malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 boże nawet sobie nie wyobrażasz jakiego ślinotoku dostałam :placz: Quote
Vectra Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)przyjeżdżaj , jeszcze nie rozkrojone więc się załapiesz:p domowe ,pyszne ,świeżutkie ciasto jeszcze nierozkrojone :crazyeye: :crazyeye: u mnie to już znika połowa blachy zamim ostygnie :p :p :p (TZ=łakomczuch) Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Vectra napisał(a):u mnie to już znika połowa blachy zamim ostygnie :p :p :p (TZ=łakomczuch) u mnie też (JA=łakomczuch) :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']boże nawet sobie nie wyobrażasz jakiego ślinotoku dostałam :placz:chusteczki higieniczne też mam :razz:a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;) Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']chusteczki higieniczne też mam :razz:a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;) :placz: :placz: :placz: o rany ale sadystka :shake: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu: ślicznioch Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Brawo Kuba.:klacz: :klacz: :klacz: Na tym zdjęciu jest absolutnie wszystko - Ozzy, jego klata, piłka i jajca :lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']:placz: :placz: :placz: o rany ale sadystka :shake::eviltong:nieprawda ...no co mam posłać adres ...do Rybnika niedaleko a jak mi się uda dojechać do Morska to przywiozę rogaliki / ale to dopiero za 3 miesiące:razz: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='beria']Brawo Kuba.:klacz: :klacz: :klacz: Na tym zdjęciu jest absolutnie wszystko - Ozzy, jego klata, piłka i jajca :lol::cool3:zapomniałaś o migdałkach Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']chusteczki higieniczne też mam :razz:a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;) ale będziemy mieć sny :talker: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ala, ja nigdy nie jadłam ciasta z rabarbarem . Wrzucisz przepis do Galerii Smaków ??? Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:zapomniałaś o migdałkach No tak :splat: Jak mogłam zapomnieć :razz: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, ja nigdy nie jadłam ciasta z rabarbarem . Wrzucisz przepis do Galerii Smaków ???przepis jest prosty to taki z serii ,, ciasto dyżurne ''/ nazwa pochodzi od mojej mamy :evil_lol:/Ale rankiem napiszę ;) Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ciastko jest z pianą z białek , na kruchym spodzie ...rano dam fotkę ;-) nie dawaj fotki :shake: bo ja nie wytrzymam :shake: I ciesze się, że nie masz fotki tortu :diabloti: Brawo dla Kuby :klacz: Rewelka :klacz: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 :pBrawa przekazane , a ja rzucałam piłkę :p PIKA a co nie lubisz tortu:razz: A mi się wczoraj śniły takie zajedwabiste buty i budzik mi zadzwonił jak kobitka miała je dla mnie odłożyć pod ladę /:evil_lol:przypomniały mi się stare czasy /:placz: Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Alu, nie śpij, ja zaraz się wybieram do Ciebie na ciasto :cool3: Boję się, że inni dogomaniacy mnie uprzedzą i rano tylko talerz poliżę :razz: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA a co nie lubisz tortu:razz: lubiam i dlatego nie chce go ogladac ... tylko ogladac :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']DOBRANOC Wszystkim:p no klejnoty rodzinne na swoim miejscu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 hahaha Ozzy :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] To zdjecie jest super. [quote name='Alicjarydzewska']DOBRANOC Wszystkim:p Hihihi, czyzby Ozzy podgryzal sie w kolanko? :D Dobranoc :sleep2: Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ile różu na brzuszku Ozzulca :loveu: Źrebak :evil_lol: Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 super piłkarz ! :cool2:z pełnym poświęceniem przyjął piłkę na klatę ...:evil_lol: Quote
Recommended Posts