Patka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ta fotka powinna mieć podpis uzalezoniony od pilki :evil_lol: Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 dzień doberek Ozzulcowa rodzinko:) Sliczne zdjęcia:) miłego dnia Quote
asiunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Hej!! Fiu fiu fiu Ozzulec ma nowa pileczke:razz: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Witam wszystkich w ten niezbyt uroczy dzień :p No to na śniadanko ciasteczko i herbatka energetyczna z Liptona ;) i margaretka /trochę nieudana/ Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Fiu fiu fiu Ozzulec ma nowa pileczke:razz::pPiłeczka stara , coś trzeba było wziąć na spacer a to taki egzemplarz nie zajmujący wiele miejsca ;) Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Mnie by to ciasto się przydało :eating: Zimno i okropnie, na spacer z Leonem nie chce mi się iść :shake: Marzę o ciepłej herbacie i słodkim cieście :cool1: Quote
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa o matko ale cudowne ciastunio :loveu: :loveu: :loveu: to ja idę zrobić kawę :cool1: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ala czemu mnie tym cistem denerwujesz ? :mad: ja tez se idę zrobic kawę....... drugą dzisiaj :roll: Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']DOBRANOC Wszystkim:p hihihi :D w tę stronę Ozzy rzadko sie chyba wygina? :hmmmh: [quote name='PIKA']Ala czemu mnie tym cistem denerwujesz ? :mad: ja tez se idę zrobic kawę....... drugą dzisiaj :roll:ale sie dzisiaj zerwalas wczesnie ;) ja dopiero sniadanko skonczylam :lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='PIKA']Ala czemu mnie tym cistem denerwujesz ? :mad: ja tez se idę zrobic kawę....... drugą dzisiaj :roll::shake:nie ściałam ....:cool3: A kawę to chyba też 2 sobie zrobię bo coś mnie senność ogarnia :razz:a mieliśmy dziś jechać pojeździć na squadach :placz:a tu pogoda do doopy:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"'] Aaaa też chcę takie śniadanko! Jesteś twórczynią tej pyszności? ;) Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Aaaa też chcę takie śniadanko! Jesteś twórczynią tej pyszności? ;)własnoręcznie zrobione i własnogębnie :evil_lol:zjedzone ;) Quote
olcha Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gdzie można dostać taki czarny antyperspirant :hmmmm: :lol: ? Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='olcha'] Gdzie można dostać taki czarny antyperspirant :hmmmm: :lol: ?:mad:to nie czarny antyprespirant tylko ozzulcowe cienie pod paszyma no i on sam jest w takie jakies łatki ciemne , bo jakieś dziadostwo ze strony mamci było czerniawe :razz: Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam wszystkich w ten niezbyt uroczy dzień :p No to na śniadanko ciasteczko i herbatka energetyczna z Liptona ;) i margaretka /trochę nieudana/ Alu - dlaczego na śniadanie jesz margaretki ?:crazyeye: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='aga1215']Alu - dlaczego na śniadanie jesz margaretki ?:crazyeye::mad:nie jem :angryy:dekoruję stolik ;) Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie jem :angryy:dekoruję stolik ;) acha- a dlaczego dekorujesz stolik nieudaną margaretką - to chyba nie poprawia trawienia?:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='aga1215']acha- a dlaczego dekorujesz stolik nieudaną margaretką - to chyba nie poprawia trawienia?:evil_lol::mad::mad::mad:Aga , :cool1:margaretka była udana , tylko fota nie :placz: Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Aga , :cool1:margaretka była udana , tylko fota nie :placz: eeeeeeeeeee, nie możliwe :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ozzy dudka zastąpi w bramce :eviltong: czesc ala :buzi: Quote
Basia&Safi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 nooooo :):):)) ozzulek bedzie bronic a Safinka niezle sie kiwa hehehe Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 dzieńdoberek :cool3: Alu ale pycha masz sniadanko :razz: ja tez chcem takie :placz: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ala tylko smaka mi narobiłaś tym ciastem :placz: strasznie głodna się zrobiłam...TZ miał mi dzisiaj kupić płatki na śniadanie, ale zapomniał...kupił multum innych rzeczy, ale o tym zapomniał :angryy: olcha z tym czarnym antyperspirantem jest tak :cool3: Ozzulec czeka jak ktoś napastuje buciki czarną pastą....i wtedy paszkami ukradkiem... :evil_lol: a potem to na geny zwala :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ala, czy Ozzy ma na brzuchu czerwone plamki ? Gezesław jest uczulony na jakieś zielska - i często po spacerze ma brzuch jak muchomor ... A ciasto - ehhhhh ... Mam zepsuty piekarnik :-( Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']Ala tylko smaka mi narobiłaś tym ciastem :placz: strasznie głodna się zrobiłam...TZ miał mi dzisiaj kupić płatki na śniadanie, ale zapomniał...kupił multum innych rzeczy, ale o tym zapomniał :angryy: olcha z tym czarnym antyperspirantem jest tak :cool3: Ozzulec czeka jak ktoś napastuje buciki czarną pastą....i wtedy paszkami ukradkiem... :evil_lol: a potem to na geny zwala :evil_lol:ciasteczko jeszcze mam więc nich TZ podjedzie to zapakuję ;) Fotki aut.Kuby ...Ozzy i Buki Quote
Recommended Posts