Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mówie ładnie DOBRY WIECZÓR :lol: :lol:
skuterom i innym takim wynalazką stanowczo - NIE

moja czarnulka czy zima czy lato zawsze śpi w wyrku szczelnie otulona koderką :cool3: :cool3: :cool3: - ona jest zmarżluch :eviltong: :eviltong: tak jak ja :p :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
beria napisał(a):
Pika, siadaj na Sabę to pojeździsz na ścigaczu :cool3: A jeszcze jak jej ktoś zabaweczkę rzuci, to będzie jazda ekstremalna :razz:
albo kota puści :evil_lol:

takie przejażdzki to ja mam prawie codziennie :evil_lol:

AlKil napisał(a):
a ja znając rozmiary Alberta nie moge sobie wyobrazić jak Pysia śpi razem z niuniami. Chyba ma królewskie łoże...:roll:

eetam, my z nasza malutka niunia :evil_lol: miescimy sie na normalnej wersalce :cool1:

Posted

Witaj Alu :multi: Mam nadzieje ze mi wybaczysz długą nieobecnośc :oops: Miałam pilne sprawy ;) Ale obiecuje poprawe :)

Ozulec robi takie figury ze wprost nie sposob nie usmiechac sie :lol:
[quote name='AlKil']Napisał(a) AlKil
a ja znając rozmiary Alberta nie moge sobie wyobrazić jak Pysia śpi razem z niuniami. Chyba ma królewskie łoże...:roll:

Wierz mi że nie ma najmniejszego problemu ze zmieszczeniam sie :evil_lol: Zmorka własnie w tej chwili wietrzy brzusio na łożku :)

Posted

Fotelowy Ozzy mnie rozwalił :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale z tego co widze to już taka bullowata natura spania w dziwnych pozycjach :lol: :lol:

Normalnie tylko całować ten ogromny pysio.Fantastyczny taki różowy :loveu: :loveu: i miejsca starczy dla wszystkich do całowania :evil_lol: :evil_lol:

Posted

czesc Alu i Ozzulku :)

agabass napisał(a):
Ozzy zasypia jak moja babcia (świetej pamieci) w fotwelu tylko nie ma otwartej paszy :lol: *babciu bez urazy;)
:crazyeye:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

hahahhaa jaki brudasek :evil_lol: Sporo chyba pantofelków było pastowanych w domu ostatnio? ;) :evil_lol:

Poza jak na ASTa przystało :cool3: Wielkanoc przez cały rok :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']hahahhaa jaki brudasek :evil_lol: Sporo chyba pantofelków było pastowanych w domu ostatnio? ;) :evil_lol:

Poza jak na ASTa przystało :cool3: Wielkanoc przez cały rok :evil_lol::mad::mad::mad:wcale nie brudasek :eviltong:

Posted

:evil_lol:
no tak ja tu zagladam zeby sobie jakies piekne foty poogladac a tu co

a tu jajkownik wielki mnie wita calym jestestwem na wierzchu :evil_lol: :evil_lol:

cala Ala i Jej galeryja ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
ale przynajmniej to i owo łapką przykryte :cool3:

hahaha chociaz tyle ;)

Ala gołąbki katrupi ;):evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahaha chociaz tyle ;)

Ala gołąbki katrupi ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gołąbki gotowe :pte ostatnie to wyglądają jakby z brukselki zrobione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi kapusty by zabrakło i musiałam farsz zawijać tymi małymi :razz: