Vectra Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gołąbki gotowe :pte ostatnie to wyglądają jakby z brukselki zrobione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi kapusty by zabrakło i musiałam farsz zawijać tymi małymi :razz: mniam , mniam :eating: :eating: :eating: :eating: te malutkie są najlepsze :lol: Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gołąbki gotowe :pte ostatnie to wyglądają jakby z brukselki zrobione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi kapusty by zabrakło i musiałam farsz zawijać tymi małymi :razz: Z nowej kapustki :sabber: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='AlKil']może to są gołąbki dla krasnoludków?:cool3::evil_lol::evil_lol:jak przyjdą w nocy i zjedzą to się dowiemy ;) :eviltong:z młodziutkiej , mniamniuśnej kapustki :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hmmm, rodzi mi się koncepcja na jutrzejszy obiad...;) Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :eviltong:z młodziutkiej , mniamniuśnej kapustki :multi::multi::multi: Mniam, mniam chyba sobie takie zrobię :cool3: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='beria']Mniam, mniam chyba sobie takie zrobię :cool3::pno pychotka ..... mam jeszcze przepis na takie cyganione gołąbki , ale muszę go jutro poszukać / mięski mielone z szatkowaną kapustką / tysz pychotka ;) Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 AlKil napisał(a):czy to takie pieczone w blaszce???:shake:nie ,na patelni a potem polewa się sosikiem z pomidorków :p Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno pychotka ..... mam jeszcze przepis na takie cyganione gołąbki , ale muszę go jutro poszukać / mięski mielone z szatkowaną kapustką / tysz pychotka ;) Też mam gdzieś podobny przepis, ale jeszcze nie robiłam :roll: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 beria napisał(a):Też mam gdzieś podobny przepis, ale jeszcze nie robiłam :roll::pspróbuj , dobre ;) Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 o rany, jak ja bym chciała mieć w kuchni taką Rydzewską co by mi obiadki gotowała codziennie :-( Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Może w sobotę poszaleję kulinarnie :roll: W tygodniu wracam późno do domu :mad: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Maga100']o rany, jak ja bym chciała mieć w kuchni taką Rydzewską co by mi obiadki gotowała codziennie :-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rydzewska co drugi dzień robi obiadki na 2 dni :p Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Bry wieczór Aluś :razz: podrzuc no takiego jednego gołąbeczka na jutro :cool3: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Bry wieczór Aluś :razz: podrzuc no takiego jednego gołąbeczka na jutro :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie doleci ;) Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='AlKil']sprytna kobietka z tej Rydzewskiej. :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no a jak myślisz skąd bym miała potem mieć czas po pracy siedzieć na dogo :razz:a jeszcze z piesem spacer , pobawić się więc na gotowanie mało czasu by zostało :razz: Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rydzewska co drugi dzień robi obiadki na 2 dni :p do mnie moglabyś przyjeżdzać raz w tygodniu i zrobić na 7 dni :eating: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Maga100']do mnie moglabyś przyjeżdzać raz w tygodniu i zrobić na 7 dni :eating::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może lepiej podjadę z wałówką ;) Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może lepiej podjadę z wałówką ;) jak wolisz, moja droga. Tylko żeby podgrzanie nie było zbyt skomplikowane, bo nie uradzę :lol: Quote
AlKil Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 no tak... A ja jak czasami ugotuję więcej, to ta cholera TZ wstanie w nocy i zeżre... i na drugi dzień muszę dorabiać bo dla wszystkich nie wystarcza...:eating: Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Mnie to najbardziej wkurza :angryy: jak TZ wyżera mi coś w trakcie gotowania :angryy: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Maga100']jak wolisz, moja droga. Tylko żeby podgrzanie nie było zbyt skomplikowane, bo nie uradzę :lol: :razz:hmmm no nie wiem nie wiem :p Ozzulec wypoczynkowy Quote
Recommended Posts