Gosiek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Gosia ........kurcze ale chyba cosik wcześniej jesteś , albo znowu ja coś pomyliłam :cool3::lol: nie pomyliłaś się... miałam wrócić za tydzień ;) Mnie upały nie przeszkadzają więc wróciłam tu gdzie cieplej :evil_lol: w HR było za zimno i za mokro :evil_lol: Quote
Agga Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 KaRa_TC napisał(a): A u mnie tej nocy ukradli, bo nie bylo widac:evil_lol: Alicja a dopiero mowiłyśmy chyba o kradzieży księżyca. Widac oni szybsi niz nasze mysli.. Quote
Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Rany boskie..... u Rydzewskich znowu 4000 stron zaległości :mdleje: :mdleje: :mdleje: Alu Ty to masz zdrowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wyrabiasz 400% normy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Lucy* napisał(a):Rany boskie..... u Rydzewskich znowu 4000 stron zaległości :mdleje: :mdleje: :mdleje: Alu Ty to masz zdrowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wyrabiasz 400% normy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Wincenty Pstrowski ;) Dziś wstawie zaległe fotki z 6 lipca :p Quote
Pysia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witaj Alu :loveu: Wstawiaj te fotki bo Ozulec to mój ulubiony AST :) Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :loveu: Wstawiaj te fotki bo Ozulec to mój ulubiony AST :):shake:ale foty wyjątkowo jakoś mi ostatnio nie wychodzą :cool3: Narazie wstawiłam 10 Tuffików ;) Quote
Pysia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:ale foty wyjątkowo jakoś mi ostatnio nie wychodzą :cool3: Narazie wstawiłam 10 Tuffików ;) Alu mnie zawsze nie wychodzą a mimo tego jestem zadowolona ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Ozziutek :loveu:moja mniłość :p mam malutką piłeczkę :p Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Dorzucęjeszcze to może mi galerii za gadulstwo nie zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :p za czym kolejka ta stoi :razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Pysia napisał(a):Ozorek to Ozulec ma zadziwiający :lol: :pmusisz go wypróbować na sobie ;) i jeszcze jedno Quote
Vectra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 cześć Aluniu :multi: :multi: super fotki Ozzulca :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pmusisz go wypróbować na sobie ;) i jeszcze jedno Czekam na to od miesięcy.... Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Pysia napisał(a):Czekam na to od miesięcy....;)popatrz a Agga wypróbowała , została nawet znokautowana w czasie sesji zdjęciowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)popatrz a Agga wypróbowała , została nawet znokautowana w czasie sesji zdjęciowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jam krucha kobieta i nokautów nie potrzebuję :evil_lol: Poproś Ozulca o amnestie dla mnie ;) Quote
e.v.a Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol: ale super wygladaja razem :D Quote
aga1215 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): piękny landszafcik :loveu: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :loveu: sliczna fota :loveu: cześć Ala.... jak tam upały? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Gosiek napisał(a): :loveu: sliczna fota :loveu: cześć Ala.... jak tam upały? :evil_lol::shake:oj Gosiu nie dobijaj mnie , ja naprawdę nie toleruję tropikalnych klimatów:angryy:to nie na moje zdrowie , najlepiej czuję się w temp.18-26 stopni a im więcej czy mniej to gorzej . W pokojach mam ok 30 stopni/ :cool3:czy nie wiecej / na termometrze w cieniu 32 a w słońcu nie mam bo po ostatniej nawałnicy ......:pzniknął ;) Nad wodę nie ma co się ruszać bo woda żur a nad nią tłumy / czego też nie lubię :angryy:i zastanawiam się co ja lubię :evil_lol:/Ozzy dziś ma strajk głodowy , zjadł tylko winereczkę .A teraz musimy podjechać do ptyka bo mój małżowinek potrzebuje okularki do czytania ;) Aha no i jak się schłodzi będe czipować Ozzulka , w ramach podatku za piesa czip kosztuje 12 zł , płaci sie tylko za usługę ;) Quote
Agga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ALu no co ty nie lubisz tropików.:razz: Ozziinek piekności:loveu: ZAMYKAMY ZAMYKAMY ZA PLOTKOWANIE :diabloti: (zartowałam ):evil_lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Hmmm wiesz, ja nie powiem zebym uwielbiała tropiki - zwłaszcza że dziś straszna wilgotność panuje :roll: ale ciepełko uwielbiam... mogłoby tylko troszkę powiewać orzeźwiającym wiaterkiem ;) W trakcie dwóch tygodni na wakacjach Axel zjadł raptem ze 3 miseczki suchotek - powinien to zjeść w 3 dni ;) jak widać psiakom nie chce się jeść w upały :lol: Axel odsypia jeszcze podróże więc też nie chce jeść - choć śniadanko zjadł z wielkim apetytem - wyposzczony od mięska z marchewką przez te wczasy ;) Quote
agbar Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 lo matko alez czytania i fotek az sie spocilam z wysilku:) u mnie tez kanikula trwa...jestem zdechnieta...tak jak lubialam upaly juz nie lubie....lakne deszczu jak kania dzdzu...hi ale smiesznie bez polskich literek :) dzdzu:) Quote
e.v.a Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 witaj Alu :D u nas hmmm ni ema upałów;) znaczy jest goraco ale pochmurno wiaterek troszke wieje jest strasznie duszno no ale nie jest tak jak bylo ostatnio :) Quote
Recommended Posts