Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:Gosia ........kurcze ale chyba cosik wcześniej jesteś , albo znowu ja coś pomyliłam :cool3:
:lol: nie pomyliłaś się... miałam wrócić za tydzień ;)

Mnie upały nie przeszkadzają więc wróciłam tu gdzie cieplej :evil_lol:
w HR było za zimno i za mokro :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

A u mnie tej nocy ukradli, bo nie bylo widac:evil_lol:

Alicja a dopiero mowiłyśmy chyba o kradzieży księżyca. Widac oni szybsi niz nasze mysli..

Posted

Rany boskie..... u Rydzewskich znowu 4000 stron zaległości :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Alu Ty to masz zdrowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wyrabiasz 400% normy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Rany boskie..... u Rydzewskich znowu 4000 stron zaległości :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Alu Ty to masz zdrowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wyrabiasz 400% normy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Wincenty Pstrowski ;)

Dziś wstawie zaległe fotki z 6 lipca :p

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :loveu:
Wstawiaj te fotki bo Ozulec to mój ulubiony AST :)
:shake:ale foty wyjątkowo jakoś mi ostatnio nie wychodzą :cool3:
Narazie wstawiłam 10 Tuffików ;)

Posted

:shake:ale foty wyjątkowo jakoś mi ostatnio nie wychodzą :cool3:
Narazie wstawiłam 10 Tuffików ;)

Alu mnie zawsze nie wychodzą a mimo tego jestem zadowolona ;) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Czekam na to od miesięcy....
;)popatrz a Agga wypróbowała , została nawet znokautowana w czasie sesji zdjęciowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

;)popatrz a Agga wypróbowała , została nawet znokautowana w czasie sesji zdjęciowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jam krucha kobieta i nokautów nie potrzebuję :evil_lol: Poproś Ozulca o amnestie dla mnie ;)

Posted

Gosiek napisał(a):

:loveu: sliczna fota :loveu:

cześć Ala.... jak tam upały? :evil_lol:
:shake:oj Gosiu nie dobijaj mnie , ja naprawdę nie toleruję tropikalnych klimatów:angryy:to nie na moje zdrowie , najlepiej czuję się w temp.18-26 stopni a im więcej czy mniej to gorzej .
W pokojach mam ok 30 stopni/ :cool3:czy nie wiecej / na termometrze w cieniu 32 a w słońcu nie mam bo po ostatniej nawałnicy ......:pzniknął ;)
Nad wodę nie ma co się ruszać bo woda żur a nad nią tłumy / czego też nie lubię :angryy:i zastanawiam się co ja lubię :evil_lol:/Ozzy dziś ma strajk głodowy , zjadł tylko winereczkę .A teraz musimy podjechać do ptyka bo mój małżowinek potrzebuje okularki do czytania ;)
Aha no i jak się schłodzi będe czipować Ozzulka , w ramach podatku za piesa czip kosztuje 12 zł , płaci sie tylko za usługę ;)

Posted

ALu no co ty nie lubisz tropików.:razz:

Ozziinek piekności:loveu:

ZAMYKAMY ZAMYKAMY ZA PLOTKOWANIE :diabloti: (zartowałam ):evil_lol: :eviltong:

Posted

Hmmm wiesz, ja nie powiem zebym uwielbiała tropiki - zwłaszcza że dziś straszna wilgotność panuje :roll: ale ciepełko uwielbiam... mogłoby tylko troszkę powiewać orzeźwiającym wiaterkiem ;)

W trakcie dwóch tygodni na wakacjach Axel zjadł raptem ze 3 miseczki suchotek - powinien to zjeść w 3 dni ;) jak widać psiakom nie chce się jeść w upały :lol:
Axel odsypia jeszcze podróże więc też nie chce jeść - choć śniadanko zjadł z wielkim apetytem - wyposzczony od mięska z marchewką przez te wczasy ;)

Posted

lo matko alez czytania i fotek az sie spocilam z wysilku:)
u mnie tez kanikula trwa...jestem zdechnieta...tak jak lubialam upaly juz nie lubie....lakne deszczu jak kania dzdzu...hi ale smiesznie bez polskich literek :) dzdzu:)

Posted

witaj Alu :D
u nas hmmm ni ema upałów;) znaczy jest goraco ale pochmurno wiaterek troszke wieje jest strasznie duszno no ale nie jest tak jak bylo ostatnio :)