Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an3czka napisał(a):
Chyba jednak najskuteczniejszy jest Off czy Autan.
tylko że nie było w sklepiku:shake:, a teraz byłam i zapomniałam:angryy: popatrzeć czy już mają :angryy:

Posted

to jak jesteśmy przy owadach :evil_lol: :evil_lol: to u mnie jest inwazja os :placz: :placz: :placz: :placz:
nie moge spokojnie się poopalać bo mnie atakują :mad: :mad: :placz: :placz:
a ja się bojam :scared:

dzieńdobry Alu :cool3: :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
to jak jesteśmy przy owadach :evil_lol: :evil_lol: to u mnie jest inwazja os :placz: :placz: :placz: :placz:
nie moge spokojnie się poopalać bo mnie atakują :mad: :mad: :placz: :placz:
a ja się bojam :scared:

dzieńdobry Alu :cool3: :cool3:
:angryy:o fuj osy , tego to akurat nie lubiam:shake:

Posted

anetta napisał(a):
Dzieki Ala za wpis na molosy :grins:

A co to jest ta Riwiera? 8-)

Uuu osy, nie wesolo :shake: czyzby sobie gniazdko gdzies uwily?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój balkon 4/1m z leżakiem , parasolem , stoliczkiem i zraszaczem do kwiatków :evil_lol:

Posted

dziendoberek :cool3:
a mnie nic nie je nie atakuje nie straszy :evil_lol:
pewnie dlatego ze Tigra w tym tygodniu ani razu na dlugim spacerku nie byla:oops: ale ze mnie wyrodna matka:shake: ale tak sie boje o to oczko ze nawet nie smie isc do lasu zeby to ja cos nie ugryzlo albo zeby jej cos nie odbilo i nie wskoczyla do rzeki :razz:
Tigra jedynie co to rekraacyjnie jezdzi z tatuskiem na działeczke lezy w cieniu i odpoczywa:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój balkon 4/1m z leżakiem , parasolem , stoliczkiem i zraszaczem do kwiatków :evil_lol:

ja poprosze fotke Riviery :cool3: :cool3:

Posted

:megagrin: BUahahah a ja myslalam ze to jakies odludne miejsce z duza iloscia wody :roflt::roflt::roflt:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p

Boze Alu jak ja ci zazdroszcze :placz:
na mojej Rivierze jest wlasnie 55 stopni C :razz:

Posted

:razz:Kinguniu co ci kochanie :razz: :p

Alu przecie to Saint-Tropez w Rybniku :eek2: :lol:

A my tkwimy w Krakowskiej otchłani spalin :watpliwy: :tard:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Alu przecie to Saint-Tropez w Rybniku :eek2: :lol:

A my tkwimy w Krakowskiej otchłani spalin :watpliwy: :tard:
;)daleko nie masz :evil_lol:drugi leżak się zmiesci;)

Posted

:ptylko cholera TZ mi rąbnol zraszacz :angryy:i nie ma go na focie:mad:

tak właśnie mi czegoś brakowało natej fotce :evil_lol: :evil_lol:

Szanowny Panie Rydzewski bardzo prosze oddać zraszacz :mad: :mad: :mad: bo Riviera Ali jest niekompletna :evil_lol:
i prosze mnie jutro obudzić o 7 rano bo znowu zaśpie ,a bardzo chce dojechac do szkoły z panną SZ :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :) Na wystawe nie jedziemy bo byśmy się na tej warszawskiej patelni ugotowali...Współczyuję wszystkim psom....
:razz:też tak myślałam przy obiedzie o tym wyjeździe .....katorga:shake:

Posted

Vectra napisał(a):
tak właśnie mi czegoś brakowało natej fotce :evil_lol: :evil_lol:

Szanowny Panie Rydzewski bardzo prosze oddać zraszacz :mad: :mad: :mad: bo Riviera Ali jest niekompletna :evil_lol:
i prosze mnie jutro obudzić o 7 rano bo znowu zaśpie ,a bardzo chce dojechac do szkoły z panną SZ :diabloti:
dobra już nastawiam budzik:p

Posted

sota36 napisał(a):
Prawie jak Riviera! "Prawie" robi wielka roznice :)
:placz:wiedziałam , wiedziałam ,że się przyczepi ..........no nie jest to Julianów ale popatrz jakie luxusy ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :) Na wystawe nie jedziemy bo byśmy się na tej warszawskiej patelni ugotowali...Współczyuję wszystkim psom....

Słuszna decyzja Pysiu :p Jestem z Warszawy więc się wahałam, ale ostatecznie też zdecydowaliśmy, że nie będziemy mordować Bajana na tej patelni!Miejsce na wystawę przy takiej pogodzie, tragiczne :angryy:

:razz:też tak myślałam przy obiedzie o tym wyjeździe .....katorga:shake:

ale czemu przy obiedzie?:cool3: To tak apropos patelni? :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Słuszna decyzja Pysiu :p Jestem z Warszawy więc się wahałam, ale ostatecznie też zdecydowaliśmy, że nie będziemy mordować Bajana na tej patelni!Miejsce na wystawę przy takiej pogodzie, tragiczne :angryy:

ale czemu przy obiedzie?:cool3: To tak apropos patelni? :evil_lol:

Bo Ala patrząc na widelec ma najlepsze pomysły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W drugiej ręce przy tym trzyma nóż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Warszawa jest wielka wię zastanawiam się dlaczego nie wymyślą innego miejsca w końcu....