Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):Chyba jednak najskuteczniejszy jest Off czy Autan.tylko że nie było w sklepiku:shake:, a teraz byłam i zapomniałam:angryy: popatrzeć czy już mają :angryy: Quote
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 to jak jesteśmy przy owadach :evil_lol: :evil_lol: to u mnie jest inwazja os :placz: :placz: :placz: :placz: nie moge spokojnie się poopalać bo mnie atakują :mad: :mad: :placz: :placz: a ja się bojam :scared: dzieńdobry Alu :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Vectra napisał(a):to jak jesteśmy przy owadach :evil_lol: :evil_lol: to u mnie jest inwazja os :placz: :placz: :placz: :placz: nie moge spokojnie się poopalać bo mnie atakują :mad: :mad: :placz: :placz: a ja się bojam :scared: dzieńdobry Alu :cool3: :cool3::angryy:o fuj osy , tego to akurat nie lubiam:shake: Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dzieki Ala za wpis na molosy :grins: A co to jest ta Riwiera? 8-) Uuu osy, nie wesolo :shake: czyzby sobie gniazdko gdzies uwily? Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 anetta napisał(a):Dzieki Ala za wpis na molosy :grins: A co to jest ta Riwiera? 8-) Uuu osy, nie wesolo :shake: czyzby sobie gniazdko gdzies uwily?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój balkon 4/1m z leżakiem , parasolem , stoliczkiem i zraszaczem do kwiatków :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 dziendoberek :cool3: a mnie nic nie je nie atakuje nie straszy :evil_lol: pewnie dlatego ze Tigra w tym tygodniu ani razu na dlugim spacerku nie byla:oops: ale ze mnie wyrodna matka:shake: ale tak sie boje o to oczko ze nawet nie smie isc do lasu zeby to ja cos nie ugryzlo albo zeby jej cos nie odbilo i nie wskoczyla do rzeki :razz: Tigra jedynie co to rekraacyjnie jezdzi z tatuskiem na działeczke lezy w cieniu i odpoczywa:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój balkon 4/1m z leżakiem , parasolem , stoliczkiem i zraszaczem do kwiatków :evil_lol: ja poprosze fotke Riviery :cool3: :cool3: Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój balkon 4/1m z leżakiem , parasolem , stoliczkiem i zraszaczem do kwiatków :evil_lol: :megagrin: BUahahah a ja myslalam ze to jakies odludne miejsce z duza iloscia wody :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Vectra napisał(a):ja poprosze fotke Riviery :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p Quote
e.v.a Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p Boze Alu jak ja ci zazdroszcze :placz: na mojej Rivierze jest wlasnie 55 stopni C :razz: Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p :flaming: :shock: :flaming: :shock: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a)::flaming: :shock: :flaming: :shock::razz:Kinguniu co ci kochanie :razz: :p Quote
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p łoooooooo ale zarombiście :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Kinguniu co ci kochanie :razz: :p Alu przecie to Saint-Tropez w Rybniku :eek2: :lol: A my tkwimy w Krakowskiej otchłani spalin :watpliwy: :tard: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a):Alu przecie to Saint-Tropez w Rybniku :eek2: :lol: A my tkwimy w Krakowskiej otchłani spalin :watpliwy: :tard:;)daleko nie masz :evil_lol:drugi leżak się zmiesci;) Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Vectra napisał(a):łoooooooo ale zarombiście :cool3: :cool3: :cool3::ptylko cholera TZ mi rąbnol zraszacz :angryy:i nie ma go na focie:mad: Quote
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ptylko cholera TZ mi rąbnol zraszacz :angryy:i nie ma go na focie:mad: tak właśnie mi czegoś brakowało natej fotce :evil_lol: :evil_lol: Szanowny Panie Rydzewski bardzo prosze oddać zraszacz :mad: :mad: :mad: bo Riviera Ali jest niekompletna :evil_lol: i prosze mnie jutro obudzić o 7 rano bo znowu zaśpie ,a bardzo chce dojechac do szkoły z panną SZ :diabloti: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Witaj Alu :) Na wystawe nie jedziemy bo byśmy się na tej warszawskiej patelni ugotowali...Współczyuję wszystkim psom.... Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :) Na wystawe nie jedziemy bo byśmy się na tej warszawskiej patelni ugotowali...Współczyuję wszystkim psom....:razz:też tak myślałam przy obiedzie o tym wyjeździe .....katorga:shake: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Vectra napisał(a):tak właśnie mi czegoś brakowało natej fotce :evil_lol: :evil_lol: Szanowny Panie Rydzewski bardzo prosze oddać zraszacz :mad: :mad: :mad: bo Riviera Ali jest niekompletna :evil_lol: i prosze mnie jutro obudzić o 7 rano bo znowu zaśpie ,a bardzo chce dojechac do szkoły z panną SZ :diabloti:dobra już nastawiam budzik:p Quote
sota36 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Riwiera:p Prawie jak Riviera! "Prawie" robi wielka roznice :) Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 sota36 napisał(a):Prawie jak Riviera! "Prawie" robi wielka roznice :):placz:wiedziałam , wiedziałam ,że się przyczepi ..........no nie jest to Julianów ale popatrz jakie luxusy ;) Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Fotel na tej Riwierze ma identyczny wzór jak u mnie na wichurce :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :) Na wystawe nie jedziemy bo byśmy się na tej warszawskiej patelni ugotowali...Współczyuję wszystkim psom.... Słuszna decyzja Pysiu :p Jestem z Warszawy więc się wahałam, ale ostatecznie też zdecydowaliśmy, że nie będziemy mordować Bajana na tej patelni!Miejsce na wystawę przy takiej pogodzie, tragiczne :angryy: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:też tak myślałam przy obiedzie o tym wyjeździe .....katorga:shake: ale czemu przy obiedzie?:cool3: To tak apropos patelni? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mmbbaj napisał(a):Słuszna decyzja Pysiu :p Jestem z Warszawy więc się wahałam, ale ostatecznie też zdecydowaliśmy, że nie będziemy mordować Bajana na tej patelni!Miejsce na wystawę przy takiej pogodzie, tragiczne :angryy: ale czemu przy obiedzie?:cool3: To tak apropos patelni? :evil_lol: Bo Ala patrząc na widelec ma najlepsze pomysły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W drugiej ręce przy tym trzyma nóż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Warszawa jest wielka wię zastanawiam się dlaczego nie wymyślą innego miejsca w końcu.... Quote
Recommended Posts