Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :lol: :lol: to mnie ubawiłaś Ala :lol: zanim by mój TZ podjechał, to by tego ciasta już dawno nie było, nawet okrucha ani jednego.... Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']:lol: :lol: to mnie ubawiłaś Ala :lol: zanim by mój TZ podjechał, to by tego ciasta już dawno nie było, nawet okrucha ani jednego....:mad::mad::mad:masz nas za żarłoków ....gwarantuję ci że ciastko postoi do wtorku :p z kluskami śląskimi naszej roboty już do warszawki jeździli Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:masz nas za żarłoków ....gwarantuję ci że ciastko postoi do wtorku :p haha Alu przyznaj sie ile tego ciacha upiekłas:crazyeye: ze az do wtorku starczy :crazyeye: u mnie tata i brat jak si edorwia do ciacha to znika w oka mgnieniu:evil_lol: no nie powiem bo ja tez uwielbiam ciacha :evil_lol: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:masz nas za żarłoków ....gwarantuję ci że ciastko postoi do wtorku :p w życiu....chodzi o to, że zanim mój stary się ruszy i wyruszy do was, to będzie czwartek...czyli po ciasteczku :placz: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon']haha Alu przyznaj sie ile tego ciacha upiekłas:crazyeye: ze az do wtorku starczy :crazyeye: u mnie tata i brat jak si edorwia do ciacha to znika w oka mgnieniu:evil_lol: no nie powiem bo ja tez uwielbiam ciacha :evil_lol: :pblaszka o wymiarach 40/25 cm Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']w życiu....chodzi o to, że zanim mój stary się ruszy i wyruszy do was, to będzie czwartek...czyli po ciasteczku :placz::pto będą jeżyki na biszkoptach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pblaszka o wymiarach 40/25 cm hmmmm to ja nie wiemjak ty to robisz ze az do wtorku ma wytrwac ciacho :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']Ala przestań mnie maltretować tymi ciastami :mad:no nie to co mam ci posłać paczkę / :evil_lol:kiedyś od Patki dostałam prawdziwne toruńskie pierniczki :loveu:/a jeżyki łatwe do zrobienia /Kasia dała do galerii smaczków /tylko ja nakładam masę na biszkopty:p Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, czy Ozzy ma na brzuchu czerwone plamki ? Gezesław jest uczulony na jakieś zielska - i często po spacerze ma brzuch jak muchomor ... A ciasto - ehhhhh ... Mam zepsuty piekarnik :-( Haniu , Ozzy co chwila ma jakieś plamki bo to alergik:shake:ale na klacie ma obtarte z szelek :angryy:bo wyskoczył z auta zanim go TZ odpiął i go starło cd .fotek Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Zabawa musiała być przednia jak widać po fotkach ;) Quote
olcha Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']olcha z tym czarnym antyperspirantem jest tak :cool3: Ozzulec czeka jak ktoś napastuje buciki czarną pastą....i wtedy paszkami ukradkiem... :evil_lol: a potem to na geny zwala :evil_lol: :roflt: tak myślałam, że to wcale nie geny. Ale nie chciałam Ali wyprowadzać z błędu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy ma zdobycz?:crazyeye: czy to może piłeczka po przejściach? Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='aga1215']Ozzy ma zdobycz?:crazyeye: czy to może piłeczka po przejściach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to gąbeczka zalegająca na łączce;) Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 i takie to dziwne rzeczy zalegaja na łakach i w lasach ...my ostanio znaleźliśmy kapeć całkiem jak nowy w kaształcie słonika ztrąbą:) Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :roflt: :roflt: czego to ludzie nie zgubią :lol: słonika z trąbką :lol: ..a ta gąbeczka, to chyba nie miała zbytnio dobrego smaku, bo Ozzulec jakiś taki skwaszony :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 dealer napisał(a):i takie to dziwne rzeczy zalegaja na łakach i w lasach ...my ostanio znaleźliśmy kapeć całkiem jak nowy w kaształcie słonika ztrąbą:) wziełaś do domu :razz: :evil_lol: ? Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cola napisał(a)::roflt: :roflt: czego to ludzie nie zgubią :lol: słonika z trąbką :lol: ..a ta gąbeczka, to chyba nie miała zbytnio dobrego smaku, bo Ozzulec jakiś taki skwaszony :evil_lol: no bywają tez słoniki bez...szczególnie te pluszowe które dopada Dilski:) Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cimi napisał(a):wziełaś do domu :razz: :evil_lol: ? nie bo tylko jeden a ja mam dwie nogi:evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 dealer napisał(a):i takie to dziwne rzeczy zalegaja na łakach i w lasach ...my ostanio znaleźliśmy kapeć całkiem jak nowy w kaształcie słonika ztrąbą:)ha! ja dzis znalazlam (i przynioslam do domu) żółtą pileczke :multi: w sam raz dla Tenka ;) Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 O matko, ale cuda znajdujecie :lol: Nam to się jakieś stare buty trafiaja, albo takie budowlane rękawice :shake: :evil_lol: Takiego starego buta to Saba kiedyś z rzeki wylowila :evil_lol: Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 PIKA napisał(a):O matko, ale cuda znajdujecie :lol: Nam to się jakieś stare buty trafiaja, albo takie budowlane rękawice :shake: :evil_lol: hehe z dwa tygodnie temu znalazłam worek pełen papierów , a własciwie było pare worów, wyciagnełam jeden papierek na chybił trafił.....wyciag z konta z wszystkimi danymi osobowymi..... szlag mnie trafia jak wchodze do lasu i widze ten syf, butelki, gruz i co popadnie...:mad: Quote
agabass Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Alu super fotki i fajne spacerki oglądam galerię jak mam tylko chwilę, ale nie zawsze jestem wstanie odpisać jestem i czuwam jednak hahhahaha:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nam to tylko trafiają się butelki plastikowe i nieszkodliwe patyki :roll: Ale mam znajomą, która chodzi z weimarem na spacery niedaleko kortów tenisowych i mają sporą kolekcję piłek tenisowych w domu ;) Quote
Recommended Posts