Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Mniej motoryzacyjnie a bardziej statycznie :p

Zamyślony Ozzy ;) Ładnie Ci Alu te zdjęcia wyszły, takie pastelowe :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']To łożko jest tylko Ozzulka, czy Was tam czasami wpuszcza???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpuszcza;)
A wygląda to tak : TZ się kładzie a Ozzy zaraz ląduje na moim miejscu .Ja siedzę przy kompie:oops:więc mi to nie przeszkadza:p.Jak ja idę spać Ozzy wychodzi z wyrka czeka aż ja się położę i wtedy mówię mu już możesz i on wskakuje:pi jest mi cieplutko;)

Posted

[quote name='beria']Zamyślony Ozzy ;) Ładnie Ci Alu te zdjęcia wyszły, takie pastelowe :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pościel w całości

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpuszcza;)
A wygląda to tak : TZ się kładzie a Ozzy zaraz ląduje na moim miejscu .Ja siedzę przy kompie:oops:więc mi to nie przeszkadza:p.Jak ja idę spać Ozzy wychodzi z wyrka czeka aż ja się położę i wtedy mówię mu już możesz i on wskakuje:pi jest mi cieplutko;)

Hm... od Ozzulka czy TZ-a???

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpuszcza;)

U mnie jest dokładnie tak samo :crazyeye:
Gerda kładzie się potem przy moich nogach, a jak mnie jeszcze nie ma w łóżku to śpi na poduszce :cool3:

Posted

[quote name='AlKil']hihi, Albercik z nami nie śpi, bo musiałby nam dać eksmisję na podłogę...Killuś sie mieści.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyobraziłam sobie was i Kilusia jak leżycie jak sardyneczki a Albercik rozwalony się panoszy na wyrku :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']No to usłyszcie - skutery też są niebezpieczne. Brat mojego TZa ostatnio rozbił jego cacko (Honda Pantheon, 250 pojemności),

ale skuter o pojemności 250 to jest naprawdę kawał maszyny, to już nie pyrkawka., trzeba mieć już na to nawet prawo jazdy A.
Mój motor ma tyle :evil_lol:

ale powracając do aktualnego tematu dyskusji :lol: : Leon śpi na podłodze (wariat!), do łóżka wskakuje rano, gdy TZ idzie się myć

Posted

[quote name='Maga100']ale skuter o pojemności 250 to jest naprawdę kawał maszyny, to już nie pyrkawka., trzeba mieć już na to nawet prawo jazdy A.
Mój motor ma tyle :evil_lol:

ale powracając do aktualnego tematu dyskusji :lol: : Leon śpi na podłodze (wariat!), do łóżka wskakuje rano, gdy TZ idzie się myć:evil_lol::evil_lol:Ozzy jak rano za długo nie wstaję to mruczy , no i jak ja się tylko ruszę to on hopa na moje miejsce no i oczywiście głowa na poduszce .

Maga , TZ mówił o małym skuterku dla Kuby / takim pyrczku:p/

Posted

Patka napisał(a):
o Lilith to też super grzejnik ale w upały idzie na miejsce :lol:

Jak nasza sucz idzie na miejsce, to znaczy, że trzeba ją pilnie zabrać do fryzjera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem jest łysa i znowu śpi w łóżku ;)

Posted

[quote name='olekg18']czemu niechcesz sie zgodzic na skuterek dla Kuby????Jak mozesz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę ......a rowery to od czego :mad: