Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: :lol: to mnie ubawiłaś Ala :lol: zanim by mój TZ podjechał, to by tego ciasta już dawno nie było, nawet okrucha ani jednego....

Posted

[quote name='Cola']:lol: :lol: to mnie ubawiłaś Ala :lol: zanim by mój TZ podjechał, to by tego ciasta już dawno nie było, nawet okrucha ani jednego....:mad::mad::mad:masz nas za żarłoków ....gwarantuję ci że ciastko postoi do wtorku :p
z kluskami śląskimi naszej roboty już do warszawki jeździli

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:masz nas za żarłoków ....gwarantuję ci że ciastko postoi do wtorku :p
haha Alu przyznaj sie ile tego ciacha upiekłas:crazyeye: ze az do wtorku starczy :crazyeye: u mnie tata i brat jak si edorwia do ciacha to znika w oka mgnieniu:evil_lol: no nie powiem bo ja tez uwielbiam ciacha :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:masz nas za żarłoków ....gwarantuję ci że ciastko postoi do wtorku :p
w życiu....chodzi o to, że zanim mój stary się ruszy i wyruszy do was, to będzie czwartek...czyli po ciasteczku :placz:

Posted

[quote name='evaxon']haha Alu przyznaj sie ile tego ciacha upiekłas:crazyeye: ze az do wtorku starczy :crazyeye: u mnie tata i brat jak si edorwia do ciacha to znika w oka mgnieniu:evil_lol: no nie powiem bo ja tez uwielbiam ciacha :evil_lol: :pblaszka o wymiarach 40/25 cm

Posted

[quote name='Cola']w życiu....chodzi o to, że zanim mój stary się ruszy i wyruszy do was, to będzie czwartek...czyli po ciasteczku :placz::pto będą jeżyki na biszkoptach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Ala przestań mnie maltretować tymi ciastami :mad:no nie to co mam ci posłać paczkę / :evil_lol:kiedyś od Patki dostałam prawdziwne toruńskie pierniczki :loveu:/a jeżyki łatwe do zrobienia /Kasia dała do galerii smaczków /tylko ja nakładam masę na biszkopty:p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, czy Ozzy ma na brzuchu czerwone plamki ? Gezesław jest uczulony na jakieś zielska - i często po spacerze ma brzuch jak muchomor ...
A ciasto - ehhhhh ... Mam zepsuty piekarnik :-( Haniu , Ozzy co chwila ma jakieś plamki bo to alergik:shake:ale na klacie ma obtarte z szelek :angryy:bo wyskoczył z auta zanim go TZ odpiął i go starło

cd .fotek

Posted

[quote name='Cola']olcha z tym czarnym antyperspirantem jest tak :cool3: Ozzulec czeka jak ktoś napastuje buciki czarną pastą....i wtedy paszkami ukradkiem... :evil_lol: a potem to na geny zwala :evil_lol:

:roflt: tak myślałam, że to wcale nie geny. Ale nie chciałam Ali wyprowadzać z błędu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Ozzy ma zdobycz?:crazyeye: czy to może piłeczka po przejściach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to gąbeczka zalegająca na łączce;)

Posted

i takie to dziwne rzeczy zalegaja na łakach i w lasach ...my ostanio znaleźliśmy kapeć całkiem jak nowy w kaształcie słonika ztrąbą:)

Posted

:roflt: :roflt: czego to ludzie nie zgubią :lol: słonika z trąbką :lol:

..a ta gąbeczka, to chyba nie miała zbytnio dobrego smaku, bo Ozzulec jakiś taki skwaszony :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
i takie to dziwne rzeczy zalegaja na łakach i w lasach ...my ostanio znaleźliśmy kapeć całkiem jak nowy w kaształcie słonika ztrąbą:)

wziełaś do domu :razz: :evil_lol: ?

Posted

Cola napisał(a):
:roflt: :roflt: czego to ludzie nie zgubią :lol: słonika z trąbką :lol:

..a ta gąbeczka, to chyba nie miała zbytnio dobrego smaku, bo Ozzulec jakiś taki skwaszony :evil_lol:

no bywają tez słoniki bez...szczególnie te pluszowe które dopada Dilski:)

Posted

dealer napisał(a):
ha! ja dzis znalazlam (i przynioslam do domu) żółtą pileczke :multi: w sam raz dla Tenka ;)

Posted

O matko, ale cuda znajdujecie :lol:

Nam to się jakieś stare buty trafiaja, albo takie budowlane rękawice :shake: :evil_lol:

Takiego starego buta to Saba kiedyś z rzeki wylowila :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
O matko, ale cuda znajdujecie :lol:

Nam to się jakieś stare buty trafiaja, albo takie budowlane rękawice :shake: :evil_lol:

hehe z dwa tygodnie temu znalazłam worek pełen papierów , a własciwie było pare worów, wyciagnełam jeden papierek na chybił trafił.....wyciag z konta z wszystkimi danymi osobowymi.....
szlag mnie trafia jak wchodze do lasu i widze ten syf, butelki, gruz i co popadnie...:mad: