-( ale moze w sierpniu wypad na mazury :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:naipierw pokażesz dowód a potem można serwować napoje wyskokowe ;)A psa możesz dostać ..........ale pluszowego:p
Ozzy trenuje taniec Hula :evil_lol:

ekhm 18 lat to ja dawwnoooo temu skonczyłam:diabloti: Stara d_ _ a jestem :eviltong: Drineczek się należy. Kurcze z Ala gorzej niż jak z ochroniarzem na dyskotece:shake: :evil_lol: dobrze pokarze dowodzick. Pozwolenie od rodziców tez ma byc?:evil_lol: ALu sota skontaktuje sie z tobą o 20:00. Ciekawe jakie ma wiscie dla nas.

Ozzy zaśpiewam ci WYGINAM SMIAŁO CIAŁO:cool3:

Posted

"Alicjarydzewska" napisał(a):
Ozzy ma taki półnamiocik ...........tylko że zawsze go zapominamy zabrać

Ala a gdzie taki kupiłaś? Ja wiele razy spotkałam się z takimi na wystawach jak ludzie je rozkładali, ale w sklepach nigdy, a przydałoby nam się coś takiego jak np. nad rzekę jedziemy :roll: