Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)przyjeżdżaj , jeszcze nie rozkrojone więc się załapiesz:p

domowe ,pyszne ,świeżutkie ciasto jeszcze nierozkrojone :crazyeye: :crazyeye:
u mnie to już znika połowa blachy zamim ostygnie :p :p :p (TZ=łakomczuch)

Posted

[quote name='malawaszka']boże nawet sobie nie wyobrażasz jakiego ślinotoku dostałam :placz:chusteczki higieniczne też mam :razz:a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']chusteczki higieniczne też mam :razz:a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;)

:placz: :placz: :placz: o rany ale sadystka :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Brawo Kuba.:klacz: :klacz: :klacz: Na tym zdjęciu jest absolutnie wszystko - Ozzy, jego klata, piłka i jajca :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:placz: :placz: :placz: o rany ale sadystka :shake::eviltong:nieprawda ...no co mam posłać adres ...do Rybnika niedaleko
a jak mi się uda dojechać do Morska to przywiozę rogaliki / ale to dopiero za 3 miesiące:razz:

Posted

[quote name='beria']Brawo Kuba.:klacz: :klacz: :klacz: Na tym zdjęciu jest absolutnie wszystko - Ozzy, jego klata, piłka i jajca :lol::cool3:zapomniałaś o migdałkach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']chusteczki higieniczne też mam :razz:a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;)
ale będziemy mieć sny :talker:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, ja nigdy nie jadłam ciasta z rabarbarem . Wrzucisz przepis do Galerii Smaków ???przepis jest prosty to taki z serii ,, ciasto dyżurne ''/ nazwa pochodzi od mojej mamy :evil_lol:/Ale rankiem napiszę ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;-)
nie dawaj fotki :shake: bo ja nie wytrzymam :shake:

I ciesze się, że nie masz fotki tortu :diabloti:

Brawo dla Kuby :klacz:

Rewelka :klacz:

Posted

:pBrawa przekazane , a ja rzucałam piłkę :p

PIKA a co nie lubisz tortu:razz:

A mi się wczoraj śniły takie zajedwabiste buty i budzik mi zadzwonił jak kobitka miała je dla mnie odłożyć pod ladę /:evil_lol:przypomniały mi się stare czasy /:placz:

Posted

Alu, nie śpij, ja zaraz się wybieram do Ciebie na ciasto :cool3: Boję się, że inni dogomaniacy mnie uprzedzą i rano tylko talerz poliżę :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PIKA a co nie lubisz tortu:razz:

lubiam i dlatego nie chce go ogladac ... tylko ogladac :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']DOBRANOC Wszystkim:p

no klejnoty rodzinne na swoim miejscu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
To zdjecie jest super.

[quote name='Alicjarydzewska']DOBRANOC Wszystkim:p

Hihihi, czyzby Ozzy podgryzal sie w kolanko? :D
Dobranoc :sleep2: