Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
łakomczuch! łakomczuch! p.s ja tez! Dla mnie to najcudniejszy owoc swiata!!!
:oops::oops::oops:

ja najbardziej lubie jabluszka, truskawy zaraz po nich :)

Posted

[quote name='Cola']PS nie jest taki trudny, wystarczy znać tylko kilka funkcji i robisz ze zwykłej fotki cudo :p

co to jest PS i ile kosztuje? :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']co to jest PS i ile kosztuje? :cool1:

PS to skrót od post scriptum:evil_lol: :evil_lol: i nic nie kosztuje :eviltong:

PhotoShop - program do obróbki grafiki .Kosztuje ok 3 tyś ;)

Posted

[quote name='Vectra']PS to skrót od post scriptum:evil_lol: :evil_lol: i nic nie kosztuje :eviltong:

bardzo śmieszne :diabloti:

PhotoShop - program do obróbki grafiki .Kosztuje ok 3 tyś;)

o rany i wy to tak masowo kupujecie? :crazyeye:

Posted

taaa kupuje hurtowo :eviltong: :eviltong: :eviltong: na raty 0% których nie trzeba spłacać :eviltong: :eviltong:
Znam taki fany sklep na "e.." się nazywa - mają tam wszystko :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:eviltong: bardzo śmieszne! :mad: otóż jak Luna skacze to na udach mam brudne spodnie :eviltong:

:multi: szorty :multi: albo mini :multi: białe:eviltong:

Posted

[quote name='olcha']Właśnie :cool3: są zdjęcia torciku :cool3: ?:shake: zapomnieliśmy zabrać Debeta do Babciów :placz: i nie mam fotki torciku.
Ale był pyszny:eviltong: tatuś zrobił mistrzowski kremik :p pychota ....już nie mogę się doczekać az będą takie truskaweczki prosto z zagonka :p będę jeść , jeść , jeść..........i jeść / chyba ze wcześniej mnie złapie wysypka :evil_lol: /A ja dziś piekłam ciastko z rabarbarem , postaram się ufocić jutro;)

Posted

[quote name='beria']Szkoda, że nie masz zdjęć torciku :shake: Popatrzyłabym chociaż :razz::placz: a byłyby takie fajne fotki ...np jak Ozzulek wlazł na stół łapami 2 bo nie było dla niego talerzyka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Ja tak kontrolnie wpadlam, poczytalam, nowych fotecek Ozulka ni ma :(
Kiedy beda?fotki są w komputrze , tylko Kuba mi tu gdera:mad: i nie mogę się skupić:angryy: Postaram się jeszcze dziś coś wrzucić ;)

Posted

[quote name='malawaszka']o rany Alu całe wieki nie jadłam rabarbarkowego ciasta :sabber: :eating:;)przyjeżdżaj , jeszcze nie rozkrojone więc się załapiesz:p