AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 To łożko jest tylko Ozzulka, czy Was tam czasami wpuszcza???:evil_lol: Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mniej motoryzacyjnie a bardziej statycznie :p Zamyślony Ozzy ;) Ładnie Ci Alu te zdjęcia wyszły, takie pastelowe :loveu: Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']To łożko jest tylko Ozzulka, czy Was tam czasami wpuszcza???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpuszcza;) A wygląda to tak : TZ się kładzie a Ozzy zaraz ląduje na moim miejscu .Ja siedzę przy kompie:oops:więc mi to nie przeszkadza:p.Jak ja idę spać Ozzy wychodzi z wyrka czeka aż ja się położę i wtedy mówię mu już możesz i on wskakuje:pi jest mi cieplutko;) Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='beria']Zamyślony Ozzy ;) Ładnie Ci Alu te zdjęcia wyszły, takie pastelowe :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pościel w całości Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpuszcza;) A wygląda to tak : TZ się kładzie a Ozzy zaraz ląduje na moim miejscu .Ja siedzę przy kompie:oops:więc mi to nie przeszkadza:p.Jak ja idę spać Ozzy wychodzi z wyrka czeka aż ja się położę i wtedy mówię mu już możesz i on wskakuje:pi jest mi cieplutko;) Hm... od Ozzulka czy TZ-a??? Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']Hm... od Ozzulka czy TZ-a???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od Ozzulka :evil_lol:działa jak termofor Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpuszcza;) A wygląda to tak : TZ się kładzie a Ozzy zaraz ląduje na moim miejscu .Ja siedzę przy kompie:oops:więc mi to nie przeszkadza:p.Jak ja idę spać Ozzy wychodzi z wyrka czeka aż ja się położę i wtedy mówię mu już możesz i on wskakuje:pi jest mi cieplutko;) U mnie jest dokładnie tak samo :crazyeye: Gerda kładzie się potem przy moich nogach, a jak mnie jeszcze nie ma w łóżku to śpi na poduszce :cool3: Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 no Safi dzis w nicy dala nam popalic jak nigy wylozyla sie na calej podusi :D:D:D i niechciala zejsc hehe paskuda :):):) Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 hihi, Albercik z nami nie śpi, bo musiałby nam dać eksmisję na podłogę...Killuś sie mieści. Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']hihi, Albercik z nami nie śpi, bo musiałby nam dać eksmisję na podłogę...Killuś sie mieści.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyobraziłam sobie was i Kilusia jak leżycie jak sardyneczki a Albercik rozwalony się panoszy na wyrku :evil_lol: Quote
Patka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 o Lilith to też super grzejnik ale w upały idzie na miejsce :lol: Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Patka']o Lilith to też super grzejnik ale w upały idzie na miejsce :lol:jak ciepło to Ozzy idzie pod okno na fotel TZta ;) Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 a ja znając rozmiary Alberta nie moge sobie wyobrazić jak Pysia śpi razem z niuniami. Chyba ma królewskie łoże...:roll: Quote
Maga100 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Tośka_m']No to usłyszcie - skutery też są niebezpieczne. Brat mojego TZa ostatnio rozbił jego cacko (Honda Pantheon, 250 pojemności), ale skuter o pojemności 250 to jest naprawdę kawał maszyny, to już nie pyrkawka., trzeba mieć już na to nawet prawo jazdy A. Mój motor ma tyle :evil_lol: ale powracając do aktualnego tematu dyskusji :lol: : Leon śpi na podłodze (wariat!), do łóżka wskakuje rano, gdy TZ idzie się myć Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Maga100']ale skuter o pojemności 250 to jest naprawdę kawał maszyny, to już nie pyrkawka., trzeba mieć już na to nawet prawo jazdy A. Mój motor ma tyle :evil_lol: ale powracając do aktualnego tematu dyskusji :lol: : Leon śpi na podłodze (wariat!), do łóżka wskakuje rano, gdy TZ idzie się myć:evil_lol::evil_lol:Ozzy jak rano za długo nie wstaję to mruczy , no i jak ja się tylko ruszę to on hopa na moje miejsce no i oczywiście głowa na poduszce . Maga , TZ mówił o małym skuterku dla Kuby / takim pyrczku:p/ Quote
Maga100 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , TZ mówił o małym skuterku dla Kuby / takim pyrczku:p/ polecam max do 50cm3. Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Maga100']polecam max do 50cm3. ;)będe mieć na uwadze , ale narazie im to wybiłam z głowy :p Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 jakie fajnie rozwalony na wyrku Byczek Ozzulando :lol: Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Patka napisał(a):o Lilith to też super grzejnik ale w upały idzie na miejsce :lol: Jak nasza sucz idzie na miejsce, to znaczy, że trzeba ją pilnie zabrać do fryzjera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem jest łysa i znowu śpi w łóżku ;) Quote
olekg89 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 czemu niechcesz sie zgodzic na skuterek dla Kuby????Jak mozesz! Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='olekg18']czemu niechcesz sie zgodzic na skuterek dla Kuby????Jak mozesz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę ......a rowery to od czego :mad: Quote
Agga Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ozzulku faflunku jak ty uroczo wyglądasz. Bo jest mama i ma prawi sie nie zgodzić OLku:p Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Agga']Ozzulku faflunku jak ty uroczo wyglądasz. Bo jest mama i ma prawi sie nie zgodzić OLku:p:pAgguś święta racja ;) Quote
Recommended Posts