Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich w ten niezbyt uroczy dzień :p
No to na śniadanko ciasteczko i herbatka energetyczna z Liptona ;)

i margaretka /trochę nieudana/

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Fiu fiu fiu Ozzulec ma nowa pileczke:razz::pPiłeczka stara , coś trzeba było wziąć na spacer a to taki egzemplarz nie zajmujący wiele miejsca ;)

Posted

Mnie by to ciasto się przydało :eating:
Zimno i okropnie, na spacer z Leonem nie chce mi się iść :shake:
Marzę o ciepłej herbacie i słodkim cieście :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']DOBRANOC Wszystkim:p

hihihi :D
w tę stronę Ozzy rzadko sie chyba wygina? :hmmmh:

[quote name='PIKA']Ala czemu mnie tym cistem denerwujesz ? :mad:

ja tez se idę zrobic kawę....... drugą dzisiaj :roll:ale sie dzisiaj zerwalas wczesnie ;)
ja dopiero sniadanko skonczylam :lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ala czemu mnie tym cistem denerwujesz ? :mad:

ja tez se idę zrobic kawę....... drugą dzisiaj :roll::shake:nie ściałam ....:cool3:
A kawę to chyba też 2 sobie zrobię bo coś mnie senność ogarnia :razz:a mieliśmy dziś jechać pojeździć na squadach :placz:a tu pogoda do doopy:mad:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Aaaa też chcę takie śniadanko! Jesteś twórczynią tej pyszności? ;)własnoręcznie zrobione i własnogębnie :evil_lol:zjedzone ;)

Posted

[quote name='olcha']

Gdzie można dostać taki czarny antyperspirant :hmmmm: :lol: ?:mad:to nie czarny antyprespirant tylko ozzulcowe cienie pod paszyma no i on sam jest w takie jakies łatki ciemne , bo jakieś dziadostwo ze strony mamci było czerniawe :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam wszystkich w ten niezbyt uroczy dzień :p
No to na śniadanko ciasteczko i herbatka energetyczna z Liptona ;)

i margaretka /trochę nieudana/

Alu - dlaczego na śniadanie jesz margaretki ?:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie jem :angryy:dekoruję stolik ;)
acha- a dlaczego dekorujesz stolik nieudaną margaretką - to chyba nie poprawia trawienia?:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']acha- a dlaczego dekorujesz stolik nieudaną margaretką - to chyba nie poprawia trawienia?:evil_lol::mad::mad::mad:Aga , :cool1:margaretka była udana , tylko fota nie :placz:

Posted

Ala tylko smaka mi narobiłaś tym ciastem :placz: strasznie głodna się zrobiłam...TZ miał mi dzisiaj kupić płatki na śniadanie, ale zapomniał...kupił multum innych rzeczy, ale o tym zapomniał :angryy:

olcha z tym czarnym antyperspirantem jest tak :cool3: Ozzulec czeka jak ktoś napastuje buciki czarną pastą....i wtedy paszkami ukradkiem... :evil_lol: a potem to na geny zwala :evil_lol:

Posted

Ala, czy Ozzy ma na brzuchu czerwone plamki ? Gezesław jest uczulony na jakieś zielska - i często po spacerze ma brzuch jak muchomor ...
A ciasto - ehhhhh ... Mam zepsuty piekarnik :-(

Posted

[quote name='Cola']Ala tylko smaka mi narobiłaś tym ciastem :placz: strasznie głodna się zrobiłam...TZ miał mi dzisiaj kupić płatki na śniadanie, ale zapomniał...kupił multum innych rzeczy, ale o tym zapomniał :angryy:

olcha z tym czarnym antyperspirantem jest tak :cool3: Ozzulec czeka jak ktoś napastuje buciki czarną pastą....i wtedy paszkami ukradkiem... :evil_lol: a potem to na geny zwala :evil_lol:ciasteczko jeszcze mam więc nich TZ podjedzie to zapakuję ;)

Fotki aut.Kuby ...Ozzy i Buki