Vectra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A ja mówie ładnie DOBRY WIECZÓR :lol: :lol: skuterom i innym takim wynalazką stanowczo - NIE moja czarnulka czy zima czy lato zawsze śpi w wyrku szczelnie otulona koderką :cool3: :cool3: :cool3: - ona jest zmarżluch :eviltong: :eviltong: tak jak ja :p :oops: Quote
Patka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Lili by chciała ale aż zieje i trzeba ja w lato wywalać ostatecznie sama wychodzi jak juz uszy czerwone i język do pasa :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 malawaszka napisał(a):beria napisał(a):Pika, siadaj na Sabę to pojeździsz na ścigaczu :cool3: A jeszcze jak jej ktoś zabaweczkę rzuci, to będzie jazda ekstremalna :razz:albo kota puści :evil_lol: takie przejażdzki to ja mam prawie codziennie :evil_lol: AlKil napisał(a):a ja znając rozmiary Alberta nie moge sobie wyobrazić jak Pysia śpi razem z niuniami. Chyba ma królewskie łoże...:roll: eetam, my z nasza malutka niunia :evil_lol: miescimy sie na normalnej wersalce :cool1: Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Po tradycyjnym zdjęciu Ozziego, mogę z czystym sumieniem iść spać ;) Dobranoc Alu :razz: Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ozzy zasypia jak moja babcia (świetej pamieci) w fotwelu tylko nie ma otwartej paszy :lol: *babciu bez urazy;) Quote
Pysia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Witaj Alu :multi: Mam nadzieje ze mi wybaczysz długą nieobecnośc :oops: Miałam pilne sprawy ;) Ale obiecuje poprawe :) Ozulec robi takie figury ze wprost nie sposob nie usmiechac sie :lol: [quote name='AlKil']Napisał(a) AlKil a ja znając rozmiary Alberta nie moge sobie wyobrazić jak Pysia śpi razem z niuniami. Chyba ma królewskie łoże...:roll: Wierz mi że nie ma najmniejszego problemu ze zmieszczeniam sie :evil_lol: Zmorka własnie w tej chwili wietrzy brzusio na łożku :) Quote
Paula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Dzien doberek Alu. Slodki Ozzulek, super ma podwozie :D Quote
Vectra Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Fotelowy Ozzy mnie rozwalił :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale z tego co widze to już taka bullowata natura spania w dziwnych pozycjach :lol: :lol: Normalnie tylko całować ten ogromny pysio.Fantastyczny taki różowy :loveu: :loveu: i miejsca starczy dla wszystkich do całowania :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 czesc Alu i Ozzulku :) agabass napisał(a):Ozzy zasypia jak moja babcia (świetej pamieci) w fotwelu tylko nie ma otwartej paszy :lol: *babciu bez urazy;):crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Witamy :cool3: że też ja nie widziałam tej foty przed zaśnieciem :evil_lol: pewnie miałabym lepsze sny :evil_lol: :lol: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Daga i Oskar - popieram ;) On przybiera cudowne pozy ;) Quote
Cola Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hahahhaa jaki brudasek :evil_lol: Sporo chyba pantofelków było pastowanych w domu ostatnio? ;) :evil_lol: Poza jak na ASTa przystało :cool3: Wielkanoc przez cały rok :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Cola']hahahhaa jaki brudasek :evil_lol: Sporo chyba pantofelków było pastowanych w domu ostatnio? ;) :evil_lol: Poza jak na ASTa przystało :cool3: Wielkanoc przez cały rok :evil_lol::mad::mad::mad:wcale nie brudasek :eviltong: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] O jakie usteczka całuśne:lol: Quote
PIKA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ale co te Ozulec taki skormny się zrobil? :razz: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ale śpioszek z Ozzulka:cool3: On jest brudny, czy ma takie podwozie?:oops: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :evil_lol: no tak ja tu zagladam zeby sobie jakies piekne foty poogladac a tu co a tu jajkownik wielki mnie wita calym jestestwem na wierzchu :evil_lol: :evil_lol: cala Ala i Jej galeryja ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 "dbsst" napisał(a): a tu jajkownik wielki mnie wita calym jestestwem na wierzchu :evil_lol: :evil_lol: ale przynajmniej to i owo łapką przykryte :cool3: Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 dzieńdobrywieczór:cool3: przyszlam sie tylko przywitac:razz: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):ale przynajmniej to i owo łapką przykryte :cool3: hahaha chociaz tyle ;) Ala gołąbki katrupi ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']hahaha chociaz tyle ;) Ala gołąbki katrupi ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gołąbki gotowe :pte ostatnie to wyglądają jakby z brukselki zrobione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo mi kapusty by zabrakło i musiałam farsz zawijać tymi małymi :razz: Quote
Recommended Posts